LMA licurici ian-feb2009(134)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Andrew si Alexandra

Sanatate multa Dariei. Mi-au placut felicitarile Selene. Te stii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui ada_coman

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Multumesc de aprecieri si comentarii, fetelor!

Azi sunt necajita, dupa ce ca Daria ieri si alaltaieri n-a facut deloc febra, azi s-a trezit cu 38 cu 4... Nu mai inteleg nimic... De la spital au zis sa fac tot posibilul sa n-o mai las sa ajunga nici macar la 39. Asa ca i-am pus un supozitor cu Paracetamol. Ea nu suporta bine febra, la 39, 39+ e rosie in obraji, bleaga, moale, maraita.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Multa sanatate Dariei! :( Cred ca nu a fost bun tratamentul si l-ati oprit prea repede. Ce sa zic, noi am patit-o si sub antibiotic intravenos, la a 4-a zi febra...cica facuse streptococ in gat, cu toate ca la exudat nu iesise nimic, insa a trecut-o pe penicilina intravenos la 6 h si abia la a 3-a doza i-a cedat febra.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Un vot, va rugam ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic

ada, pai am avut 12 injectii de facut, in afara de cea din spital... Dupa injectii nu a mai zis sa continuam cu ceva, doar cu siropul de tuse si antitermic la nevoie... Puii mei... Nici acum nu poate sta bine pe fund, desi injectiile le-am terminat miercuri... Tresare cand bate cineva la usa, ne intreaba "tanti?" Si mai plange asa, fara lacrimi, "buuubaaa!"

cami, pai si eu am luat de la ea, tusesc, am la muci de-aia de te sufoca de numa' ...

Aalina, multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Alexandru Constantin
Stefan

Isabela

Andrew

Alexandra

La multi ani sanatosi si fericiti!

Si in avans pt maine-Eva.Rox,sa-ti traiasca printesa mica,sa fie sanatoasa,norocoasa si fericita.

Razvan

Selene sanatate multa Dariei.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Andrew George
Alexandra

Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!

Selene 12 injectii inseamna 3 zile, nu? Cred ca trebuia continuat tratamentul cu antibiotic oral inca cateva zile. Asa i-ai facut degeaba injectiile alea. Imi amintesc ca Daria avea otita purulenta a facut 4 zile intravenos (cefort+gentamicina+hemisuscinat), apoi febra mare (39.4) si am continuat 2 zile cu penicilina intravenos+7 zile ospen oral.
Multa sanatate Dariei! A mai facut febra?

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Un vot, va rugam ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic

Mergi la inceput

Andre_ea
BillyBilly
LiliStroe

Sa fiti sanatoase, fericite si iubite!!!

Daria
Karina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui ada_coman

Andrew George
Alexandra

Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!

Selene 12 injectii inseamna 3 zile, nu? Cred ca trebuia continuat tratamentul cu antibiotic oral inca cateva zile. Asa i-ai facut degeaba injectiile alea. Imi amintesc ca Daria avea otita purulenta a facut 4 zile intravenos (cefort+gentamicina+hemisuscinat), apoi febra mare (39.4) si am continuat 2 zile cu penicilina intravenos+7 zile ospen oral.
Multa sanatate Dariei! A mai facut febra?

Daria
Karina

POZE

ada, mai, da. 38 cu 8 acum.

I-am pus antitermic. A ascultat-o cumnata, respira bine, nu mai haraie, cum haraia. I-a verificat si gatutul, putin amigdala dreapta marita, dar nimic care sa explice febra asta.

Vedem maine dimineata, daca e cazul, intram iar pe Augmentin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

LA MULTI ANI, Andy!!
LA MULTI ANI, Alexandra!!

LA MULTI ANI, BillyBilly!!
LA MULTI ANI, Lilistroe!!
LA MULTI ANI, Andre_ea!!

Multa sanatate la toti bolnaviorii!!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor din aceste zile

Multa sanatate Dariutei.

la toate

Mama de Ana si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

La multi ani Eva!!!

Edith

Andre_ea, BillyBilly,Lilistroe22

Imi pica ochii de somn...Si astia deja misuna

Mergi la inceput

EVA Sa cresti mare, sa fii sanatoasa si aduci parintilor tai numai bucurii!!

Edith

Daria
Karina

POZE

Mergi la inceput