Prietene la bine si la greu - 100
Raspunsuri - Pagina 7
shtephy spune:
Hello
Noi suntem cu mucii la purtator ,respiram greu si ne ustura-n gat. Cu Iustin m-am descurcat greu ieri pt ca nu putea sa suga si a urlat cum nu l-am mai auzit pana acum. Azi a fost deja mult mai bine. Au inceput si la noi fitele la somnul de seara cand nu aveam nici o problema inainte .Ar sta numai la joaca ,nani nu e bun pentru el .Sau poate ca are legatura tot cu raceala ceea ce ar fi bine .
Da LauraA de o vreme comportamentul lui Iustin s-a schimbat .Nu ma gandesc la problemele care apar acum la culcare ca sunt foarrte recente si sper sa nu devina parte din rutina .Cand era "mic" era foarte linistit ,nu plangea deloc deloc .Acum tipa ,ma loveste ,ma strange de fata dar mai ales de nas ,se arcuieste ,se tavaleste ,face ca tigrul si scuipa (ultimele doua ma amuza rau). Astea se intampla cand nu obtine ce vrea . Si face asa si afara ,nu ca Giulia care zici ca la gradi nu procedeaza asa.
La noi multe crize apar cand e obosit sau in timp ce se joaca cu Stefi . Mereu vrea jucaria cu care se joaca sora lui si ea nu e dispusa tot timpul sa cedeze . Si incepe spectacolul .
Licurici si Smara m-au bucurat mult de tot vestile de la samburei. Sa fiti sanatoase si voi si ei si peste o vreme sa va citesc povestile cu certurile pe jucarii .
Rechinasa ,gata ,n-a mai cerut san? Si tu cum esti cu laptele?Si unde-i semnatura cu samburica?????????????????
Many sper sa nu insemne nimic valorile alea la analize ,iar Vladut sa fie sanatos tun .
Ah ,Stefi se uita mereu la videoul de pe youtube cu Charlie bit mai fynger ,e topita dupa el .
Cuscri nu ai scris de cateva zile .Ce faceti voi ?
Na_bo felicitari pt progresele Amaliei ,pt dintoci si masselute ...brrr febra asa mare de la masele ???Oricum regret sa citesc ca te simti ca o intrusa aici ,nu este asa.
Tina ce fain ca sta Geo in sling . Afurisitul meu nu vrea sub nici o forma ,nu a stat el nici cand era bb mic .
Ralu imi place cum gandesti si ce ne povestesti despre puiutul si sotul tau. E super ca totul merge bine intre ei cat esti la servici . Dar imi pare rau ca se chinuie asa Mateiut noaptea . sa-i treaca orice l-ar supara .
Cory si grasunelul tau se descurca in lipsa ta ,bravo ! Si are asa multi coltisori deodata?? Saracutul ,cred ca -l chinuie rau .
Gabitza gemenasii scumpi si vorbareti si multumim de cofee.
Apropo de coffee ,unde esti Andreuta draga ? Miss you
Si pe Lyly o vad tragand chiulul de la cafelit .Sper ca scuza e ca te alearga cucuiatul mic . Ai luat o hotarare cu jobul?
Monis cu cine va mai plimbati prin parc?
Ramonika cum te mai simti ?Ma bucur mult ca ati luat decizia sa il faceti pe bb2 .Raceala v-a ocolit ?
Nu stiu care ar fi perioada de incubatie la raceli .Dar presupun ca e in functie de imunitate si de fiecare virus respunsabil de raceala . Noi acum de exemplu am racit asa : la Iustin primii muci au aparut marti seara ,la Stefi miercuri dimineata iar eu ma simt racita de astazi .Nu stiu daca am luat raceala unul de la altul sau am racit toti o data .Sorry de nelamurirea problemei .
Floricik sa aveti multa bafta cu jobul ,iar Zburly sa se acomodeze cu bunicii
Cristina nu cred sa fie probleme cu dintele ciobit dar mai bine intreaba medicul.
La Andreiut sunt probabil crize specifice varstei sau il deranjeaza ceva foarte tare . Nu te supara pe el si nu-i mai spune rau te rog pt ca nu exista copii rai .
Sa va distrati bine la chef.
Danku felicitari pt showul reusit si pt progresele frumoasei amazoane.
Raluci fantastic e Bubu la apa si cum urca scara aia frumoasa
Lidiutz sper sa termini o data tratamentul si sa se intample marea minune in viata ta
Dozz bine ca ai pus intrebarea cu fulgii ca nici eu eram sigura de cand si cum se pot da .
