Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

vaai, Beatrice, sunt totale!! Iti inchipui ca am baut muuult ceai cu Maria. Avem un ceainic simpatic cu floricele si cescute delicate.

Spre tristetea mea zilele trecute am fost upgradata (sau retrogradata) la magician, iar Maria e duh micut.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Neata si de la noi!

Sashenka, la multi ani!

Beatrice, care paturica, cea bleu, crosetata?

Mami de Lucas Petru (27.10.2010)

da da, cu gaurele

E luata de pe etsy.com, o comunitate de selleri cu produse handmade. Eu sunt addicted la site-ul ala... E luata de la sellerul asta:
http://www.etsy.com/shop/BeautifulBabies?page=1
Acum insa vad ca nu are decat o paturica de fetita in oferta. A mea a fost set cu botosei

Mami de Lucas Petru (27.10.2010)

Dana, si eu sunt topita dupa site-ul ala, dar nu am comandat niciodata. Cat costa transportul?

_

Mergi la inceput

Am fost prinsa de mesajul lui Beatrice si nici n-am zis buna dimineata.
Va ofer o cafea delicioasa. Hm, eu nu sunt asa adormita ca omuletul de langa ea.

Eva , ii dai sa pape jaratic? Super! Sara are aceeasi lungime, 58, la doar 4,600 si pare deja pufoasa.
kokorinusha, multa sanatate! Cum ati aflat ca are e coli? De ce ati facut asa devreme analize?
Sunset, din pacate nu au gradatie.:))
Heidy, cum te mai simti acum?

De 2 zile beau ceai de fenicul pt colici, dar trebuie sa renunt, mi se umplu sanii cum beau un pahar de apa, de parca as avea rezervoare.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonique

Doamne, Sunset parca vb despre al meu...zici ca sunt frati asa comportament similar au...

Intru si eu in club, a mea are momente cand e asa lenevutza...

Mami de Cristiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

'Neata si de la mine!

Eu sunt adormita rau, ne-a trezit mitza azi-noapte pe la 3 si-un pic si pana pe la 5 ne-a urlat/plimbat in brate prin casa. Cu greu am reusit s-o adorm la loc. Al meu sot e buimc, el a adormit mult dupa noi. Eu am reusit sa atipesc relativ repede, ca oboseala isi spune cuvantul. Ce n-as da sa am si eu un bebe fara colici si cumintel...

Mami de Cristiana

Mergi la inceput

Amelia, de-asta stiu sa apreciez un copil ca Sara.:) La Maria a fost tare greu, a avut colici multe luni, nu dormea in carut afara, cel mai mult o plimbam in brate, ba mai si impingeam si carutul degeaba. O plimbam si in casa si afara, si ziua si noaptea. A dormit mereu putin, chiar si acum.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamik spune:

neata si de la noi..si o cafelutza
Bebelu parca tu ii dadeai bebelui tau pretectis,nu?cum il dadeai si ai vazut ceva schimbari?
va si sa aveti o zi suuuper!!!

de Theodor-Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Neata si de la noi...hmmm...la 12 e cam pranz da' nah...

Eu sunt super incantata de experienta de aseara cu colacelul, motiv pt care multumesc inca o data lui Crisis si Ana_Vio pt efortul depus ca sa profitam si noi de asemenea inventie geniala . Bb a fost f incantat, a dat din picioare de zici ca era inotator de performanta, ce mai, super , as sta toata ziua cu el asa sa il privesc...partea proasta a fost dupa, normal, cand nu mai reuseam sa il adormim nici cum, nici in brate, nici la san, nici suzeta, nici leganat, nici neleganat, nici plimbat, pfoai... am cerut intariri la sot ca eu deja imi epuizasem si ideile si rabdarea

kamik si eu ii dau protectis...sincer nu stiu dak are efect sau nu pt ca ii dau din prima saptamana si nu stiu cum ar fi fara...eu ii trag usor de barbitza si el deschide gura si ii picur 5 picaturi, am mai pus si in linguritza, dar nu prea stii cat ramane pe ea ca e mai gros asa ca am renuntzat la varianta asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

simonique,amelia respir si eu usurata cand vad ca mai sunt altii ca noi....deja ma simteam frustrata ca bebele meu nu doarme ca toti ceilalti de aici si papa cum si cat are chef ...ma gandeam ca nu sunt o mama buna si ca nu fac eu ce trebui....dar daca asa e modelul nu am ce face

Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010)
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kamik

neata si de la noi..si o cafelutza
Bebelu parca tu ii dadeai bebelui tau pretectis,nu?cum il dadeai si ai vazut ceva schimbari?
va si sa aveti o zi suuuper!!!

de Theodor-Matei

Eu ii dau si da, am vazut schimbari, al meu voma, acum doar regurgiteaza. M-am speriat si i-am dat Protectisul cand incepuse sa-i dea laptele si din abundenta pe nas.

Vasari, ma bucur ca ti-au placut.

Dana, multumesc mult!

Mergi la inceput