Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kokorinusha spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Am fost prinsa de mesajul lui Beatrice si nici n-am zis buna dimineata.
Va ofer o cafea delicioasa. Hm, eu nu sunt asa adormita ca omuletul de langa ea.

Eva , ii dai sa pape jaratic? Super! Sara are aceeasi lungime, 58, la doar 4,600 si pare deja pufoasa.
kokorinusha, multa sanatate! Cum ati aflat ca are e coli? De ce ati facut asa devreme analize?
Sunset, din pacate nu au gradatie.:))
Heidy, cum te mai simti acum?

De 2 zile beau ceai de fenicul pt colici, dar trebuie sa renunt, mi se umplu sanii cum beau un pahar de apa, de parca as avea rezervoare.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010

pai de la inceput doctora banuia e coli pt ca facea caca exploziv asa,iar ei ii venisera cateva cazuri de la giulesti mai mari intr-adevar,cu e coli. a aparut apoi iritatia uratarau la scutec care nu mai disparea deja cu nimic si ne-a dat sa facem urina si caca si in urina i-am gasit e coli in rest toate la locul lor.acum vad ca suntem din ce in ce mai bine,doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamik spune:

mersic de raspuns! si al meu cam da pe nas. am inceput si eu de azi sa ii dau.voi ii dati 5 pic odata?sau in decursul zilei impartite?
Mai nou bebele meu face cam 2 scaune pe zi dar explozive cum zicea si kokorinusha.super apose si cu mucoasa. nu mai stiu ce sa ii mai dau ca ii dau si smecta cu apa de orez, si debridat si espumisan si tot face.sper ca de la protectis sa se vada diferenta ca mi-e asa mila de al...
si colac peste pupaza aseara la baita mi s-a parut ca are asa ca o basicutza pe pielea care se decaloteaza la putica.la el se decaloteaza doar cat sa se vada uretra sau nush cum i se zice.
poop si mersi de raspunsuri.

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Citat:
citat din mesajul lui kamik

neata si de la noi..si o cafelutza
Bebelu parca tu ii dadeai bebelui tau pretectis,nu?cum il dadeai si ai vazut ceva schimbari?
va si sa aveti o zi suuuper!!!

de Theodor-Matei

Eu ii dau si da, am vazut schimbari, al meu voma, acum doar regurgiteaza. M-am speriat si i-am dat Protectisul cand incepuse sa-i dea laptele si din abundenta pe nas.

Vasari, ma bucur ca ti-au placut.

Dana, multumesc mult!

de Theodor-Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Fiecare seller stabileste shipping costs pt fiecare produs in parte cat vrea el. In general dc iei mai multe de la ac seller iese mai ieftin. Sunt scrise tarifele in pag fiecarui produs, sub descriere pe acolo. Acuma na, depinde, cat de mare e, de unde vine. Nu toti sellerii trimit si in romania, dar majoritatea o fac. Eu am comandat si din Australia.

Sunt tare faine ca sunt chestii unice, pline de imaginatie. Unele ma inspira sa mi le reproduc singura (daca ma pricep :))

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Neata si de la noi!

Sashenka, la multi ani!

Beatrice, care paturica, cea bleu, crosetata?

da da, cu gaurele

E luata de pe etsy.com, o comunitate de selleri cu produse handmade. Eu sunt addicted la site-ul ala... E luata de la sellerul asta:
http://www.etsy.com/shop/BeautifulBabies?page=1
Acum insa vad ca nu are decat o paturica de fetita in oferta. A mea a fost set cu botosei

Dana, si eu sunt topita dupa site-ul ala, dar nu am comandat niciodata. Cat costa transportul?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamik spune:

am pus si noi niste pozici sa ne cunoasteti si pe noi

de Theodor-Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Citat:

Am fost prinsa de mesajul lui Beatrice si nici n-am zis buna dimineata.
Va ofer o cafea delicioasa. Hm, eu nu sunt asa adormita ca omuletul de langa ea.

Eva , ii dai sa pape jaratic? Super! Sara are aceeasi lungime, 58, la doar 4,600 si pare deja pufoasa.
kokorinusha, multa sanatate! Cum ati aflat ca are e coli? De ce ati facut asa devreme analize?
Sunset, din pacate nu au gradatie.:))
Heidy, cum te mai simti acum?

De 2 zile beau ceai de fenicul pt colici, dar trebuie sa renunt, mi se umplu sanii cum beau un pahar de apa, de parca as avea rezervoare.

