Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui misticgirl
Eva, bebe Noah este tare frumusel.
Gata, s-a trezit bebe, a dormit si el 30 min ...

Claudia, mami de Patrick (30.10.10) si Nicholas (25.11.04)

Multumesc, Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Nu am folosit premergator, mergea f bine Luca la 10 luni, ne-a uimit pe toti. Si sub un an e interzis, taseaza coloana si deformeaza mersul. Asta mai ales daca nu e bine setat si copilul nu merge cu toata talpa ci pe varfuri. Nu voi folosi nici la Noah.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Salutare fetelor!
Multa sanatate la toti bebeii!
Vad ca avem toate cam aceleasi probleme cu bebicii nostrii ...
inacat si fetita mea a mai avut momente in care imi plangea la san, tot asa cum descrii tu, sugea putin si dupa plangea, dupa care iar vroia sanul si iar plangea ....
eu stiam ca face asa ca o doare burticuta si nu cred ca este de la suzeta, caci si eu ii dau suzeta.
oricum au fost momente cand a facut asa, nu tot timpul si nu la toate mesele.

Si fetia mea plange de cele mai multe ori ca vrea in brate, si eu am inceput sa incerc cat mai mult sa o las jos, sa ma joc cu ea, sa-i vorbesc si mai merge un timp asa, insa pana la urma se plictiseste si tot plange ca vrea in brate. Dar macar nu o mai iau imediat in brate, facem si alte activitati

de Adina Maria
poze Adina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Marta, incercam si noi la fel azi. Succes! :)
In timpul saptamanii nu iesiti prin zona? In weekend cam ocolesc parcul, cand e frumos e f plin...
Sashenka, cum a fost aniversarea? Iustin e mai bine? A revenit acasa? Am vrut sa te intreb si atunci daca erai sigura ca e viral...

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010

a fost super!!! mai multi pitici ca oameni mari dar a fost ff frumos. am primit un card cadau la eden spa sa ma duc sa ma relaxez cateva ore....abia astept

cu iusti am fost in seara asta la dr si maine dupa tratament ii scoatem branula si nu a mai facut febra.

sugubina a enumerat si eva si vasari motivele ptr care nu este bun premergatorul. ptr parinte este mai usor sa il pui in premergator decat sa-l tii de manute si sa mergi cu el dar ptr el nu este bine deloc

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Ce inseamna antemergator?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

sashenka_h si Eva merci de raspunsuri. Chiar nu stiam chestia asta. Ma bucur ca am atatea de invatat de la voi . Kiss!

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Pup fetele si bebeii
Un sfat avizat, despre premergator, am primit de la dr Ursu de la spitalul de ortopedie, o somitate in medicina coloanei vertebrale. A zis NU premergator, sub nici o forma, pt ca forteaza coloana, impune un ritm ne-natural al dezvoltarii.Fetele au explicat ff bine. Nici eu nu am sa ii dau premergator.
Martutza, am citit parerile tale, si cu multe din ele sunt de acord. Dar as vrea sa te rog ceva, si te rog sa nu te superi.Ai folosit niste cuvinte jignitoare la adresa ortodoxiei, si a uneia din cele mai importante taine ale sale, botezul.Nu fac propaganda, dar simt o lipsa de respect in cuvintele tale fata de biserica si de preoti.S-ar putea ca unele mamici de aici sa fie lezate cand, despre biserica de care apartin si de care se simt legate, se folosesc cuvinte ca "popi" sau "barbarie". Nimeni nu te obliga sa il botezi, daca nu crezi in puterea acestei taine.
Ca fapt divers, bebele meu a fost botezat pe 27 dec, intr-o catedrala mare, a fost scufundat de 3 ori in apa, tinut apoi un pic pt miruit doar in crisma, si nu a avut absolut nimic, nici mucios nu a fost, nici de plans nu a plans!
Sper ca nu te-am suparat."Eu imi apar saracia, si nevoile, si neamul..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

legat de preoti..ca na ma bag si eu ca musca in lapte......

eu zic ca sunt preoti si preoti..unii sunt facuti pt a fi preot..insa altii nu stiu ce cauta pe la biserica....si sa va spun si de ce....acum 2 ani cand am pierdut sarcina(eram in 6 luni), am zis sa merg la la un preot sa-mi faca o molifta...am mers cu sotul meu la o manastire pt ca de acolo, asa credeam, sunt preoti care te vor asculta...am ajuns la acea manastire(nu vreau sa dau numelept ca este una destul de mare) ..am fost intampinati de o maicuta, care la radul ei ne-a dus la un preot...i-am spus respectivului despre ce este vorba si ce ni s=-a intamplat lacare el dupa ce asculta toata povestea noastra ne intreaba daca noi am vrut asa ceva..adica, daca am avortat de bunavoie....am reluat povestea...in fine...ideea este ca la sfarsit cand a fost sa plecam l-am intrebat ce putem face pt manastire si ce credeti ...el ne-a spus ca el ia bani...si am vrut sa-i bagam niste bani in buzunar..iar el ne-a spus ca el nu se fereste si sa ii dam in mana nu in buzunar ca la doctori...de atunci eu mi-am schimbat putin parerea...

fug ca tipa lighioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Am pus si noi poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

si noi..poze

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput