Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (6)
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Vasari spune:
Neata!
La multi ani fericiti, Sashenka!!
Heidy, daca nu ai probleme cu sanii, gen canale infundate, mastita, nu trebuie sa golesti sanii dupa supt, asa produci mai mult lapte. Nici comprese reci. Incearca metoda Claudiei, e cea mai buna. Si dupa ce se mai relaxeaza putin, poti incepe sa dai doar dintr-un san la o masa. Cred ca vei simti f repede efectele.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
andreeacc spune:
Buna dimineata!
Eu ar trebui sa repet ptr examen si n-am nici un chef...
Ptr fetele care stau in sectorul 6, am aflat ca sambata pe 29 e o perselectie la Lic Pedagogic ptr un mini club de muzica si prezenta scenica al Alinei Sorescu...
N-am apucat sa citesc prea multe, am vazut ca a fost ziua Sashenkai...La multi ani!
Eu am mai slabit un pic, inca 1 kil jumate...sper sa arat omeneste cat de cat pana la botez.
Va pup, fug sa fac teme cu scolarul.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sashenka_h/sashenka_h.jpg)
sashenka_h spune:
fetelor merci mult de urari si va pupacesc pe toate.
eu mai am o gramada de treaba ptr ca aseara nu am mai apucat sa fac nimic, horea s-a culcat la ora 1 asa ca am facut planton. acus la ora 12 tre sa merg sa ma aranjez la par....offf
andreea bravo ptr kg date jos, abia astept sa dau si eu.
sugubina multumim de aprecieri noi le luam pe amandoua
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
misticgirl spune:
La multi ani,sashenka!!!
Eram fericita ca incepuse Patrick sa doarma in jur de 5-5,5 ore dupa baita si masa de seara...de doua nopti s-a dus bucuria mea, se trezeste din nou o data la 2-2,5 ore Aseara a papat la 23:00, s-a trezit la 1, la 3:15, la 5:50, la 7:30
Apoi trezirea pt joaca la 8:30, papa la 9 (sughita si l-am pus la san, normal ca a mai mancat si el putin
) Acum papa si sper ca adoarme vreo 30 min, cum face de obicei. Macar sa spal vasele si sa strang putin prin casa, Nicholas si tati fac o dezordine...
heidy, cum te simti? esti mai bine cu sanii?
Afara e atat de urat, cred ca dupa pranz mergem la Cora. Il lasam pe Nico la locul de joaca si noi intram la cumparaturi, bebe face nani afara si la shopping
danaint spune:
Neata si de la noi!
Sashenka, la multi ani!
Beatrice, care paturica, cea bleu, crosetata?
Noi plecam acusi sa vizitam niste biserici si o cofetarie care am auzit ca face cupcakes! Sper sa ma decid la biseica si sa aranjez o data cu botezul tot ce tb!
amelia_ilie spune:
'Neata! pe la pranz, asa, ca pana acum am stat dupa poponetul printesei
Anymona, la mine asta e programul zilnic: pana pe la 12 noaptea plimbat in brate prin toata casa, desi i se inchid ochisorii. Daca ma opresc sau ma asez undeva incepe concertul...
Doura, credeam ca daca mai cresc se mai aseaza si bebeii. Macar sa nu mai fac trasee noaptea...
Sashenka, La Multi Ani! si sanatate multa lui Iustin! Petrecere frumoasa!
Sugubina, superbe puficele! Mama si au niste ochisori...
Raportez si eu lapte din belsug, ma trezesc dimineata cu hainele si patul ude de lapte, daca nu papa bebelina. Si in unele nopti nu prea are chef sa pape...
Am uitat sa va povestesc, de aseara avem si cercei in urechiuse. A venit o asistenta de la Cantacuzino (vorbisem inainte cu ea) si i-a facut. Of, ce-a mai plans mititica... al meu sot a plecat din sufragerie de plansetele ei, a zis ca n-a mai rezistat. Sper sa se vindece repede si sa n-o mai deranjeze urechiusele, ca deocamdata sunt sensibile dupa cum imi dau seama.
Mami de Cristiana
amelia_ilie spune:
Dragelor, am vrut sa va intreb: cum ati reusit sa faceti program de masa la bebei? A mea mananca cand ii tuna si cand are chef, in rest sunt pe post de suzeta. Suzeta n-o vrea, ma vrea doar pe mine.
Mami de Cristiana
Vasari spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amelia_ilie Dragelor, am vrut sa va intreb: cum ati reusit sa faceti program de masa la bebei? A mea mananca cand ii tuna si cand are chef, in rest sunt pe post de suzeta. Suzeta n-o vrea, ma vrea doar pe mine. Mami de Cristiana |
Amelia, vrei sa spui cum isi fac sau nu? :))
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010
douradoudou spune:
asta vroiam si eu sa spun/..sunt de acord cu dna ceainic..lasa-o sa-si faca singura program..eu chiar daca am impresia ca mananca haotic fara program , incep sa observ ca totusi are niste ore de mancat...poti sa-ti notezi intr-o agenda cand mananca pt vreo 2 saptamani..o sa vezi k incepe singura sa-si faca program si asa poti sa fii pregatita inainte sa planga ..eu sunt 100 % impotriva programului impus lui bb ..sau "crying it out"-adica sa lasi bb sa planga pana se epuizeaza si adoarme(pe termen lung ii afecteaza creierul -e demonstrat )..si eu sunt suzeta si o tin in brate cand are chef dar asta inseamna sa fii mama..sa fim mereu la dispozia lui bb si o sa creasca bine si fericiti
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
![](rugaciune.gif)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
simonique spune:
SASHENKA, LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa, sa fii cea mai buna soacra cu 3 nurori si pe termen scurt sa iti iasa partea cu slabitul cum iti doresti
Vad ca p-aici se pune de petzeala, fetele sunt foarte curtate, baietii se intrec care mai de care, abia asteptam sa venim la nunta ce mai
. Cred ca noi va trebui sa alegem ceva asa mai pe modelul nostru, fete nedormicioase, scremacioase, care mananca atunci cand ii tuna
... ca sa aiba aceleasi pasiuni, nu de alta...cum ar fi Cristiana a Ameliei