Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kamik spune:

salut fete...
La multi ani Sashenka cu intarzaiere!!!Sa fii sanatoasa sa te bucuri de mica familie!!!
Nu stiu ce sa ma mai fac cu bebelul meu care are niste scaune apoase si cand e treaz mai mult plange...Dr. mea zice ca e de la ce mananc eu dar nush ce sa zic ca nu mananc decat fierturi.si asta cand mananc, ca nu prea mai pot de frica sa nu se strice mai rau daca exista mai rau.

de Theodor-Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Eva , uaaau 2kile in 5 saptamani!!! Super!
Frumoase pozele.

Ratusco ce printesa ai!

kamik daca ia in greutate ok nu conteaza kkuta apos. Creste bine?

Eu vin dupa o sesiune de alaptat la dublu, printesele au adormit. Maruta la juma de ora s-a sculat nemancata, bagat suplement, acu duaaarme. Vis!

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Neata si de la noi!

Sashenka, la multi ani!

Beatrice, care paturica, cea bleu, crosetata?

Mami de Lucas Petru (27.10.2010)

da da, cu gaurele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui misticgirl

heidy, pune-l pe bebe sa suga din ambii sani. Adica lasa-l sa goleasca jumatate dintr-un san, apoi muta-l la celalalt. Astfel, din cauza consistentei mai slabe, bebe va cere papa mai des si dupa cateva mese rezolvi problema. Plus ca scapi de tensiunea din sani. Repeti faza cu pusul la ambii sani de vreo 3-4 ori. Eu asa am rezolvat la Nicholas, s-a intamplat doar o data.
Sper sa functioneze si la tine

Claudia, mami de Patrick (30.10.10) si Nicholas (25.11.04)

mistic invata-ma si pe mine...tu cum iti dai seama ca e sanul pe jumatate gol? eu imi dau seama cand sunt plini ca imi curg si cand sunt goi ca sunt ca niste "carpe" ...mai nou gaza mea e puturoasa in sensul ca mananca doar laptele de inceput care ii curge in gura si la celalalt care trebui sa munceasca putin se leneveste, nu mai trage si incepe sa planga se agita la san...cum o dau pe calea cea buna

Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010)
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Sugubina: In ce pozitie stau puficele cand le alaptezi la dublu, ca am incercat sa imi imaginez si nu ajung la o solutie? Daca tu stai in fund si ele sug, unde au loc corpurile lor in bratele tale? Daca stai intinsa si ele pe langa tine, cum ajung la tzitzi?

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Doamne, Sunset parca vb despre al meu...zici ca sunt frati asa comportament similar au...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorinusha spune:

LA MULTI ANI SASHENKA!!!
noi de marti seara luam antibiotic pt e coli,ne-a dat 7 zile apoi repetam analiza.eu cred ca totul este spre bine avand in vedere ca ne-a luat iritatia ca prin minune,nu se mai screme asa rau(mi-a zis ca il ustura il durea burtica si avea gaze si de la pacatoasa asta de bacterie)si doarme linistit.sigur sigur vedem sapt viitoare.
ma gandesc bine ca am depistat-o imediat ca atat imi trebuia dupa ce am reusit sa il aduc la greutatea normala sa slabeasca iar sa nu ii mai dau de cap!!!
luni ma duc la controlul de 6 sapt dar eu mai am o scurgere galbuie din cand in cand imi poate face oare papanicolau si colposcopia????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorinusha spune:

am uitat,am mai pus si eu poze!!!!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Neata si de la noi!

Sashenka, la multi ani!

Beatrice, care paturica, cea bleu, crosetata?

da da, cu gaurele

E luata de pe etsy.com, o comunitate de selleri cu produse handmade. Eu sunt addicted la site-ul ala... E luata de la sellerul asta:
http://www.etsy.com/shop/BeautifulBabies?page=1
Acum insa vad ca nu are decat o paturica de fetita in oferta. A mea a fost set cu botosei

Mergi la inceput