LMA licurici ian-feb2009(134)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI!!! sa creasca mari, sa fie sanatosi si ascultatori.

Eu iar plec la mama, de sarbatorim flacaul, nu am apucat sa va scriu, am avut probleme cu , si imi era asa de dor de voi... stiti cat imi lipsiti..

Bubulina e bine, a luat 900 g in prima luna, are si colici plange intre 18-21 si trebuie tinuta in brate si in picioare, cum ne asezam incepe sa planga..

Stefan e bine si el, o iubeste pe buburuza, il streseaza de ce poarta caciulita( la mama este diferenta de temperatura intre camere si-i pun caciulita), el o trage de ea ca sa i-o dea jos.. vrea sa manance laptele ei si tot asa..
Incerc sa-i tin cat mai mult impreuna..
Stefan a inceput sa faca in fiecare dimineata caca la olita, iar daca il lasam ziua fara pampers cere si pt pipi dar tot caca spune.
Poate scapam de pampers,laptele insa am ramas pe formula.

Si ca sa va distrez putin va spun ca astazi am fost sunata de la birou de directoarea ec, si am fost intrebata cand ma intorc la servici? ca dansa tinea minte ca la 1 feb..
Inca nu i-am spus ca la 1 feb 2012 .

Fug sa fac bagajele ca la 15 plecam spre sarbatorit, in drum trecem sa luam tortul.
Va pupacim pe toti si toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Anna cred ca ai nevoie de adeverinta de salariat de la angajator, de restul nu mai stiu.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Un vot, va rugam ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

LA MULTI ANI ALEXIA PENTRU IERI!

LA MULTI ANI ALEX SI STEFAN!

Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si voiosi!

irina tu du-l la ORL ca sa te linistesti dar eu sunt sigura ca n-are copilu nimic.
Mai ti minte cum a fost Nadia anul trecut? Ca era 3 zile bine, 3 saptamani bolnava?
Ei bine, anul asta nu a fost nici macar o data bolnava pana acum, nici un mucisor, nimic, desi sora-sa a racit de 2 ori.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Si asa Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

multumim pt urari, la multi ani Alexiuta pt ieri si Stefanut pt azi! sa fiti sanatosi, puilor, ca asta e ESENTIAL!

pacat ca noi nu nue putem bucura cum trebuie de ziua lui...

Tocmai azi...
de miercuri seara am observat o galmita la operatia de jos a lui alex..si ieri era tot acolo, iar aseara era deja un pic mai mare...
Am hotarat ca azi de dimineata, sa mergem la spital la 7 si un pic, sa-l vada drul si apoi sa mergem la gradi cu fursecuri si suc...
Dar, drul care l-a operat pe el a intaziat, ca era la consiliul judetean si a sunat ca vine pe la 12...se facuse deja 9 jum, deci mai bine de 2 ore de cand asteptam si deja nu mai avea stare, asa ca am rugat un alt dr sa se uite la el...cu chiu cu vai a acceptat sa-l vada...nu vroia sa se bage peste dr lui, ca e managerul spitalului, dar i-am explicat ca vrem doar sa stim daca e ceva normal sau e grav...

S-a speriat...i-a facut si ecograf si a ajuns la concluzia ca e vorba de ata cu care este fost cusut testiculul ca sa nu mai urce inapoi, care e din matase si pe care corpul lui o respinge...se numeste Granulom de fire...Ne-a spus sa revenim duminica, atunci e dr care l-a operat, de garda...Dr asta, care l-a vazut, a spus ca e nevoie de o noua operatie, ca sa ii inlocuiasca ata...cica nu ar fi vorba decat de o zi de internare, dar depinde acum si ce spune dr lui....si va trebui iar anesteziat...nu e la fel ca prima, e ceva mult mai simplu, dar...

Asa ca tot raul spre bine si cu serviciul meu, (sunt in preaviz pana pe 23 februarie, apoi somaj, daca nu gasesc altceva) ca daca trebuia sa incep luni serviciul, il incepeam cu medical...
m-am convis ca Dumnezeu le aranjeaza pe toate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

LA MULTI ANI ALEXIAAAAAAAAAAAAA
sa fii sanatoasa si tot ce isi doresc parintii pt tineeeeeeeeeee sa se indeplineascaaaaaaa

LA MULTI ANI ALEXUTU, STEFAN, ISABELLA!

sanatate tuturor bolnaviorilorrrrrrrrrrrr

asparagus ce povestesti tu cu medicii de familie din germania e inca SF PT ROMANICAAAAAAAAAA ... ne-ar placea noua sa fie asa .... daca eu am fost la cabinet particular si nu au fost in stare sa ia sange din deget cateva picaturi in constanta
daramite altele
ahahahahah
cred ca peste 100 de ani poate
noi daca avem de recoltat vreo analiza de sange la spital mergem
ca fetele de acolo chiar se pricep
lucas cum mai este?

