Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (6)
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sashenka_h/sashenka_h.jpg)
sashenka_h spune:
buna dimineata barlog
va invit la un cappucino......
legat de preoti si eu prefer sa nu ma exprim ptr ca nu am o parere foarte buna despre ei, dar cum zicea si ratusca sunt si preoti adevarati si nu trebuie sa generalizam. cat despre botezul ortodox no comment. trebuie sa vedem un moment de mare bucurie. astea sunt doar umilele mele pareri care am avut si experiente naspa cu preotii si experiente super, care a participat activ la f multe botezuri fiind nasa de meserie
si sper sa nu fii suparat pe nimeni. puupam pe toata lumea
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
lorin7774 spune:
buna dimineata
Sashenka, foarte bun cappucino
eu azi m-am autopedepsit : calc rufe
ca tot veni vorba de preoti, eu vreau saptamana asta sa-l chem pe preot sa-i citesca Antoniei ceva ce se citeste la 40 de zile, tinand cont ca o sa botezam tarziu si cu ocazia asta sa fac si o festanie la casa.
Am inteles ca acum ii rosteste preotul pentru prima data numele copilului si ca e o slujba frumoasa. A mai facut cineva ? Stiti cum e ?
sashenka_h spune:
adevarul este ca am primit de la mos craciun un nescafe dolce gusto - krups si imi fac un cappucino si o ciocolata calda de mori.
si ptr mine este un chin sa calc, vorba ta o pedeapsa .
la mine a venit preotul cand am ieasit din spital si mi-a citit si mie si copilului si mi-a zisca ii pot spune pe nume dar mai multe amanunte nu stiu sa-ti spun.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Olgutzika spune:
Buna, fetelor!
Noi suntem bine, profitam de zapada si stam mult pe afara, spre fericirea Sofiei si spre nenorocirea mea, ca mor de frig . Duminica a fost de vis, am iesit pe ninsoare, a fost copilul mare in extaz. Copilul mic doarme de n-are aer de cum da cu nasul de frig. Si printre picaturi ma ingrijesc si de botez, il facem pe 6. Doar cu familia si prietenii foarte apropiati, adica vreo 25 de adulti fara copii
. Am fost aseara sa vedem carciuma, e faina, am vorbit de meniu..trebuie sa comand tortul...sa imi cumpar ceva de imbracat ( si de aici depresia, ca nu stiu ce sa imi iau la halul in care arat
. Ma scoate din minti burta asta, dar zau ca nu gasesc timp sa fac macar un abdomen
)
Si apropos de botez si preoti, preotul nostru este un om extraordinar. Rar am vazut asa bunatate si onestitate si caldura. E tanar, un pic peste 40 de ani. Nu am cuvinte sa vi-l descriu, e un om foarte foarte autentic, foarte credincios, bland. Daca si omul meu ( agnosticul ) il admira
! Insa pentru mine este exceptia care confirma regula, ca putini preoti mai sunt cu har, ca majoritatea sunt habotnici si nu vad padurea din cauza copacilor...
Pozici cu noua tunsoare a fiica-mi si cu piticii in zapada aici http://www.flickr.com/photos/olguselu
Va !
PS Alina, imi place blogul tau de mooooor !!
Olga mami de Vlad-Alexandru si
Ioana-Sofia
lorin7774 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sashenka_h adevarul este ca am primit de la mos craciun un nescafe dolce gusto - krups si imi fac un cappucino si o ciocolata calda de mori. si ptr mine este un chin sa calc, vorba ta o pedeapsa ![]() ![]() la mine a venit preotul cand am ieasit din spital si mi-a citit si mie si copilului si mi-a zisca ii pot spune pe nume dar mai multe amanunte nu stiu sa-ti spun. Mami Andreea ![]() ![]() ![]() |
si eu tot din asta am..fooaaarte bun...
![](olala.gif)
ne-a citit si noua preotul la 8 zile dar acum la 40 cica se mai citeste o data.
![](confused.gif)
![](pupic.gif)
sashenka_h spune:
nu stiam ca se citeste si la 40 de zile....am cam depasit termenul
heidy spune:
Buna dimineata!
