Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (6)
Raspunsuri - Pagina 5
ratusca83 spune:
buna fetelor!!
nu am mai intrat sa scriu pt ca sunt fffff busyyyyyy....nu-mi mai vad capul de treburi...sunt decat cu asta mic si cum adoarme incep smotruiala in casa..eu inca am ramas cu "defect"..nu suport sa vad dezordine in casa..si daca vad chisr si o scama mi se urca la cap....asa ca pana acum am frecat rosturile din bucatarie si am spalat geamul, acum urmeaza sa intru la baie....ieri am spalat cuverturi...maine merg sa cumpar perdele la dormitorul nostru pt ca m-am plictisit de cea veche..de tre sa schimb ca vine botezul...am noroc ca ,Ana este cumintica si doarme..i
si acum sa ma vait: aseara ii spuneam sotului meu ca vreau sa iau pe cineva care sa ma ajute la curatenie....si ce credeti ca-mi spune??? ca nici nu vrea sa auda!!!!!!!!!!!!!!! ca el nu vrea straini in casa, ca tot eu fac mai bine, etc..asa ca azi este pedepsit..fara mancare...daca vrea sa pape sa mearga inn oras.....eu ieri toata ziua am smotruit si am facut si mancare pana a venit de la birou si el drept rasplata imi spune ca fara femeie in casa...
stiu ca cel mai bine tot eu fac, dar nu stiu cat am sa ma mai descurc, mai ales ca asta mica sta din ce in ce mai mult treaza ziua...
m-am vaitat destul...
miruna i-au trecut lui Iustin bubitele?? va pupppp
eu sunt nervoasa ca sunt si la cura si MI-E FOAMEEEEEEEE!!! DAR DE TREBUIE SA STEA ROCHITA BINE PE MINE
MSymo spune:
Multumim tuturor pentru urarile frumoase!
Noi am fost cam ocupate saptamana asta, am tot fost la probat rochii de mireasa,masaje, impachetari, kineto, iar azi am dus-o pe micuta la consultatia de 3 luni. Raportam copil mai lungut = 59cm, care a crescut doar 850 gr luna asta, acum are 5600 gr. Dr zice ca este bine, ca asimileaza f bine. In rest...isi baga pumnul pana la cot in guritza, cica o mananca gingiile tumefiate.
Voi le dati bebelusilor Oscilococcinum??? Am uitat sa o intreb pe dr.
Sugubina zanele sunt superbe, asa frumos stau ele la nani. Vezi ca se muta pediatria Euroclinic in cladirea Opera Center, vis-a-vis de Opera.
Bebelu, foarte frumoase toate pozele, sa cresteti mari si sanatosi.
Miruna. ne luam de mana, nici eu nu cred in minunile astea. Cred ca suntem singurele care vom boteza copiii la 7 luni.
Va
Vasari spune:
Ratusca mult succes, uneori e cam greu de convins un sot, dar daca vrei sigur vei reusi. Si daca-l lasi o zi cu toate pe cap, face doar o parte, nu i se par necesare restul, si seara e destul de relaxat.:))
Cauta cineva bona? Stiu o fata deosebita, exact cum mi-as fi dorit eu cand era Maria mica si lucram de-acasa. Prefera sect 6. Daca da, vb pe PM.:)
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010
sugubina spune:
anymona multumim! Sa iti traiasca printesa Clara !
Dana ne bucuram ca Lucas le-a admirat. Asa e se mai ogoie una pe alta..isi sug manutele.
fluturasha23, geniusamb va pupez !
Elfica carbune sa iei dupa masa imediat. Poate ai mancat fructe pe burta plina si ele fermenteaza si de aici gazele.
Si pe mine m-au pus sa iau la spital dupa ceza carbune, si triferment..Si pan la urma cam in a treia sau a patra zi am reusit sa fac! Mare realizare..
eliza_cri merci kiss!
mirunam merci , da au okii mari sper sa le ramana albastrii nu cacanii ca a lu dady.Taticu tre sa le pazeasca cand or creste..Deja le pove de acuma cum nu le va lasa el la petrecere daca nu manca tot!
