Pufi de 2010 (205) - LMA Iustin, Caius si Tudor!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Bubu - minunat filmul

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

www.adoptaunurs.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Xela - merci de intrebare.
A fost greu ieri la medic. A plans copilul, a plans si mama.. groaznic.
Si ce e mai rau, ca bietul de el statea cuminte si doar plangea si ii tremurau mainile. Poate de plans, poate de durere, de amandoua, nu stiu. Doctorul zice ca anestezia ii face efectul imdeiat si ca doar s-a speriat. Dar eu n-am avut curaj sa ma uit. Si nici nu ma interesa, eu ma uitam la el si mi-am pus capul langa al lui sa-l alin.
A plans si pe hol la un moment dat cand il imbracam. Cred ca a facut pipi si l-a usturat ca nu plangea de nervi, era ceva de vaiet.
Si apoi la ORL. Pana acolo si-a revenit, dar in cabinet a fost circumspect ca a vazut doctora cu chestia aia pe cap. Si lui nu-i place sa-i umblii in nas, gura. Pana la urma s-a resemnat. Plangea ca un mielusel cu capul lipit de mine si nu se opunea.
Overall, copilul nu are nimic. Are el asa o gafaiala ca face efort. e ca o congestie a aparatului respirator nedezvoltat inca, el fiind si mai voinic (nu neaparat gras ci mai mare). Asa mi-a zis si celalat ORL-ist. I-a bagat sonda pe nas mult si nimic. La sfarsit, i-a dat chiar un zambet.
Tot e ceva, ca doctoritza asta mi-a dat o foaie cu plan de curatare ORL pt toate variantele de intretinere, cu muci, fara muci cu tuse, cu aerosoli sau fara daca nu accepta. Trebuie sa mi-o transcriu ca de scris de doctor.

Cand ma gandesc ca maine iar doctor (eco pt hemangiomul de pe spate), miercuri control pt decalotare (inainte sa incepem noi sa facem treaba asta) si vaccin de ROR chiar de ziua lui.
Dar n-am ce-i facem.

Azi noapte a fost de speriat. M-a trezit intrun urlet ce n-am mai vazut pana acum. Nu cred ca a fost de la vise ca tremura si se ghemuia. A fost mai scurt dar mai vocal. L-am schimbat de pampersi si am pus rivanol. A mai fost o portie, nu asa de tare tipatul, dar a adormit mai greu. Am stat si l-am mangait tot timpul. Cred ca l-a durut la pipi. S-a trezit tarziu dimineata, dar a fost vese. si facuse si pipi in pampers dar nu a mai plans de atunci. Cred ca am dormit vreo 2 ore.

varsta lui Tudor

www.adoptaunurs.ro

Of, puiu'mic. Lasa ca trece si nu va mai durea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

era al 2 castron de papa.......ai sticleau ochii dupa el si l-am lasat in voia lui....nu s-a mai intamplat......dar il las si afara in parc....scormoneste in pamant....pietricele.....il las mai haiduc asasper sa nu gresesc.....

de mancat.....se poate si frumos......oricum repetam experienta la ziua lui ca tare imi bucura sufletul sa-l vad asa jucas...noroc ca nu da pe pereti....se rezuma la haine si scaunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

offf tomaca a trebuit sa treceti prin asa ceva....doamne ajuta ca ati descoperit cu suflul ce este.....pe tudorel sa treaca necazurelele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Hello, hello!

Eu scurt si la obiect....este ok sa fixam intalnirea duminica, undeva in zona Unirii, ora 14-15?

Ele, Xela va este ok? Cine mai doreste, cine mai pofteste? Cris.d?

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Este foarte ok .......parca Carmita zicea ceva....Mire ii dai tu PM cu datele cand se hot ce si cum ???

Mamica mandra de odorul ei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Xela - merci de intrebare.
A fost greu ieri la medic. A plans copilul, a plans si mama.. groaznic.
Si ce e mai rau, ca bietul de el statea cuminte si doar plangea si ii tremurau mainile. Poate de plans, poate de durere, de amandoua, nu stiu. Doctorul zice ca anestezia ii face efectul imdeiat si ca doar s-a speriat. Dar eu n-am avut curaj sa ma uit. Si nici nu ma interesa, eu ma uitam la el si mi-am pus capul langa al lui sa-l alin.
A plans si pe hol la un moment dat cand il imbracam. Cred ca a facut pipi si l-a usturat ca nu plangea de nervi, era ceva de vaiet.
Si apoi la ORL. Pana acolo si-a revenit, dar in cabinet a fost circumspect ca a vazut doctora cu chestia aia pe cap. Si lui nu-i place sa-i umblii in nas, gura. Pana la urma s-a resemnat. Plangea ca un mielusel cu capul lipit de mine si nu se opunea.
Overall, copilul nu are nimic. Are el asa o gafaiala ca face efort. e ca o congestie a aparatului respirator nedezvoltat inca, el fiind si mai voinic (nu neaparat gras ci mai mare). Asa mi-a zis si celalat ORL-ist. I-a bagat sonda pe nas mult si nimic. La sfarsit, i-a dat chiar un zambet.
Tot e ceva, ca doctoritza asta mi-a dat o foaie cu plan de curatare ORL pt toate variantele de intretinere, cu muci, fara muci cu tuse, cu aerosoli sau fara daca nu accepta. Trebuie sa mi-o transcriu ca de scris de doctor.

Cand ma gandesc ca maine iar doctor (eco pt hemangiomul de pe spate), miercuri control pt decalotare (inainte sa incepem noi sa facem treaba asta) si vaccin de ROR chiar de ziua lui.
Dar n-am ce-i facem.