Am avut si noi o noapte mai buna. A adormit la 21.30 si s-a trezit la 2.30 apoi la 6 si la 9. E destul de bine, deja ma simt odihnita.
Acum la 9 a mancat un singur san si m-a lasat cu unul plin ochi.. Am bagat pompa in functiune, ce sa fac.. offff. Macar este zi si nu am ochii lipiti de somn.
Ca vorbeati de botez, iata ce torturi a descoperit o prietena. Nu stiu cum sunt si nici ce preturi au, dar eu pt botez ma gandesc sa comand de la ei.Am pus 2 pauze in link.
http://www. pasticceriagiuseppina.ro/ torturi_pentru_copii.php
sugubina ma bucur ca te-a ajutat masajul.
Fericita mamica de Tudor Andrei POZE
anya2010 spune:
Lorin din cate stiu eu molifta de 40 de zile se face pt mamica si pt copil daca este botezat. Eu am facut molifta de 40 de zile fara bebe pt ca nu era botezat. Intr-adevar sunt rugaciuni frumoase si pt mamica si pt bebe. Inainte copii se botezau pana la 40 de zile de la nastere, mama nu participa la botez pt ca era lauza. Cand se implineau cele 40 de zile mama mergea impreuna cu copilul la biserica, li se citea molifta si copilul era imbisericit(daca e baiat e dus in altar si inchinat) lucru care acum se face dupa botez. In N Moldovei inca se mai procedeaza asa.
Noi am facut botezul pe 29 dec, era destul de frig, oamenii stateau cu hainele groase pe ei in biserica si despre asta bebe n-a racit.
sorinaalex spune:
Neatza fetelor
nu am reusit sa mai scriu in ultima saptamana...sunt haotica rau de tot.
Vroiam sa va multumesc pentru sfaturile legate de colici...in special Beatrice, Adipapazi si Sugubina. Acum suntem pe Colief si Debridat si observ o imbunatatire. Incercasem deja Infacol si Sab Simplex, insa fara mare efect. Problema ramane cu varsaturile. Sunt mese la care nu da afara nici macar o picatura si altele la care cred ca pierde si jumatate de masa. Nu stiu daca sa ma ingrijorez pentru ca a luat in greutate binisor (850 grame in 3 saptamani).
Adipapazi, multumesc pentru sfatul cu hainutzele de botez. Cred ca de acolo o sa le comand. Felicitari pentru Ana si Ioachim.. sunt tare dulci si tare mult va apreciez pe toate fetele cu gemeni. Sunteti eroine.
Apropos de gemeni, Sugubina sunt geniale puficele.
Leeloo, felicitari pentru vestile de la eco!
Am vazut ca marea majoritate aveti program de discoteca seara. Si noi la fel pana pe la 11-12...credeam ca al meu e model special de face asa, mai ales ca dupa baitza si masa ma asteptam sa se linisteasca. No way!
In rest, sunt putin necajita pt ca am impresia ca imi pierd laptele. Mulg din ce in ce mai putin pentru ca Tudor nu poate apuca sfarcul si nici cu mameloanele de silicon nu am scos-o la capat. Beau si ceaiuri si Galagtogil, insa cred ca nu ajung sa ma mulg suficient de des.
Vroiam sa scriu mai multe, insa am recuperat de citit pe parcursul a mai multor zile, nu mi-am notat si nu mai tin minte mare lucru.
Va pup pe toate
Mami de bebe Tudor Alexandru (29.12.2010)
anya2010 spune:
Am uitat sa zic buna dimineata
Raportez si eu bebe pretentios si cu mare nevoie de atentie. Pozitia lui preferata este in brate desigur, cu spatele lipit de mami sau de tati sa poata scana tot ce e prin casa Mi-e tare drag si inca am rabdare sa fiu la dispozitia lui mereu. Ziua doarme doar daca ma simte langa el, prin urmare in casa e vraiste
trebuie sa chem intariri pt ca nu se mai poate
Sashenka te cred ca e buna cafeluta, mi-am achizitionat si eu un espressor krups din ala cu tot cu rasnita..e demential.Din pacate eu nu pot bea cafea din cauza tiroidei