Raportam o noapte fara sirop de somn seara in care au dormit pan la 6!!! Vai ce bine sa se fixeze asa ar fi.
ratusca83 f bine pedepseste-l..Ce naibi nu te intelege si pe tine!
Ce cura tii?
MSymo merci! Se muta la Euroclinic cotroceni sau pleaca de tot din Euroclinic? La ce clinica pleaca?
Stii mai noi putem merge si la clinicile CMU de cand cu fuziunea.
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna
Vasari spune:
Symo, noi o botezam pe Sara la 5 luni cred, doar pt ca ne-am nascut mai tarziu.:) Ai gasit o rochie care sa ti se para a ta?
Noi suntem bine, ocupate... :) Suntem singurele de la 6:30 la 8 seara, incerc sa ies de 2 ori afara cu ele sau sa o tin pe Maria ocupata si fericita. Daca ea e ok, toata lumea e. Mai am si nopti agitate, dar in general Sara doarme de la 10 seara la 10 dim, prima trezire de papa e pe la 5. Singura si-a facut programul. Dar azi-noapte, ca si alte dati, a dormit f agitat si mai mult pe mine, pe burtica. Chiar nu ma plang, as minti daca as spune ca nu e bine. De cand am inceput sa iesim ma simt mult mai linistita. Nu am mai reusit sa le culc in acelasi timp de cateva zile, dar tot e ok.
Daca as fi mai organizata ar fi super!
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010
misticgirl spune:
Buna,
Sugubina, sunt superbe Puficele. M-as uita la ele non-stop . Toti bebelusii sunt frumosi, insa gemenii ma emotioneaza intotdeauna, parca se simte o legatura de neatins intre ei/ele.
Symo, miruna, ma alatur clubului celor care boteaza bebelusii tarziu, adica intentionam sa il botezam pe 7 mai, cand va avea 6 luni si o saptamana.
Ratusca, vreau si eu sa slabesc!!! Ce cura urmezi?
Stiu ca am spus-o de cateva ori aici, insa chiar sufar pt ca nu slabesc. Macar daca as manca mult sau junk-food
martutza spune:
Am citit postarile voastre si scriu scurt cat mai am timp:
-bebe doarme doar in patul ei si ziua si noaptea;seara dupa penultima masa (cea de la 18.30-19) doarme doar 1 ora deoarece simte probabil ca suntem toti acasa si e mai multa agitatie si atunci o aducem in sezlong in camera cu noi unde mai motzaie cate 1-2 ore; fiind cea mai lunga perioada de veghe tot atunci ii facem si baia (l a2 zile)
- kk la bebelusha mea e cam la 3-4 zile (uneori si la 5 dar nu e motiv de panica;e alaptata exclusiv (nici ceai nu vrea sa bea isi provoaca voma sau nu-l inghite dac asimte tetina in gura) si oricum e normal la bbiiaalaptati la san sa faca intre 1-3 scaune pe zi sau 1 la mai multe zile.
- la 2 luni avea 59cm si 5.5kg,dupa vaccin a fost un pic mai maraita si a supt la 3 ore si chiar in noaptea de miercuri spre joi(dupa vaccin) a avut o masa noaptea dar in general are 5 mese la interval de 4 ore si noaptea doarme de la 11 la 6.Azi noapte a dormit de la 12.30 pana la 8.30 (ca a mancat la 11 si apoi avea chef de serenade
-infasat:-eu l-am infasat pe Vic pana la 1 luna tocmai pentru a evita sa se zgarie sau sa se loveasca in ochi cu mainile,apoi a crescut mult (1.5kg in prima luna) si numai statea dar ii puneam manusi asa cum fac si cu fata ca sa nu se zgarie.Cand am omis sa-i pun manusi fetitei s-a trezit des din somn si a fost agitata pentru ca se zgaria sau lovea cu mana si se speria.
-pentru a evita iritatia o la fund o lasa la fiecare schimbat de pampers cate 10 min in fundul gol si apoi schimb paturica absorbanta (ca face automat pipi datorita senzatiei de rece pe care o are) si ii dau cu crema de galbenele.
