Prietene la bine si la greu - 100
Raspunsuri - Pagina 5
na_bo spune:
salutare la ceas de seara!
Vreau sa va urez in primul rand un an nou plin de impliniri si sanatate, cu fulgusori veseli si sanatosi
Nu am mai scris de un secol, dar de citit am citit aproape tot, marturisesc ca forumul a devenit asa ca un drog, dar pozitiv, am avut foarte multe de invatat.Nu am mai scris din mai multe motive, de multe ori m-am simtit asa o intrusa si nu invinovatesc pe nimeni, pentru ca majoritatea formati o gasca tare, care va cunoasteti de la odisee si e de inteles.Lyly si Ramonika mersi de strigare
Felicitari Laura si Smara pentru samburicii vostri, eu stau in cumpana daca as fi in stare sa mai am grija de un bebe desi stiu ca pentru Amalia ar trebui sa ma mobilizez. Dar cand ma gandesc ce rau mi-a fost prima perioada,
Amalia e bine acum, avem 4 dinti si 4 masele, 3 i-au iesit deodata, cu febra mare 39.6,apogeul, si mataieli, dar acum si-a revenit. Acum febra nu pot zice exact daca numa de la dinti a fost sau si o forma usoara de roseola, la 2 zile dupa febra a vut bubite dar numa pe burtica si spate.Daca unele dintre voi va plangeti ca nu papa copilasii, mie mi-i teama ca vrea prea mult,ma duce de manuta in bucatarie si -mi arata pe masa unde stie ca e mancare.A inceput de vreo sapatamana sa mearga si ea singura, dar o tineam din spate si apoi o las, asa face acum cativa metri si pe afara
somn usor ca azi am fost singura cu ea si abia astept sa ma pun la somn
pupici tuturor!
Natalia, fericita de Amalia Maria
grigore_tina spune:
Zic si eu buna seara.
Sunt franta.Am fost cu piticul la curte.Astat super cuminte in sling,l-am dat in leagan.Nu prea a dormit si a fost cam marait.
In rest e ok.
pentru Licu si Smara.Ma bucur ca bebei sunt ok.
Na bo bun venit inapoi.
Raluci multumim de info despre bazin.
Cam atat sunt in stare azi.
sarcina usoara Smara ,Licurici!
ralu_seby spune:
N'seara!
SCurt pe 2, am avut o zi criminala la serviciu, ma intrebam ce am avut in cap sa ma intorc, tot e bine ca atunci cand iti mai greu te gandesti la bebe si sot...si parca nu iti mai pasa de nimic, doar ei conteaza si astfel gasesti noi resurse.
Felicitari burticoaselor!!! Sa fiti toti 4 sanatosi!
Felicitari Dankutza!
Fug ca mai am de strans prin casa si dus si si si si..
In plus de bine ce l-am laudat cu somnul, aseara dl Matei s-a trezit de pe la 5 de vreo 3 ori...cred totusi ca il deranja ceva, eram cam chiauna de dimi.
Ideea e ca noi tot 6 dintoci avem si tare mi-e ca urmeaza o perioada taare nasoala cu pe banda rulanta si sa te tii atunci nopti albe.
Aaa, Flavours, felicitari pt primul dintisor!
Va pupez, nb!
many_bani spune:
Seara buna
Smara felicitari si sper ca astfel de vesti sa ne aduci pana la finele sarcinii
Eu sunt un pic supi, am luat analizele lui Vlad si glicemia o are mai mica decat valorile normale si leucocitele mai mari. Sper ca maine sa duc urina, sa nu fie infectie urinara (care da nr. leucocitelor mai mare.) si apoi sa ajung la dr. pediatru
In rest sta bine, dar imi stau astea pe creier .
Pupici , NB
mami de Vlad (29.10.2009)
rgagapie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui many_bani Seara buna Smara felicitari si sper ca astfel de vesti sa ne aduci pana la finele sarcinii Eu sunt un pic supi, am luat analizele lui Vlad si glicemia o are mai mica decat valorile normale si leucocitele mai mari. Sper ca maine sa duc urina, sa nu fie infectie urinara (care da nr. leucocitelor mai mare.) si apoi sa ajung la dr. pediatru In rest sta bine, dar imi stau astea pe creier . Pupici , NB mami de Vlad (29.10.2009) |
Vezi daca de la laborator au modificat valorile de control pentru copii.Nu de alta da si eu m-am speriat la Maya si degeaba, k erau valorile de adult .
Lidia74 spune:
Dozz eu pun henna cand ma vopsesc intr-o punga pe care o sparg la unul din colturi (ca pe un cornet) si asa nu se imprastie cand te faci cu ea. Oricum culoarea finala depinde f mult de structura firului de par. O culoare la mine poate sa iasa o nuanta la tine alta. Eu de doi ani ma fac cu henna si nu as mai reveni pt nimic in lume la chimicale. Am auzit si eu de varianta lui Monis cu uscatul pe par.
Many pupam pe Vlad sa fie bine
gabitza35 spune:
neata,
tot citind la Supernanny am uitat sa dau cafeaua...va rog poftiti cat mai e calda
o zi buna si un WE minunat...
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
poze
laurairina13 spune:
Niatzaa!!
La mangalica e o vreme uracioasa..brrr...Si eu sunt varza ca de obicei. Amalia si-a facut un obicei sa se trezeasca la 6 dimineata, imediat tre sa prestez plimbatu in brate sa o readorm imediat, caci..daca nu, gata somnu.
Many, sper sa reusesti azi cu punguta de pipi, sa duci la analize, poate te mai linistesti.
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop
BLOGUL MEU
ralu_seby spune:
Niatza,
Matei s-a trezit de vreo 4 ori azi-noapte, e clar ca ceva il doare, ca racnea, se zvarcolea..i-am dat Chamomilla aia homeopata de dintoci, si pe la 04:30 i-am dat 1,5ml de Nurofen. La 07:50 s-a trezit definitiv.
Eh, lasam asta, trebuie sa vina ele si zilele cele bune cu soare.
Hai ca va mai ofer si eu o tura de , sa aveti o zi buna, cu rezultate pozitive si fulgusori sanatosi si jucausi.
Vb pe seara!
Cory_B spune:
Wow....ca sa zic asa, cantecul preferat al lui grasu' : "bate vantul frunzele..." Anybody??/Helloo???Neata si de la minePe repede inainte ca-s la jobAzi face iubirea vietii mele 13 lunite Sunt tare fericita si multumita de evolutia lui. Am descoperit ieri ca-i ies sus vreo 3 maselute Are numai colturi pe acolo. Noroc ca se comporta bine, e cumintel, papa . Doar ca s-a cam deranjat la burtica. Cauza cu siguranta este aparitia celor 3 minunate masele, deodata.Ma bucur de samburei ca sunt bine, le pup pe mamicile curajoaseRevin cand mai reusescO zi frumoasa