Simina imi pare rau ca esti suparici . Dar in zilele astea nu stiu la cine viata e in roz. Sper sa va rezolvati problemele.
Magda cand plecati la Tg Mures? Va tinem pumnii
Doris am vazut ca a crescut mult Mateo ,iar tu ai slabit ,arati foarte bine .
Dana_n voi ce faceti ? Cam absentezi ,ai scutire?
Ali nu stiu nik de produsele alea ,voi rasfoi saitul mai incolo
Coque ce mai face Matei ? A trecut otita?
Ionela imi pare rau de noaptea grea si de mofturelele la papa . De acord cu alaptatul
Miany cred ca e luna plina . O avea legatura cu somnul prost al puilor ?
Super ca ninge la Cluj ,vrem si noi un pic de zapada ca m-am saturat de noroaie . feciorul si pe a lui mamica .
RamoC e bine cu mamaia draga acasa ?
pt fetele cu care nu am vorbit .
many_bani spune:
Shtephy ce dor imi era de o placinta savuroasa. Te si pe tine si pe pitici
mami de Vlad (29.10.2009)
miany75 spune:
ce dor imi era de o placinta a la Shtephy !!!
s-ar putea sa ai dreptate,draga mea..am mai observat 'agitatia' asta cand era luna plina...nici eu nu prea pot dormi in perioadele astea..daca ar fi sa ma iau dupa ascendentul lui david (rac-guvernat de luna,dupa fina-mea) ar exista o explicatie..
sanatate multa lui Iustinut!!!
shtephy spune:
Many si mie mi-era dor sa scriu .Tot timpul mi-e dor . Acum e mama aici si se joaca cu Iustin si eu am ceva timp, cica fac curatenie . Dar n-am nici un chef ,poate s-o culca Iustin sa facem amandoua curat ca singura mi-e urat .
Am incarcat poze
shtephy spune:
Miany multumesc
LumiC deja ne-ai vazut pozele ,multumim de comenturi .
Nu am retinut daca ati recoltat sange ,daca nu tin pumnii sa ii gaseasca o vena buna din prima incercare si sa aiba rezultate bune
Angi cum mai e frumusica voastra ? Au iesit ceva masele?
laurairina13 spune:
Stephy, Amalia nu a mai cerut san, de fapt ea nici inainte nu prea stia sa ceara. Se mai foieste noaptea, probabil asteapta tatzi ,dar eu rea vin cu canita cu apa..Cateodata accepta, cateodata se pune pe urlat..
Cu samburica nu prea stiu ce semnatura sa pun ca sunt in mare dilema cu saptamanile, dupa UM ar fi aproape 9+, dupa eco ar fi aproape 7+..Si iote de aia nu am facut semnatura..
Frumoasa placinta!!
Zmau a indeplinit misiunea
Vaz ca multi fulgusori au nopti rele brr....Asa as vrea sa am si eu o noapte fara treziri........
Ma bucur sa vad ca au bagat nasucul mai multe fete aici, asa da
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop
BLOGUL MEU
Ancutza_Bro spune:
Cuscri , ma bucur sa te vad activa si cu ajutor de la buni , de mine nu intreba te rog, sunt la fundul butoiului cu capacul pus, dupa o cearta zdravana cu al meu sot si o mica stare depresiva, in rest nimic
ps: multumesc pt pozici, dupa cum spuneam, imi era tare dor de ei, dar m-ai fentat si de data asta , bineeee
edit: sper sa treaca mucisorii repede, pup tare pe Iustinut
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
raluci_b spune:
Shtephy draga de tine, am savurat placinta muciosii sa treaca repede
as cam intra in butoi dar se vede treaba ca trebe sa-l pazesc sa se goleasca, hai iesiti de acolo va pazesc sau mai bine va ademenesc
am fost iar la dr, care zice sa ma las de alaptat of of, asa suparata am plecat de acolo, in fine, am vb cu pediatra care mi-a zis "schimba ginecologul" Este dovedit efectul contraceptiv al alaptarii DOAR IN PERIOADA IN CARE COPILUL NU A INCEPUT INCA DIVERSIFICAREA!Si nici atunci mereu" ma rog mi-a mai ridicat moralul.
asa ca-mi astept jumatatea sufletzelului meu sa vedem cum facem si ce facem
Many - multumesc
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura