Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (6)
Raspunsuri - Pagina 7
anymona spune:
Si noi tot la ing i-am facut asigurare de studii Clarei
La noi serile sunt fff obositoare. De pe la ora 18 incepe maraiala care dureaza pana pe la 12 noaptea. Nimic nu-i convine. Tace numai dc ma plimb cu el in brate. Dc obosesc cumva si ma opresc din mers chitaie.
Iar Clara ma striga din 5 in 5 min....
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)
sugubina spune:
vai ce matzaite au fost Puficili...De pe la 5-6 au inceput.. Da-le lapte, da-le titi. Nu mi-au dormit deloc. Am stat si cu ele in brate, si in iubire, le-am mai si lasat..Acu facem baie in curand si sper sa se linisteasca.
Deci anymona ma regasesc cel putin azi- in cele scrise de tine!
Avand in vedere ca au fost asa active sper din tot sufletu sa doarma pan la 6-7dimi.
Simonique tenx !
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna
sashenka_h spune:
Sugubina daca te intereseaza am 3 baieti frumosi, destepti si cu zestre daca te intereseaza pentru frumusetile tale.
eu va citesc dar ma incumet mai greu sa scriu. astazi toata ziua am bucatarit ptr ca maine am musafiri ptr ca pe 19 a fost ziua mea si dupa ceva ani m-am hotarat sa ma serbez....barbatul m-a batut la cap. desi sincer nu prea am chef...iustin a facut puroi in gat si apoi i-a coborat infectia spre trahee iar acum este cu branula . saracul imi este o mila de el...ieri am fost de i-a luat sange apoi i-a montat branula si a plans o gramada, este si ff obosit. l-am exilat la mama ca sa nu i-a si fratii lui si saracut tot plange ca vrea cu noi iar eu mor de dorul lui.
noaptea noi nu dormim mai mult de 3 ore legate deci sunt zombi iar ziua nu am mai dormit de un veac.
va puup tre sa fug ca a adormit horea si trebuie sa termen salata de frunte si de aranjat chiftelele pe mar
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
MSymo spune:
Sashenka, La multi ani! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de familia ta si cei trei flacai!
Lidia_P spune:
deci pentru Ilinca am eu baiat frumos destept si cu zestre (ca doar e singur la parinti), va rog pentru ea sa nu se mai ofere nimeni pt ca este nora mea
beatrice75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Elfica Ceva frumos, chiar daca off topic. M-am gandit ca trebuie sa impartasesc cu voi! Sper sa va placa cel putin la fel de mult cum mi-a placut mie! Aceasta poezie deosebita sta scrisa la intrarea in biserica de la Sadinca, jud. Sibiu, loc unde s-au pus bazele unei mici manastiri condusa de parintele-calugar David. Atat de frumoasa pe cat de adevarata. Un lung tren ne pare viata. Ne trezim in el mergand, Fara sa ne dam noi seama, Unde ne-am suit si cand. Fericirile sunt halte, Unde stam cat un minut, Pana bine ne dam seama, Suna, pleaca, a trecut. Iar durerile sunt statii Lungi, de nu se mai sfarsesc Si in ciuda noastra parca, Tot mai multe se ivesc. Arzatori de nerabdare, Inainte tot privim, Sa ajungem mai degraba La vreo tinta ce-o dorim. Ne trec zilele, trec anii, Clipe scumpe si dureri, Noi traim hraniti de visuri Si-nsetati dupa placeri. Multi copii voiosi se urca. Cati in drum n-am intilnit, Iar cate un batran coboara, Trist si frant, sau istovit. Vine-odata insa vremea, Sa ne coboram si noi. Ce n-am da atunci o clipa, Sa ne-ntoarcem inapoi? Dar pe cand, privind in urma, Plangem timpul ce-a trecut, Suna goarna VESNICIEI: < Am trait si n-am stiut > Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 |
SUPERBA!
sashenka_h spune:
citat din mesajul lui MSymo Sashenka, La multi ani! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de familia ta si cei trei flacai! Symo - mami de Diana Nicole(20.10.2010) |
merci mult si voi la fel
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
sashenka_h spune:
citat din mesajul lui Lidia_P deci pentru Ilinca am eu baiat frumos destept si cu zestre (ca doar e singur la parinti), va rog pentru ea sa nu se mai ofere nimeni pt ca este nora mea Mami de Ianis Andrei (11.10.10) grasunelul nostru drag |
cel mai tare sa castige
douradoudou spune:
LA MULTI ANI MAMI ANDREEA DE IUSTIN,SASHA SI HOREA!!!
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
douradoudou spune:
nici eu nu am voie sa obosesc..trebuie plimbaa cel putin 1 ora nainte de culcarea de seara..ziua mai merge si cu jumatate de ora..eu cand sunt singura cu ea ,daca e treaza nu am voie nici la baie fara ea..o iau si o pun in scoica ..daca nu ma vade tipa pana se face rosie ca racul...azi am fost pe afara...cand mi-au adus mancarea la restaurant a inceput s atipe si ea de foame..noroc ca era mai gol si m-am dus pe o canapea sa o alimentez ..sa va uitati pe picasa cand aveti timp.,.o sa pun o poza cu noua pozitie de adormit..acolo in poza ma asezasem un pic ca nu mai puteam de durere de spate..a inceput sa-si roada pumnii in continuu..si ce mai gasste maneci..gulere...hainele mele cand e la mine in brate..am un feeling ac agitatia si rosul asta anunta vreun dinte..
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)