Pufi de 2010 (205) - LMA Iustin, Caius si Tudor!
Raspunsuri - Pagina 8
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity Si eu as vrea niste silicoane,nu prea mult dar cat sa se remarce mai bine.....dar nu ma lasa sotul(cica e motiv de divort) Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Nimeni nu ne poate face sa ne sintim inferiori fara permisiunea noastra." |
subscriu, si eu vreau sa trec la o cupa B plina...bine port B dar cred ca mi-as bine imi iau A Si sotul la fel imi zice...
de Yannis
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui dandanaG am revenit de la dr Dragos are puroi in gat a zis ca nu a mai vazut asa ceva de mult, ne-a dat injectii intravenos cefort+gentamicina mi-a aratat si mie gatul, inca sunt socata si el e vioi asa, nu are nici o treaba, doar ca a fost un pic marait ieri offf! mami de shugubetz Dragos Andrei |
Micutii astia bolnavi ma fac sa . Nu numai ca sunt bolnaviori , dar mi-e mila de ei de toate minunile de treb sa le ia si cand ii vezi saracii cat de bine duc o boala, se joaca, rad etc da treb sa ia pilule si injectii
Sanatate multa!
Editez sa nu mai scriu alt mesaj:
eu nu ii dezinfectez ca baga tot in gura, dar TOT, asa ca am zis ca microbii mici il apara de microbii mari nu stiu ce se intelege din filozofia asta de viata, dar asa ma gandesc io. De ex noi zburam cu el destul de des si nu as vrea sa dezinfectez tot si apoi sa bage in gura centura de la avion sau revistele, pliantul cu instructiuni de salvare si toate astea pe care Dumnezeu stie cati au pus mana si de unde veneau ei. Ma gandesc ca intrand in contact toata ziua cu bacterii si microbi mici isi intareste imunitatea ptr microbii mari.
de Yannis
ana_g spune:
sa nu treaca ziua, LA MULTI ANI FERICITI SI SANATOSI, BBTO SI ANDREEA!!!!
uu, discutii grele....nu ma bag, ca nu ma tin tastele.
daca as avea curaj (si bani), dupa un eventual bb2, mi-as opera sanii. adica i-as micsora.....forta gravitatiei actioneaza asupra oricarui corp, iar cu cat masa acestuia este mai mare, cu atat creste si G-ul...deci, sanii ceva mai mari se lasa...in voia sortii. acu si dupa un an de alaptat...bine, nu va imaginati ca-s pana la buric, nici c-as fi vreo pamela anderson, dar n-as face topless. insa am in minte o poveste trista, cu o tipa pe la 30 de ani, 2 copii, a vrut si ea un upgrade la sani si a murit pe masa de operatie...........................................ma rog, cine stie ce avea si nu stia.............
lorex, eu tocmai am predat un proiect.....si vai, ce-as mai fi shmotruit si ce-as mai fi frecat casa sau...as fi sapat un santz
in alta ordine de idei, i-am liuat lu asta micu o masinuta. il lasa rece.....taica-su ii zice "asta e, niciodata nu primesti de ziua ta ce ti-ai fi dorit"
_
mama lui Stefan, pui scump
miremia spune:
Alex mai e si C fara dinti, cred, sper.....
In alta ordine de idei:
Felicitari Isabela pt primul dintisor!
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
ioana_fota spune:
citat din mesajul lui elefantica Fetelor dam de baut ...avem primul dintisor ...adica nu se vede el inca bine...dar se simte ....pot sa consider ca a iesit ??? Mamica mandra de odorul ei |
Bravooo,felicitari
tomaca spune:
Am primit rezultatele de la analize. Sunt ok, doar ca au aparut niste valori usor mai ridicate pentru monocite (11.2<= 10) si eozinofil (5.6<= 5) care apar die regula la raceala. Tudor nu e racit, desi aseara dupa ce am venit de la ORL parca a mai tusit de cateva ori si mi s-a parut infundat usor, inclusiv azi-noapte. Sper sa nu ne ia.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
www.adoptaunurs.ro
alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Multa sanatate si putere, si tie mami! Ca ce pove tu acolo...vome, AB, spital, masele, muci...auleuuuu, horrorr! Bine ca ati scapat! Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
Subscriu la parerea ta Sorina! Exact asa-mi rasuna si mie in urechi : febra, spital, muci voma, masele!
de Yannis
tomaca spune:
citat din mesajul lui miremia Alex mai e si C fara dinti, cred, sper..... In alta ordine de idei: Felicitari Isabela pt primul dintisor! _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Da, cand s-a facut dintzoasa?
varsta lui Tudor
www.adoptaunurs.ro
decenuela spune:
tomaca m-ai terminat cu poveste ta de pe la doctori....offffffffff bietul copil......clar ca-l ustura la pipi...iti dai sema ce sensibila e zona...( maine cred ca ajung cremele...poate ne vedem sa ti-o dau sa-l dai cu aia pana ajunge cea nemteasca)....offffff mi s-a fc pielea de gaina
doamne sper sa faca minuni crema aia
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
tomaca spune:
Fetelor vad ca iar vine stresul vetii mele de anul trecut. Gripa porcina. Aproape am dat in depresie din cauza ei si am stresat pe toata lumea.
Iar a murit o femeie insarcinata, horror. NU VREU! Daca ajunge la Tudor vreo gripa?
varsta lui Tudor
www.adoptaunurs.ro