Prietene la bine si la greu - 100

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Hello hello,
des1 am z1s alata1er1 ca 1ntru pe seara nu am ma1 reus1t, deorece am fost nevo1ta sa mut laptopul sus de tot pe mob1la (trebu1e sa 1l t1n mereu 1n pr1za ca nu ma1 t1ne bater1a, mot1v pt care am s1 scos-o d1n funct1une) pt ca sor1celul se urca pe mob1la s1 ajungea sa traga de el. Acum eu vad doar sa c1tesc, dar nu ajung la taste, so...

L1cur1c1 de o m1e de or1 te-as pupa, de as putea. Am pr1m1t coletul, l-am desfacut 1n prezenta soacre1 s1 a mame1 care au ramas mute cand au vazut matzuca s1 mart1soarele. 1ntr-adevar sunt mult ma1 frumoase ca 1n poze. Mamaruta s1 palar1oara m-au dat pe spate, asa mult 1m1 plac, 1ncat nu 1m1 v1ne sa le ma1 dau cadou , dar 1m1 comand eu acus1 acus1 altele. s1 acum t1ne-te b1ne: soacra vrea s1 ea mart1soare (acum 1-am aratat colect1a ta de pe blog), asa ca luna v11toare te punem 1ara la munca (fluturas11, mamarute, palar1oare, posete ) cred ca pot1 sa tot fac1 sa a1 pe stoc, sunt DEOsEB1T de FRUMOAsE!!!
1t1 multumesc s1 pentru mart1sorul cadou, 1aca m1 s-a 1ndepl1n1t dor1nta de a pr1m1 s1 eu un asemenea mart1sor! la burt1ca s1 la rech1nasa care e de gasca s1 te lasa sa ma1 s1 muncest1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Shtephy m-am bucurat sa citesc placinta ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Shtephy am vazut pozele foarte frumoase.

Azi noi am fost la capitolul maraieli si plans si fara chef deloc, bine totusi ca a mancat nu prea a vrut sa bea lichide dar pana la urma m-am multumit ca a baut ceai cam 120 ml si un pic de apa, sa vedem mai pe seara daca o sa vrea laptele ca i-am schimbat tetina.
Acum doarme si poate ma recreez si eu la un film ca simt ca sunt asa de ametita si cu o durere de spate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Buna seara dragelor,
Am savurat si eu placinta lui shtephy.
Mi-e dor de Andre.Stie careva ceva de ea?
Raluci imi pare rau de sfatul dat de medic.
Shtephy sper sa scapati usor de mucisori.
Many tinem pumnii sa fie totul bine cu analizele.
Ali de produsele din catalog pot sa iti spun atat:nasa si soacra folosesc produsele antireumatice.Se pare ca sunt bune.

sarcina usoara Smara ,Licurici!

Mergi la inceput

Vad ca va plangeti de copii urlaciosi noaptea.Noi am trecut de capitolulu asta pentru moment.Pana sa reuseasca sa mearga in picioare si sa se ridice singur facea tot felul de scheme in somn.Daca nu ii ieseau se punea pe plans.Zilele trecute a gemut vreo 2 nopti dar fara plans.Seara adoarme in 20-25 de minute .Se dragaleste un pic cu mine,papa tzitzi,isi canta si se culca.
La pranz e calvar.Il culc la aceeasi ora,nu am schimbat nimic,dar urla de nu se poate cam 1 minut.Apoi suge si face nani.

Mergi la inceput

slingul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Tina, sta tare bine in sling blondutul tau!
Lyly, pe unde esti? ce ai mai rezolvat cu serviciul?
Lili_a, te-am vazut pe la Tina prin album, ia iesi la raport, cum mai ie vremea in camp la curte? mai urla cainii?

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Intrebare: Cati ml de lapte/zi e maximul admis pt un bebe la varsta asta?

Timi bea dimineata 240 ml lapte de vaca, seara la 8 inainte de culcare 240ml, iar noaptea la 1 inca 220ml.

Dimineata pe la 5 se trezeste urland (cred ca de foame, ca nu se linisteste cu apa...) insa mi-e teama sa-i mai dau si atunci, asa ca o mai intind cum pot pana pe la 7.30-8.00 cand ii dau micul dejun. Din asta ia cateva bucatele de paine (soldatei din aia...) si maxim un sfert de galbenus de ou. Atat. Asa ca, pe la 11 ii dau cei 240 ml de lapte de care spuneam mai sus.
De cateva zile insa, a aparut o problema: cum el nu mananca ziua mare lucru ci mai mult se joaca cu nervii mei (100 ml de iaurt, trei guri de banana, cateva felii de mandarina, legume 3 lingurite, o coaja de paine - asta a mancat azi ) seara e rupt de foame probabil, pt ca dupa ce bea cei 240-250 ml de lapte, mai trage din biberon cu nesat si se pune pe urlat cand vede ca nu mai curge nimic. Mi se rupe inima sa-l vad asa, si azi eram in stare sa ma duc sa-i mai incalzesc niste lapte, dar nu m-a lasat sotul, de teama sa nu-i facem rau la stomac cu atat de mult lapte dintr-o data si asa putina mancare.

Va rog ajutati-ma cu un sfat, ca nu stiu efectiv ce sa fac. Stiu ca aprox 500 ml ar trebui sa bea la varsta asta, dar care e limita maxima? Cat ii pot da fara sa-i fac rau?

Din ce povesteati, imi amintesc ca cei care sunt pe lapte praf beau cate 8 masuri inainte de culcare, dar majoritatea cu fulgi. Eu daca ii dau cu fulgi nu mai dorm toata noaptea, asa tare il imbaloneaza. Ce sa fac oare?

Mami de Timi nazdravan si 12+ cu Fantomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Am reusit sa recuperez si ce s-a scris din urma.

Multumesc mult pentru pupici, incurajari si ganduri bune. V-am spus ca sunteti speciale?

Shtephy, ce ma bucur sa te vad prin "peisaj", si nu oricum, ci asa cum te stiu....cu placinte de placinte.

Tina,
ff fain slingul, sa-l purtati sanatosi. Tare dulce Geo cu codite.

Natalia, 4 masele zici? Daca nu ziceai ca are doar 4 dinti, credeam ca are deja dantura completa. glumesc.

raluci, . Si eu zic sa mai ceri parerea unui alt medic ginec.

ali, si la voi se ivesc ceva maselute sau dintzoci? Oricum, fii fericita ca mananca totusi...maraielile in afara mesei eu le consider deja parfum.

Am o durere crunta de cap, ma duc sa iau un No Spa si sa ma bag la somn.

Noapte buna sa aveti!

Mami de Timi nazdravan si 12+ cu Fantomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Smaranditza cam 2-3 masele dupa cum se vede la el in gura se vad dar nu erup. Azi nu prea a vrut lichide sa bea.

Intrebare intrebatoare cam cati ml bea bebei vostri pe zi?

Ma duc la culcare , de fapt sa il adorm ca striga dupa mine si cu taica-su nu vrea.

Va doresc noapte buna si linistita.

Mergi la inceput