Prietene la bine si la greu - 100

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Eu vreau doar sa zic de trei ori bravo mamicilor care lucreaza si isi fac timp sa intre si aici sa mai povesteasca de pitici!!Multi pupici pt Danku, Dozz, Ralu, Cory!! Astept relatari si de la LauraA

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura - andreea spune:

Buna dimineata, ofer cu mare drag o cafia nemteasca !

Se pare ca toata lumea doarme, noroc cu fetele din clasa muncitoare adica ich und Ralu si cu gravidutzele

Vroiam sa va intreb daca si voi va confruntati cu schimbari de comportament ale copchiilor? De o perioada buna donsoara are un comportament tare ciudat cand nu vrea sa faca ceva sau cand nu i se da ce vrea, si anume: plansete, nervi (ia jucarii sau sticla cu apa si le arunca), arcuiri si nu carecumva sa o atingi. Inca nu se intinde pe jos . Asta se intampla numai acasa, la gradi se comporta exemplar.

Edit Cory

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

LauraA, si noi bifam izbucnirile astea de ceva vreme, acum parca mai rarut, dar are perioade. Pun scenele astea mai mult pe seama oboselii(cand e obosita nu prea ne ma intelegem cu ea), sau cand se apropie ora de masa..Si eu imi faceam ganduri si procese de constiinta, unde am gresit in educatia ei de face asa, ca nu vede la nici unul din noi sa trantim, izbim..Nu prea stiu sa iti spun remedii. Cand o vad ca incepe cu de astea ii spun ca ma supar si nu o bag in seama. Se mai maraie/tranteste..dar daca vede ca nimeni nu o pupa in fund isi revine singura. Degeaba am luat-o cu explicatul'mami nu e frumos asa..bla bla' Parca nici nu baga in seama ce spun. Sper ca macar uneori da mai si inteleaga din ce tot ii explic..

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura - andreea

Buna dimineata, ofer cu mare drag o cafia nemteasca !

Se pare ca toata lumea doarme, noroc cu fetele din clasa muncitoare adica ich und Ralu si cu gravidutzele

Cum nu fac parte din clasa muncitoare inca, ar mai fi cealalta categorie ... sper ca nu,ca nu sunt pregatita nici psihic pt bb3. Si cum mucosii au fost FIV iar sansele mele de a face bb natural sunt mici,dar nu nule...nu am tinut cont de nika,perioade fertile...

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Deci si eu as face parte din clasa ?.......as vrea eu, da nu vrea sotul, inca

Buna ziua

Din lipsa de activitate aici eu ma dau pe "feisbuc', mancarea se face singura, Maya se joaca cu tati

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea ( 6-oct-2009)

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Buna si de la noi!

Noi suntem la capitolul maraiti , dormit agitat, nu vrem sa ne mai jucac cu nimic inspectat obiecte din casa, luat si invartit pe toate partile, aruncat din mana , calcat in picioare sau dat cu piciorul in el.
In rest papam tot, numai azi nu a papat sticla cu laptele numai treisferturi sa vedem daca papam la amiaza ca si pe noi ne tot chinuie maselutele.

App ce ziceti de produsele de aici http://www.life-care.com/catalog/ o prietena mi-a zis azi de ele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Salutare,

Ma lasati sa ma si eu un pic? Simt ca o iau razna si tre' sa ma descarc, si daca nu aici ... atunci unde?

Dau si niste , ca tocmai am facut un filtru intreg.

Andrei a dormit aseara de la 23.30 la 2.00, somn linistit. Ei bine de la 2, a inceput foiala: se ridica in fund si se punea pe burta in alta parte, ... statea 2-3 minute si iar se ridica iar in alta parte. Cand era cu picioarele cand cu capul pe mine. Deci eu somn ciu-ciu........ Din cand in cand mai si maraia, asa ca il mai si alintam. L-am dat cu Dentinox, a stat linistit vreo 15 min, si iar foiala. Mi-am pregatit si Ibalginul, dar am renuntat sa-i dau, il pastrez pentru weekend.

Trezire finala pe la 10. Nu a vrut sa stea pe olita, l-am lasat in pace. Am aspirat , m-am spalat si eu, si am pregatit masa. Alte crize si nervi. Nu a vrut sa pape nimic. Intorcea capul, si se tot intinde sa ii dau ce este ba pe masa, ba pe dulapul de bucatarie.
Sunt nevoita sa golesc masa ca altfel se intinde sa ia ce-i pe acolo. Pe dulap am fructiera, niste pahare, siropurile lui, pe astea le acopar cu o fata de masa. Mai vrea si ce-i pe cuptorul cu microunde, sau magnetii de pe frigi.... Intinde mana si tot zice: co, co........ si bineinteles se apuca de plansete si urlete. Copilul meu cel cuminte e din ce in ce mai rau...........

A acceptat pana la urme niste tzitzi, in timp ce scriam mesajul.

Noi ne pregatim de mers la tara. Maine este ziua sotului si facem un mic chef acolo.

Si cum mai am inca nspe mii chestii de facut, va urez un weekend placut.

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Mneata fix la pranz

Vad ca multi fulgusori au avut o noa[te uraa. Noi ne incadram cu brio in aceeasi categorie. De la 12 la 3 urlete ( bagat curatat nasuc, sedinta de aerosoli...leganat, cantat, ).La 3 i-am dat putin nurofen ca si maseluta isi face de cap si a adormit pana la 5 cand .... de la capat. La 7 L-a luat tat'su in alta camera sa dorm si eu... a adormit si pitix pe la 8 ( ca cica eu dormeam, dar cu urechea ciulita) La 9 si putin s-a trezit definitiv. Nu prea papam ( moaaaama ce ma bucur ca il mai alaptez!!!!!... cred ca innebuneam daca nu, ca nimic altceva nu e bun).
Aveam nervii pe moate noaptea trecuta ca nu reuseam sa-i intru in voie cu nimic. Ma simt ca ca am si ridicat tonul la el peste noapte. In secunda 2 l-am pus pe pat si am iesit sa ma calmez, dar mi-a scapat si ma simt cum am precizat deja.

Ma bucur pentru fulgusorii juniori ca sunt bine si i-au vazut mamicile la eco.

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

salutare,dragelor!!!

si eu am o stare cam aiurea (si nu sunt )..probabil vremea e de vina..si noaptea mai agitata a puiului..
Vad ca pe toata linia se semnaleaza modificari de comportament...aseara am avut o seara total atipica: a adormit ca de obicei,la 9.30,dupa care s-a marait de vreo 2 ori(cred ca la durut putin burtica) si in final ,pe la 11 s-a trezit de-a binelea ..apoi urlete,plansete fara sa il pot calma intr-un fel (cantat,leganat,plimbat etc)..a tinut-o asa pana pe la 1 ..cred,ca nu m-am uitat la ceas,ca-mi picau ochii in gura.. o fi iar vreo saptamana din aceea?!

LauraA si david face "figuri" dintr-astea..mai nou si pe afara...daca ceva nu-i convine,cum tusti pe jos...deocamdata ne descurcam ,nu stiu mai incolo...ca deja mi s-a cam urat de "iesirile" astea...ma tot intreb daca gresesc pe undeva..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Licurici,Smara ma bucur din suflet ca samburei sunt k;sa fie asa pana la final!!!
Licurici o semnatura noua cu 'delfinasa'/'delfinasul' vedem si noi?!

la cluj ninge de rupe...bine ca am reusit sa iesim mai devreme pe afara...pe dupa-masa,iar am program de impins masinute,remorci si alte cele....asta este principala activitate cu care se delecteaza fiul meu de o vreme...parca as prefera ceva carticele,cuburi..dar,deh am fecior,nu fetita

Mergi la inceput