Pufi de 2010 (205) - LMA Iustin, Caius si Tudor!
Raspunsuri - Pagina 9
tomaca spune:
Voi ati observat inclinatia pufuletilor de a folosi mana dreapta sau stanga. La inceput cand era mic-mic si avea tendintele de apucare. mi s-a parut ca este stangaci. Apoi nu mi s-a mai parut. acum iar il vad cu mana stanga actionand. Sa fie oare stangaci? Se vede de pe acum?
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
www.adoptaunurs.ro
Eleysa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
Da, da, da super! felicitari. Prognostic: Mara = ultima nedintoasa (Mire nu da cu rosii! ) Ele sa stii ca se va vedea peste 1 sapt , chiar 2 dintishorul de Yannis |
....asa deci se va lasa inca asteptat la vazut k lumea ...
Mamica mandra de odorul ei
Eleysa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Alex mai e si C fara dinti, cred, sper..... In alta ordine de idei: Felicitari Isabela pt primul dintisor! _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Multumim .....sunt sigura ca in curand urmati si voi ...citez din povestirile cuiva ..un medic..."eu nu am vazut pana acum copil fara dinti"
Eleysa spune:
citat din mesajul lui ioana_fota
Bravooo,felicitari de Maria Alexandra 26.03.2010 Ingerii zboara pentru ca o iau usor |
Multumim, multumim
alexutzzza spune:
Tomaca de cele mai multe ori scrii mesaje scurte si la obiect, dar si cand scrii mai lungi se lasa cu fiori pe sirea spinarii, moama micutzul! Sanatate si bafta in continuare!
de Yannis
Eleysa spune:
citat din mesajul lui tomaca
Azi ..am simtit la deget ...de vazut nu se vede cine stie ce...adica mai deloc...dar se simte Da, cand s-a facut dintzoasa? varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un www.adoptaunurs.ro |
Eleysa spune:
citat din mesajul lui tomaca Am primit rezultatele de la analize. Sunt ok, doar ca au aparut niste valori usor mai ridicate pentru monocite (11.2<= 10) si eozinofil (5.6<= 5) care apar die regula la raceala. Tudor nu e racit, desi aseara dupa ce am venit de la ORL parca a mai tusit de cateva ori si mi s-a parut infundat usor, inclusiv azi-noapte. Sper sa nu ne ia. varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un www.adoptaunurs.ro |
Felicitari petnru analize ok ...sper sa nu fie nimic cu raceala ...
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui miremia Alex mai e si C fara dinti, cred, sper..... In alta ordine de idei: Felicitari Isabela pt primul dintisor! _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
eu n-am zis ca sunteti ultimele, am zis numa' ca ramaneti ultimele
de Yannis
Eleysa spune:
citat din mesajul lui tomaca Voi ati observat inclinatia pufuletilor de a folosi mana dreapta sau stanga. La inceput cand era mic-mic si avea tendintele de apucare. mi s-a parut ca este stangaci. Apoi nu mi s-a mai parut. acum iar il vad cu mana stanga actionand. Sa fie oare stangaci? Se vede de pe acum? varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un www.adoptaunurs.ro |
Isabela mananca cu dreapta ...deci presupun ca se vad inclinatiile
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui tomaca Fetelor vad ca iar vine stresul vetii mele de anul trecut. Gripa porcina. Aproape am dat in depresie din cauza ei si am stresat pe toata lumea. Iar a murit o femeie insarcinata, horror. NU VREU! Daca ajunge la Tudor vreo gripa? varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un www.adoptaunurs.ro |
Din gripa porcina nu se moare, numai ca virusul e f puternic si dai in pneumonie care cu pneumococ e fatala. Dar bebe e vaccinat antipneumococic asa ca eu sper sa fie ok ca de frica gripei porcine i-am dat injectii de pneumococ.
de Yannis