-nu am facut niciodata proba suptului si nu m-am stresat daca mananca doar la 1 san sau trageu la amandoi atata timp cat dormeau bine si hainele le ramaneau mici era ok.
fug sa culc pe Victor care a venit cu diagnostic faringo-amigdalita si e cam matzait.
pupici
sa nu uit-senzationala ideea cu nunta pe malul marii...visul asta l-am avut si eu dar a ramasa un vis.Felicitari si casa de piatra mamico.
anymona spune:
Claudia, am aceeasi suferinta ca tine.....nu reusesc sub nicio forma sa slabesc...ba mai rau...ma ingras . Cand citesc peste tot ca unul dintre beneficiile alaptatului este slabitul. ...turbez....la mine nu se potriveste deloc...din contra
si noi tot la 7 luni facem botezul...prin mai - iunie sa fie cald ca mami vrea la terasa. Nici eu nu cred in treburi din astea cum ca s-ar linisti copilul dupa botez. Poate sa doarma mai mult in ziua aia din cauza agitatiei si oboselii. Din pct meu de ved pt bb este obositor, stresant si neplacut. Sa se scalambe o gramada de necunoscuti la el, sa se trezeasca bagat brusc cu capul in apa etc doar pt ca asa zice traditia si biserica. Si un om mare s-ar speria dc ar fi bagat brusc cu capul la fund, dapai un bb. Eu am sa vb cu preotul sa nu il scufunde in apa, doar sa il stropeasca un pic...asa ca la catolici
Si eu am auzit fraza asta "bb cere sa fie botezat" si m-am stricat de ras
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)
anymona spune:
Ratusca, si eu m-am lovit de opozitia sotului la inceput cand am pus problema unei menajere. Dar am reusit pana la urma. Bine, el si acum, dupa 5 ani, mai comenteaza ref la treaba asta, dar nu il iau in seama. Lui, idiferent cum e in casa, i se pare tot timpul curat si zice ca aruncam banii pe fereastra. Mare lucru sa dai cu aspiratorul si sa stergi un pic praful!!!!!
Gandeste-te ca pe masura ce Ana creste o sa te solicite din ce in ce mai mult si nu vei mai avea timp de menaj deloc. Si dc esti o persoana obsedata de ordine o sa fi tot timpul cu (,) capsa pusa din cauza ca vezi mizerie, bacterii si microbi peste tot. Eu asa eram, mai ales cand a inceput Clara sa mearga de-a busilea si sa bage totul in gura. Vedeam praf peste tot, nu aveam timp sa fac curat si plangeam de nervi...
Nu ceda....pana la urma il convingi tu. Succes!!!!
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)
mirunam spune:
Raspund si eu pe fuga...
Ratusca, au trecut!!! Tot cu Aderma dar cu un masaj serios dupa baita. Se pare ca nu intra bine crema in piele. Am mai invatat o chestie.
Referitor la menajera, la noi e invers. Eu am obsesia ca nu face nimeni ca mine si nu vreau persoane straine in casa. Noi am avut un incident foarte foarte urat (de stirie de la ora 5) acum 3 ani si de atunci am devenit foarte reticenta fata de orice persoana care ne calca pragul.
Daca stii totusi pe cineva de incredere, de ce nu cooptezi sotul la curatenie. Sa vezi ce se razgandeste
Simo, Claudia, o mai avem pe Eva in clubul celor cu copii botezati tarziu. Radeam cu sotul ca pana la botez il invat sa inoate
Sugubina si eu ii amenint pe baieti ca oricat s-ar stradui nu vor gasi o nora corespunzatoare . Desi la Emanuel, la cat de cicalitor poate fi o sa mai las eu de la mine ca nu stiu daca se vor gasi multe sa il suporte
Sa ma laud... azi am smotruit cu Iustin langa mine. E adorabil de cuminte. Mai cuminte de atat nu se poate. Nu plange, nu chitatie nu nimic.
Fug ca cere papa