Azi noapte a fost de speriat. M-a trezit intrun urlet ce n-am mai vazut pana acum. Nu cred ca a fost de la vise ca tremura si se ghemuia. A fost mai scurt dar mai vocal. L-am schimbat de pampersi si am pus rivanol. A mai fost o portie, nu asa de tare tipatul, dar a adormit mai greu. Am stat si l-am mangait tot timpul. Cred ca l-a durut la pipi. S-a trezit tarziu dimineata, dar a fost vese. si facuse si pipi in pampers dar nu a mai plans de atunci. Cred ca am dormit vreo 2 ore.

varsta lui Tudor

www.adoptaunurs.ro

Of of of...mi se face pielea de gaina cand citesc cat a patimit micutul ...tare bine imi pare ca am fata in momente ca acestea .... muuulti lui buturel

Mergi la inceput

L-am vazut si eu pe Raul cat de fericit e el cu castronul de mancare ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

BF, ELE

varsta lui Tudor

www.adoptaunurs.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Dece, Ale...eu am avut o reactie pozitiva la atitudinea Ruxitei, a fost franca...adica ce s-o mai dam pe dupa deget..asta-s eu, asta-i el...din cate imi aduc eu aminte...nu e indragostita de sotul ei...vroiau sa se desparata dar..a aparut Kay si au ramas impreuna
Right?
Uneori alegerile pe care le facem in viata nu-s intotdeauna stralucite...si cred ca langa fiecare om esti altfel, in functie de cum te face acel om sa te simti (vesela, serioasa, superioara, inferioara, sexy sau nu..etc).
Nu-i usor sa traiesti langa cineva care te face sa te simti inferior dar nici langa cineva care te face sa te simti net superior..
ambele variante sunt nefericite..Voi poate sunteti norocoasele care ati ales ceva pe masura...insa putine sunt femeile fericite cu adevarat in cuplu si putine sunt cele determinate sa se puna in valoare de dragul sotului si din respectul pentru el..

Eu cred ca daca Rux s-ar pune cu adevarat in valoare...ar putea avea si luna de pe cer...dar deocamdata tot ceea ce-si doreste este fericirea lui Kay...

Nush cat e de pertinent sa discutam despre viata ei aici...sper sa nu se supere..Rux daca te deranzeaza pot sa sterg mesajul..just say it!

App...imi place melodia pusa de tine..si versurile:
"When you happy like a fool, Let iti take you over"

Editez: ce a vrut ea sa spuna e ca sotul ei ar trebui s-o iubeasca oricum, si asa neingrijita, ca are circumstante atenuante si..oricum e cea mai tare!
Desteapta e, frumoasa e ...si..si...stiti si voi ce are

lorex ai dreptate...nu avem dreptul sa comentam viatza unei persoane.... din punctul nostru de vedere.

eu personal n-o cunosc pe ruxita decat din ceea ce spunea ea despre sine....n-am cunostinta decat din amintiri de povestea vietii ei...asa ca imi pare rau daca am suparat cu ceva...dar cred ca daca esti in asentiment cu atitudinea ei....cred ca pe undeva ai unele experientze asemanatoare...

mai fetelor....ce doamne iarta-ma va determina sa traiti cu niste persoane care nu sunt pe aceiasi lungime de unda????
traim in sec xxI....sunteti frumoase....destepte....siecsi....tinere...si ce daca exista un copil??? asta e o scuza? copilul o sa va reproseze la un moment dat ca era mai fericit cu o relatie de prietenie intre 2 printi divortati decat cu o familie de cacao...pt ca in timp nemultumirile dintre soti cresc...si uiti ca ai copil care nu trebuie sa auda si sa vada tensiune...
sau nu va puteti dezlipi de frumosul apartament pe care-l aveti impreuna??? va e frica ca nu va mai ia nimeni? pai nu e mai bine singur decat cu o povara de dus?????

am subliniat cu rosu
1. bunica avea o vorba: ""spune-mi cu cine te insotesti ca sa-ti spun cine esti""....doar rudele..nu sunt alegerea noastra...in schimb prietenii si partenerul de viatza...nu ti-i baga nimeni pe gat...trebuie sa suporti consecintele alegerilor facute
2. de ce trebuie sa traiesti langa cine nu-ti place?????
3. de ce trebuie sa se faca femeile frumoase pt sot? sau pt oricine altcineva? de ce nu pot fi frumoase pt ele insele??????

daca am fc o greseala in viatza...mi-a placut sa ma "laud"" cu ea tocmai ca cine are urechi sa auda...nu faceti ca mine...daca nu invatam din greseli si acestea se repeta inseamna ca atat putem noi...si ne e sortit sa ne consolam cu ....compasiunea celor din jur la jalea noastra...( asta e mama mea...o nefericita...care persista in greseli)

si daca e vremea de laude...da....a doua oara mi-am ales un barbat minunat...copt ( cu 12 ani mai mare) care ma respecta si ma iubeste, ma face sa ma simt femeie, are un caracter deosebit( asta a fost primul motiv)si sunt mandra de el , evident k are si defecte...dar cine e perfect?. INSA..daca la un moment dat se duce naibii totul....sigur n-am sa ma complac in a locui cu el de dragul la nimic...

imi pare rau ca am fost cam directa....insa ma simt revoltata...O VIATZA AVEM...DE CE SA DAM K PICIORUL IN EA??????

puteti sa aruncati k oo...insa imi asum cele spese

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

imi plac persoanele directe dar destepte...asa ca tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Fetelor dam de baut ...avem primul dintisor ...adica nu se vede el inca bine...dar se simte ....pot sa consider ca a iesit ???

Da, da, da super! felicitari. Prognostic: Mara = ultima nedintoasa (Mire nu da cu rosii! )

Ele sa stii ca se va vedea peste 1 sapt , chiar 2 dintishorul

de Yannis

Mergi la inceput