_

Sunt mult mai bine Vasari. Am folosit pompa foarte putin ieri dupa-masa si am pus apoi 2 pungi cu legume din congelator in prosop pe sani si toata noaptea pe bebe la san, la ambii. Sunt cam zombie acum ca s-a trezit la 1, la 3, la 5, la 7, la 9 si apoi la 12, dar am scapat de durere si de pompa. Mi-am si masat sanii (e o tehnica care am invatat-o de la o moasa) si nu au mai fost asa tari si bebe a tras mai usor. Respir usurata deocamdata.

Fericita mamica de Tudor Andrei POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Elfica , am perna de alaptat, o pun in juru meu la mijloc, eu stau in fund, puficele la subrat cum ar veni si putin intr-o parte (football hold se cheama pozitia) si asa ne descurcam..

Era amuzant in primele zile ca nu reuseam sa mufez singura decat o pufica, acuma sunt maestra, le manui pe amandoo.

Cand sunt decalate cel mai mult imi place pozitia aia culcat pe o parte si bebe lipit de tine, asa mai si doorm ce bine e!

Am gasit niste pastile noi de stimulat lactatia- de la Dacia plant se numesc Mami; vreo 18 lei 60 pastile; am luat si ceai de la Fares. Beau la greu.
Mai nou observ cu gruaza ca IMI CADE PARU! De cate ori ma piepten ramane pe perie muult! Ma ia cu oroarea frate. Ieri mi-am dat cu chelstop, am citit ca e bun, sa vedem sa ajung sa fac trat de 4 ori daca e bun de ceva. Voi aveti ceva sfaturi legat de caderea parului?

simonique deci v-ati distrat si voi cu colacu! Uraa! Sa pui poze!

heidy cum masezi sanii mai exact? Invata-ma si pe mine te rog.

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Raportez disparitie cauzata de, evident, copchii bolnavi. Acum a plecat dr d ela noi, bebe o sa faca aerosoli cu adrenalina. Ieri a fost f agitat, am scos feonul din dotare ca sa-l adorm. Pe la 22.30 l-am pus in patut si m-am mai dus la el la 5.22 Peste noapte l-am mai auzit o data scartaind, dar a durat doar 10 sec, apoi a tacut, asa ca nu m-am mai dus. si la 5 cd m-am trxit nu-mi venea sa cred. La 5.22 a plans si l-am luat din patut. Plangea cu ochii inchisi si cu o jucarie in mana, jucarie care era cu 30 cm deasupra capului, dar el s-a impins si s-a mutat cu caputul in aparatoare, desi era si in perna din aia de pozitionare. Am dormit apoi pana la 10.30, cu o singura trezire de
Si acum doarme Cred ca de la boala doarme asa mult, ca altfel nu-mi explic.
A..si eu super racita, cu amigdale cat casa

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

O saracu Patrick!! Multa sanatate! De cate ori pe zi v-a dat sa faceti aerosoli? Doar cu adrenalina si ser fiziologic?Altceva ce i-a mai dat? (siropele?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

O saracu Patrick!! Multa sanatate! De cate ori pe zi v-a dat sa faceti aerosoli? Doar cu adrenalina si ser fiziologic?Altceva ce i-a mai dat? (siropele?)

Multimim1Dimineata si seara aerosoli (adrenalina si ser), picaturi in nas 3ori/zi si sirop la nevoie.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

simonique,amelia respir si eu usurata cand vad ca mai sunt altii ca noi....deja ma simteam frustrata ca bebele meu nu doarme ca toti ceilalti de aici si papa cum si cat are chef ...ma gandeam ca nu sunt o mama buna si ca nu fac eu ce trebui....dar daca asa e modelul nu am ce face

Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010)
Doamne ai grija si de noi

Sunset, si eu mi-am facut ganduri ca nu stiu ce sa-i fac, ca sunt o mama absolut dobitoaca!!! Imi mai si zicea unul-altul ca de ce urla asa de tare si de ce plange noaptea si de ce o tin in brate si o plimb prin casa si de ce dorm cu ea noaptea... pai frate, v-o dau voua si vorbim dupa! Cand a auzit-o sorela mea (prin telefon) mi-a zis ca n-ar sti ce sa faca, ca toti copiii ei n-au urlat asa de tare

Mami de Cristiana

Mergi la inceput