Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (6)
Raspunsuri - Pagina 10
heidy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vasari Neata! La multi ani fericiti, Sashenka!! Heidy, daca nu ai probleme cu sanii, gen canale infundate, mastita, nu trebuie sa golesti sanii dupa supt, asa produci mai mult lapte. Nici comprese reci. Incearca metoda Claudiei, e cea mai buna. Si dupa ce se mai relaxeaza putin, poti incepe sa dai doar dintr-un san la o masa. Cred ca vei simti f repede efectele. _ dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010 |
Si eu care credeam ca dupa primele saptamani de febra a laptelui acum am scapat, dar se pare ca daca nu sunt atenta, problemele revin.
Fericita mamica de Tudor Andrei POZE
heidy spune:
citat din mesajul lui misticgirl La multi ani,sashenka!!! Eram fericita ca incepuse Patrick sa doarma in jur de 5-5,5 ore dupa baita si masa de seara...de doua nopti s-a dus bucuria mea, se trezeste din nou o data la 2-2,5 ore Aseara a papat la 23:00, s-a trezit la 1, la 3:15, la 5:50, la 7:30 Apoi trezirea pt joaca la 8:30, papa la 9 (sughita si l-am pus la san, normal ca a mai mancat si el putin ) Acum papa si sper ca adoarme vreo 30 min, cum face de obicei. Macar sa spal vasele si sa strang putin prin casa, Nicholas si tati fac o dezordine... heidy, cum te simti? esti mai bine cu sanii? Afara e atat de urat, cred ca dupa pranz mergem la Cora. Il lasam pe Nico la locul de joaca si noi intram la cumparaturi, bebe face nani afara si la shopping Claudia, mami de Patrick (30.10.10) si Nicholas (25.11.04) |
Claudia, sunt mai bine. Nu am avut de ales si la 7 de dimineata am folosit pompa cat sa imi detensionez un pic sanii ca bebe s-a trezit si nu a mancat aproape deloc.
A dormit in sfarsit si puiul meu de la 22.30 la 4.Sper sa-l tina obiceiul cel bun ca noi nu ne-am putut bucura de acelasi somn lung. Am avut niste musafiri care au dormit la noi si am stat la povesti pana pe la 2 noaptea. Acum suntem si eu si sotul zombie si ne uitam rugatorla bebe ..poate ...poate adoarme.
heidy spune:
citat din mesajul lui douradoudou asta vroiam si eu sa spun/..sunt de acord cu dna ceainic..lasa-o sa-si faca singura program..eu chiar daca am impresia ca mananca haotic fara program , incep sa observ ca totusi are niste ore de mancat...poti sa-ti notezi intr-o agenda cand mananca pt vreo 2 saptamani..o sa vezi k incepe singura sa-si faca program si asa poti sa fii pregatita inainte sa planga ..eu sunt 100 % impotriva programului impus lui bb ..sau "crying it out"-adica sa lasi bb sa planga pana se epuizeaza si adoarme(pe termen lung ii afecteaza creierul -e demonstrat )..si eu sunt suzeta si o tin in brate cand are chef dar asta inseamna sa fii mama..sa fim mereu la dispozia lui bb si o sa creasca bine si fericiti alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010) |
Vai doura daca as putea sa te pun sa vorbesti cu toti cei care imi zic ca stau prea mult cu bebe in brate si ca sa il las sa planga ca sa imi fac eu treburile prin casa (mancare, curat).. Cum sa il las sa planga cand el e asa mic si inocent si cum il iau in brate se linisteste.
M-au disperat reprosurile ca nu mai fac nimic in casa (nu sotul care intelege si ma sustine). Am chemat pe cineva pt curatenie si calcat si ce mi-au auzit urechile.. ca innainte cu servici cum ma descurcam, acum nu pot sa le fac.. etc.. Nu ma mai gandesc. Atata timp cat sotul ma sustine, restul sa zica ce vor.
sashenka La multi ani si tot ce iti doresti sa se implineasca!!
Lidia_P spune:
eu sunt super fericita, grasunelul meu a dormit de aseara de la 12 pana azi de dimineata la 8 a mancat si s-a culcat iar pana la 11, acum e cam bazait cred ca il doare burtica.
amelia_ilie spune:
Si eu care ma gandeam ca bebelusii pot fi invatati sa faca si ce vrem noi... mai am de invatat mult si bine!
Si eu ma cam rog de mandruta mea sa adoarma de pe la 13, ce sa-i fac? O doare burtica, mai bate unul nu stiu ce, mai urla cineva pe strada, mititica numai nu poate dormi...
Mami de Cristiana
sugubina spune:
citat din mesajul lui amelia_ilie Dragelor, am vrut sa va intreb: cum ati reusit sa faceti program de masa la bebei? A mea mananca cand ii tuna si cand are chef, in rest sunt pe post de suzeta. Suzeta n-o vrea, ma vrea doar pe mine. Mami de Cristiana |
Stai linistita nu esti singura fara program la bebe. Nici noi nu avem..E la cerere.
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna
EvaF spune:
Buna, dragelor! Ce mai faceti? Ce mai fac ursuletii?
Noi suntem bine, papam, dormim, toate frumoase, am cantarit azi puiul si are 5500 GR. A luat 2 kg in 5 saptamani. Nu stiucati cm are dcar cred ca 58-59 pe acolo.
Daca vreti sa il vedeti pe Noah cum arata la o luna uitati cateva poze aici: http://evaferriere.wordpress.com/
Va pup, incerc sa recuperez. Sunt in zona.
ratusca83 spune:
vad ca deja aiu inceput sa se cupleze ursuletii!!
miruna, ...
am mai pus si eu 3 poze cu Ana..
va pupp
eu tot cu smotruiala...azi l-am certat pe sot tare..asa ca acum este plecat de acasa....