eu tre sa fug iar la dentist
am o masea
care nu-mi da pace si mereuy vrea sa fie curatataam avut cangrena la ea
mi s-au vindecat doua canale
si al treilea nu vreaaaaaaaaaaaaaaa
se incapataneaza
astfel incat dupa nastere cred ca o voi scoateeeeeeeeee

irinac eu pt vase de sange unde vin la un diagnostic in bucuresti?
exista sectii de flebologie?
sau trebuie sa merg la cardio intai?
ca trebe neaparat sa-mi puna cineva un diagnostic
ca piciorul ma doare din ce in ce mai rau

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 29+ PETRA ADRIANA
AMR 10 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama

Citat:
citat din mesajul lui CADIA

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama
Fetele, spuneti-mi si mie cum ati facut cererea de suspendare a indemnizatiei? Ca trebuie si eu sa ajung si nu stiu daca exista formular tip sau trebuie sa o scriu eu si ce sa scriu in ea? Multumesc!

Cererea catre servici???Nu este una tip. Am scris pur si simplu "Subsemnata...avand functia de..in cardul..., va rog a-mi aproba suspendarea Indemnizatiei de Crester si Ingrijire Copil incepand cu data de....pentru copilul...nascut la..."

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse (27.01.2009) si broscutza Eliza Violeta (16.11.2010).

Cadia, multumesc, dar ma referea la cererea pe care trebuie sa o duc acolo unde am depus dosarul pt indemnizatie cand s-a nascut copilul. De aia stii cum se procedeaza?

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Pai nu tre' sa faci nimic, anna-mama. Eu n-am facut nimic si totusi astia au stiut ca tre' sa-mi dea mai putini bani.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

[quote]citat din mesajul lui anna-mama

Cadia, multumesc, dar ma referea la cererea pe care trebuie sa o duc acolo unde am depus dosarul pt indemnizatie cand s-a nascut copilul. De aia stii cum se procedeaza?
[quote]

Chiar nu stiu la ce fel de cerere te referi. Eu nu duc nici o astfel de cerere, dar eu trec din CIC 1in CIC 2 direct si poate de aceea nu stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Va pupam cu drag! LMA sarbatoritilor zilei! Sanatate micilor bolnaviori!

Printr-o mare minune, Eliza a inceput de aseara sa ceara singura olita sa faca pipi, sa vedem cat o sa tina minunea de data asta. S-a mai intamplat asa o data, in vara, insa dupa 2-3 zile nu a mai avut rabdare sau nu am stiut eu cum sa procedez si nu am mai prins-o in the mood.

Anuc, diseara cred k ne vin pe mail parte dintre pozele de la aniversarea Elizei, abia astept sa le pun pe mailul comun, sa va vedeti cat de frumosi sunteti toti patru (da' si noi!).
Da, fetelor, Anuc impreuna cu minunatii ei copii plus sotul ei au venit la aniversarea Elizei, ne-am cunoscut si ne-am bucurat tare mult de prezenta lor, sunt cei mai scumpi oameni pe care i-am cunoscut de multa vreme incoace, au, asa, o blandete si o cumintenie si o seninatate de-i indragesti instantaneu. Anuc - o frumoasa! ii sta minunat cu burtica. Inca am, asa, o strangere de inima, Anuc, ref la faptul k nu ati urcat deloc acolo unde au stat parintii sa beti o cafea macar. De coborat cu alune & prajiturelele cu ciocolata ti-am spus k nu mi-a dat mana, sa nu ii tenteze pe cei mici. Sper din inima sa va fi simtit bine. Va mutumim inca o data pt participare. Filmuletele nu stiu daca le pot incarca pe net/mail, poate le ia vreodata Florin de la noi. Salutari cordiale ii transmitem.

Poate apuc sa citesc din urma diseara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

La multi ani Alexutu!
La multi ani Stefan!

micola imi pare rau ca trebuie refacuta operatia. sa scapati repede si de asta.

Mai fetelor, anna-mama se referea la situatia in care vrei sa te intorci la servici mai devreme de cei doi ani, atunci trebuie sa faci o cerere la directia nu-stiu-cum prin care sa anunti reinceperea activitatii si sistarea platii indemnizatiei. Nici eu nu stiu exact cum trebuie sa arate, ca nu am facut.

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712" target="_blank"> Thea primul an
Thea creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Fetelor, multumesc pentru raspunsuri, dar la mine e vorba ca m-am intors la munca cu o luna inainte sa faca Vladut 2 ani, deci pt luna ianuarie ei ar trebui sa nu-mi mai dea indemnizatie cu toate ca fi-miu are 1 an si 11 luni. Si intrebam cum trebuie sa-i anunt ca m-am intors mai devreme la munca?

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput