Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Salutare si de la noi!
Am reusit ieri sa fac capitolul si cand sa scriu si eu ceva au inceput plansetele. Noi suntem bine, nu ne laudam nici in cumintenie nici in somn lung.Ne trezim noaptea tot la 3 h indiferent cat de mult sta treaz ziua. Doarme agitat si se screme si geme mult in somn asa ca mami este extrem de obosita ca aude toate scancetele.

Ca vorbeati de menajera, si la mine sotul a facut urat cand am sugerat sa ne luam (eram insarcinata). A zis ca face el si asa ca l-am rugat sa faca el intr-un weekend si eu am plecat la shopping. Cand m-am intors l-am rugat sa nu se supere pe mine dar o sa verific ce a facut si o sa ii atrag atentia daca ceva nu e ok. Si evident ca am gasit locuri unde nu a sters praful, in bucatarie nu a curatat grasimea care sarise de pe aragaz pe o latura a unui dulap si altele.. Nu s-a suparat, a zis ca a fost si asa greu si i-a luat toata ziua asa ca acum accepta menajera.
Ma duc sa termin o supa pe care am inceput-o de azi dimineata de la 11. Greu cu bebe, dar macar e atat de frumos ca face sa merite orice sacrificiu.

Fericita mamica de Tudor Andrei POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

MSymo merci! Se muta la Euroclinic cotroceni sau pleaca de tot din Euroclinic? La ce clinica pleaca?
Stii mai noi putem merge si la clinicile CMU de cand cu fuziunea.

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Eu am inteles ca pediatria se va muta in Operacenter si ca va trebui sa merg acolo la consultatii. Daca am avea si noi un metrou civilizat, cu lifturi, as putea merge f simplu si rapid. Prietena mea din Viena circula cu metroul de n-are treaba, fiindca exista lift care te duce frumos pana la peron. Dar...la noi, daca nu merge scara rulanta (eventual la Unirii), te apuci sa cari carutul de-ti rupi ficatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Vasari, cu cat probez mai multe rochii, cu atat mai greu imi este sa ma decid. Vreau sa decid si in functie de pret, mai ales ca locatia nu "solicita" o rochie fff pretentioasa, este chiar pe nisip si podeaua este ca un fel de dusumea alba, deci nu merge o rochie de palat. Initial ma gandeam la o rochie lejera, vaporoasa, dar mergand la proba am constatat ca arata f banal, ca o rochie de seara, numai ca-i alba. Si parca vreau sa ma simt si eu mireasa, vreau sa aiba ceva in plus decat o rochie lunga, pe langa corp.
Astazi am fost la Rosa Clara, dar cred ca va pica din schema...sunt cam scumpe rochiile si nici n-am vazut ceva care sa ma dea pe spate. Acelasi model il gasesc la Aire sau Pronovias cu 1000 eur mai ieftine.
Saptamana viitoare trebuie sa ma decid fiindca dureaza 4 luni sa mi-o aduca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Si eu raportez bebe plangacioasa seara si urlatoare in prima parte a noptii. Mai rau e de tati, care la 6 se trezeste sa mearga la job. E chiaun saracul. Si eu il astept sa faca si mancare...

Macar pe o parte chestia cu stresul are rezultate: incap in blugii de dinainte de bebe si imi vine si verigheta . Mi-era dor s-o port, ca mi-e draga rau! Mai am de slabit 2,5 kg ca sa ajung si la greutatea aia, dar se duc ele in ritmul asta...

De azi dimineata am inceput sab simplex si sudocrem, vad ca nu mai urla asa de tare, sa vedem la noapte cum e...

Mami de Cristiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Hello!

Sugubina, sunt minunate Puficele!

Elfica, astia de la ING sunt cam buni in asigurari. Eu deja i-am facut o Academica lui Piersicuta. Dupa cezariana, mi-am primit banii pe asigurare in 4 zile. Eu raman la ei.

Ratusca, mai tii minte cand aveam si eu aceleasi discutii cu domnul iubi? Legate de femeia la curatenie?? Rabdare, ca rezolvi tu! Acum el ma intreaba cand vine si imi mai zice ca dc uit eu s-o sun, sa-i dau nr. ei, c-o suna el. Taurii astia ai nostri...

Symo, spor la cumparaturi, sper sa-ti gasesti rochia mult visata!

Eu scrisesm un mesaj lung, acum o ora, insa mi-a cazut laptop-ul pe jos si mi s-a inchis, nu mi-am mai amintit tot ce scrisesem prima data.

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Helllpppp!!!! Am sanii piatra din cauza pompei asteia. Si nu pot sta toata ziua sa ma mulg. Ce sa fac ? Bebe nu poate suge tot si imi ramane un san plin si tare. Ce sa fac sa nu mai ajung in situatia asta?? Imi e frica sa nu fac vreo mastita..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

heidy, pune-l pe bebe sa suga din ambii sani. Adica lasa-l sa goleasca jumatate dintr-un san, apoi muta-l la celalalt. Astfel, din cauza consistentei mai slabe, bebe va cere papa mai des si dupa cateva mese rezolvi problema. Plus ca scapi de tensiunea din sani. Repeti faza cu pusul la ambii sani de vreo 3-4 ori. Eu asa am rezolvat la Nicholas, s-a intamplat doar o data.
Sper sa functioneze si la tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Elfica eu vreau pm cu detalii legate de asig la ing

Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Sugubina sunt asa dulcele bebelushele tale, mai ales cand stau una langa alta
Amelia si eu tot aceeasi parte buna cu slabitul vad stresul cu noptile nedormite
heidy si eu am facut la fel ca misticgirl, da-i cate putin din fiecare cu riscul de a-ti cere mai des, o sa vezi ca apoi se va regla...cu pompa eu as mulge doar cat sa nu mai simt tensiunea aia, nu pana la capat dak nu am de gand sa folosesc laptele

...gata fug ca tipa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui heidy

Helllpppp!!!! Am sanii piatra din cauza pompei asteia. Si nu pot sta toata ziua sa ma mulg. Ce sa fac ? Bebe nu poate suge tot si imi ramane un san plin si tare. Ce sa fac sa nu mai ajung in situatia asta?? Imi e frica sa nu fac vreo mastita..

Scriu pe fuga...

1. Pui bebe la san cat mai mult si cat mai des

2. Dupa ce ai alaptat golesti sanul cat mai bine

3. Reduci lichidele daca bei foarte multe

Daca nu scoti laptele dupa alaptat canalele se blocheaza, se umplu acele "pungute" si ajungi sa faci infectie. Cu schema asta functioneaza desi la inceput pare ineficienta. Bafta!

Mergi la inceput