Ghiocei de Martie-Aprilie***297***
Raspunsuri - Pagina 16
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kea Pana la urma cred ca dau telefon, Keutu cand iesim afara imi arata el pe unde o luam, nu mergem pe unde vreau eu. Si imi arata si ce geaca sa-i dau si ce caciula! Si ai vostri fac fite din astea? |
Daaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
citat din mesajul lui olishka Am ceva emotii si sa va sic de ce...Astazi , in timp ce eram la aerobic, Cristi l-a servit pe David cu un delicious iaurt Danone ratacit de nu mai stiu cand prin frigider si care expira maine. Credeti ca poate sa pateasca ceva? |
Nu. Doar ca Danone nu mi se pare o kestie care sa devina obicei... de expirat nu-sh sa zic cand expira, eu am facut un experiment cu un borcanel uitat in frigider in vacanta de vara. L-am descoperit cand expirase de 2 saptamani, l-am des-capacit, sa vad daca mai e bun (era), apoi am plecat la mare, la intoarcere am trecut iar prin camin (dupa alte 2 saptamani), era inca bun, asa desfacut: l-am aruncat de necaz si am zis ca io danone nu mai inghit in viata mea.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
citat din mesajul lui Gianina34 acasa au mare succes fursecurile facute dupa reteta de la denisamada si decupate cu formele de la borcanul muzical |
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
simplyana_m spune:
Salutare!
Am mai scris de doua ori neogata, Floric, nu esti singura pe lume!
Andiaroro, , daca Chatonelul masculin se ocupa de parfumuri si alte lucruri fine, trebuia cineva sa tina casa, cu roti, suruburi, cuie, pompe si ce mai are ea! Ca n-o fi treaba de Erotman!
Denisamada, vad ca esti pe receptie, spor la reintegrare! Si papa cornuletul ala pentru mine!
Am uitat sa imi exprim admiratia si pentru succesurile celorlalte tufete in reluarea carierei! Monique, Ilinca (ai gasit universitatea visurilor tale?)
Petrean, numai sanatate pe la voi sa fie, sa va distrati pana la 3 ani, nu sa va oblojiti!
Intrasem de fapt sa va anunt cu mandrie ca m-am pus in randul lumii si am cont pe facebook!
http://www.lucamic.blogspot.com/
olishka spune:
Mada pai temerile mele tomcat de ace erau, ca marc iaurtului a fost Danone. Daca era alt iaurt care expira Maine nu aveam nicio problema. Eu nu cumpar niciodata Danone, insa eu si Cristi ne facem cumparaturile de obicei separat. El isi cumpara ce vrea si eu ce vreau. Bineinteles ca mai cumpara si multe tampenii desi eu incerc sa-l duc pe calea cea dreapta, insa ma lupt cu motile de vant
Andiaroro ce tare esti, ai economist ceva banuti si eu am avut aceasi buba la masina de spalat si tot din cauza unui covor, insa nu m-am descurcat asa bine ca tine si am scos din buzunar mai mult de 100e
Olga, mamica lui David iepurasul
simplyana_m spune:
Si vreau sa ma mandresc si eu cu fi-mio, ca l-am masurat aseara (tot cu perete+carte+creion+ruleta) si are 84cm, dar mic asa cum e, a vomitat pe la 1 azinoapte, ca un om mare ! A inghitit un triunghi de pizza (quatroformaggi), da, l-a inghitit pe nemestecate, ca un crocodil, si cand i-am dat Nurofen (corespondentul lui iberic, ca nici ala nu iegzista aici, nici Panadol, nici Vigantol) pt maseaua ce rasare, a vomitat asa, ca oamenii, nu cu jet, ci cu bucati , aplecandu-se putin in fata, si isi mai stergea fruntea si ochii inlacrimati cu maneca, oftand. Nu stiam daca sa rad sau sa plang cand l-am vazut cum face . Ca eu aveam dupa aia pizza si-n buzunar la pijama, e alta poveste.
http://www.lucamic.blogspot.com/
Ilinca_M. spune:
Nu mai pot, a trecut vreo juma de ora dar tot imi tremura mainile...era sa se inece Sophiphi...cu o bucata de cartof fiert, imaginati-va! Nu stiu cate ati trecut prin asa ceva, de Dodo cu Isa si de Novus cu Alexandra stiu doar...e oribil, oribil...Acum Sophia doarme dar eu tot la aia ma gandesc
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
andiaroro spune:
Oly-m-am gandit sa-l taxez la minim: deplasare+interventie. Daca era sa vina mesterache, sunt convinsa ca mai inventa el ceva suruburi sau garnituri stricate si se dubla sau tripla suma.
In mod normal, nu m-as fi agitat atata, dar acum ma simteam vinovata(si chiar eram).
Simply-Nu stau chiar asa lucrurile ca doar n-am innebunit.
Taman a aflat Erotmanul ca nu am luat si "montaj"la neste biblioteci si un dulap. Sa le asambelze el ca de aia e barbatul casei.
Si nu bat cuie. Iac-asa! Ca am si eu onoarea mea.
Schimb insa becuri ca doar nu o sa stau in intuneric pana catadixeste el sa puna mana si ma ocup de chestii de "cercetare", gen aia de azi noapte ca aici el anunta direct" Eu nu pierd timp cu astea ca nu stiu cum functioneaza astea. Chemam mesterul". Si chiar nu pune mana ca i se pare ca o sa piarda timpul si chiar nu o sa ii dea de cap.
Mada- Cornuleata ii "Mica la stat, mare la sfat"
Kea- Si Anastasiane repartizeaza dimineata hainele de iesit afara si fularele. Si e si ea "indicator", dar nu o ascultam tot timpul si se lasa cu urlete.
andiaroro spune:
Ilinca- Curaj! Sunt cumplite momentele astea. Vezi ca exista niste tehnici speciale, care mie mi se par extrem de importante. O sa caut un doc ceva si o sa-ti pun.
pisigri spune:
Dati si mie va rog link la topicul ala cu recomandari de bone ! Ca nu-l gasesc neam !!!
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
chatonel spune:
citat din mesajul lui andiaroro Chato-Fix ca tine cu Geanina facea barbatul cu tanti a lui Anastasia. Mi se tot spunea: "M-T, gospodina perfecta. Totul straluceste la ea intotdeauna, bla-bla." Degeaba ii tot spuneam eu ca am aflat tot discutand cu ea ca de praf, geamuri si praji alea bune se ocupa sotul ei (mare dir in Min Finantelor), tot cu cu comparatii ma aflam. Pana intr-o zi, cand ieseau la un spectacol, am ajuns noi cu ceva intarziere si am dat si de o menajera(va inchipuiti ca am predat copilul si am iesit de acolo topaind) ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |
aham, deci cu cit spun mai multe detalii, cu atit ma apropii mai mult de echivalentul meu, n'est-ce pas?