LMA licurici ian-feb2009(134)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Alex, Stefan, Isabella

Sanatate multa licuricilor cu probleme.
Pe Dori il doare o masea si is rupta de oboseala si necajita ca nu au reusit azi sa ii faca nimic. Maine mai incercam la dentistul nostru ca azi nu avea program. Offf imi e asa mila de el.

Declar oficial intrarea lui Fabi in testarea limitelor. Se uita la tine si intentionat face si repeta toate prostiile si lucrurile interzise O fi aflat ca face in curand 2 ani?

Aaa Irina creierii mamei sunt la fel de importanti asa ca te du la ORL ca sa te tratezi Copilul va fi ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Aalina si Vlad e la fel, stie ca face prostii, face...apoi se uita la tine sa vada ce zici

Nu mai stiu daca v-am zis ca Vlad daca o vede pe fetita tusind, o innebuneste sa puna mana la gura

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama

Fetelor, multumesc pentru raspunsuri, dar la mine e vorba ca m-am intors la munca cu o luna inainte sa faca Vladut 2 ani, deci pt luna ianuarie ei ar trebui sa nu-mi mai dea indemnizatie cu toate ca fi-miu are 1 an si 11 luni. Si intrebam cum trebuie sa-i anunt ca m-am intors mai devreme la munca?

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Am inteles exact ce te interesa...
Eu stiu ca iti trebuie adeverinta de la angajator, cum ca iti reiei activitatea. Restul cred ca poti completa si acolo.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Un vot, va rugam ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Staaai, ziulica de 21, sa apuc si eu sa zic colegei mele de salon de nastere La Multi Ani draga Carmen! Sa va traiasca Stefan, sa fie sanatos si sa va aduca muuulte bucurii alaturi de surioara lui!
Alex de Micola si Isabella de Claudia, sa fiti fericiti si sa cresteti mari si voiosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Gata, pus pozele de la ziua Elizei pe mailul comun, enjoy!

Anuc, pup! te sun zilele astea sa vad ce-ai facut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Ia uitati ce mi-a trasnit mie...

http://felicitaridedar.wordpress.com/category/invitatii/

http://felicitaridedar.wordpress.com/2011/01/22/n-0003-6-ron/

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Am ramas in urma cu cateva felicitari asa ca...

La multi ani Alexia! Sa cresti mare si sa ai o viata frumoasa. Mamica ta sa fie sanatoasa si sa isi poata indeplini visul sa aiba inca un bebe.

La multi ani Alexandru! Sa fii fericit mereu! Imi pare rau de problema aparuta intre timp, sper sa se rezolve usor si repede.

La multi ani Stefan! Sa ai o copilarie ca in povesti!

La multi ani Isabela! Sa fii fericita!

Selene sunt tare dragute invitatiile, m-am mai uitat si pe site, si felicitarile sunt din ce in ce mai deosebite. Succes in continuare!

Despre noi noutati, Marius e fericit la bunici, se joaca si ii joaca pe toti pe degete. Acum e bucuros ca a nins afara si cu greu il mai poate duce mama in casa. Ii place la nebunie sa mearga cu trenul asa ca zilele astea mama mea a inceput din nou operatiunea cu olita. Ii zice ca daca face la olita o sa il duca cu trenul la matusa (sora mea). Sa vedem daca ii si iese.

Noua ni-i tare dor de el dar macar sunt fericita ca el e bine acolo si ii place. Asta e, mai avem de asteptat o saptamana si ceva si il vedem.

In casa am terminat in mare de spart, construit la loc. Mai avem diverse maruntisuri, de curatat praful de 3 degete de peste tot si cel mai important asteptam mobila la sfarsitul saptamanii. Numai sa nu ma intrebati care saptamana ca nu stiu

O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Multumesc de aprecieri si comentarii, fetelor!

Azi sunt necajita, dupa ce ca Daria ieri si alaltaieri n-a facut deloc febra, azi s-a trezit cu 38 cu 4... Nu mai inteleg nimic... De la spital au zis sa fac tot posibilul sa n-o mai las sa ajunga nici macar la 39. Asa ca i-am pus un supozitor cu Paracetamol. Ea nu suporta bine febra, la 39, 39+ e rosie in obraji, bleaga, moale, maraita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Multumesc de aprecieri si comentarii, fetelor!

Azi sunt necajita, dupa ce ca Daria ieri si alaltaieri n-a facut deloc febra, azi s-a trezit cu 38 cu 4... Nu mai inteleg nimic... De la spital au zis sa fac tot posibilul sa n-o mai las sa ajunga nici macar la 39. Asa ca i-am pus un supozitor cu Paracetamol. Ea nu suporta bine febra, la 39, 39+ e rosie in obraji, bleaga, moale, maraita.

Multa sanatate Dariei! :( Cred ca nu a fost bun tratamentul si l-ati oprit prea repede. Ce sa zic, noi am patit-o si sub antibiotic intravenos, la a 4-a zi febra...cica facuse streptococ in gat, cu toate ca la exudat nu iesise nimic, insa a trecut-o pe penicilina intravenos la 6 h si abia la a 3-a doza i-a cedat febra.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Un vot, va rugam ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

selene sanatate dariei
si noi am patit-o in decembrie
3 saptamani am stat bolnaviori
o facusem bine
si apoi am luat-o de la capat
de ma dadeam cu capul de toti peretii
ca luasem si eu de la ea a doua oara
si eu gravida
si cu piciorul asta cu vase sparte
care ma doare de numaaaaaaaaaaaaaaa