Ghiocei de Martie-Aprilie***297***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Valeu, Ilinca, cum? Si Rares are obicieul asta de a-i indesa mancare (bucati mari ) in gura. Of...bine ca ai avut putere sa intervii pe moment.

Linisteste-te...

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Aoleu, Ilinca!!!!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

sa-ti spun un secret: eu credeam ca tu esti femeia minune care face toate meniurile-astea pe care le pui aici cind ai zis zilele trecute ca sint de la gradi, s-a mai darimat un mit

cum ai putut sa crezi ca fac eu asa ceva? nu cred sa fie cineva in stare sa gateasca atetea feluri zilnic (sau, daca e, ma inclin pana la pamant) ca eu imi dau sufletul si numai pentru zilele de wk si meniul de seara, d-apoi sa fac zilnic asa ceva...

si legat de meniul de astazi: (ca am spionat) nu ne place prajitura cu vanilie

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si noua luni

pai tocmai de-asta erai o minune pentru mine, pt ca si io abia o scot la capat seara si in week-end
da acum, daca ai devenit "umana", parca e mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Sa va detaliez. I-am dat sa manance cartofi frantzozasti. Lua o lingura, mergea sa faca ture prin casa, se intorcea, mai lua o imbucatura, iar patrula si tot asa. La un moment dat am crezut ca a terminat de halit, nu mi-am dat seama ca mai avea in gura. Si mi-a cerut sa-i deschid dulapul sa facem "cucu"; a intrat in dulap printre hainele atarnae si urma ca eu sa fac "cucu" si ea sa-si scoata capul dintre haine razand...dar nu iesea. M-am uitat si mutra nu i-am vazut-o, intre haine fiind, ci doar de la gat in jos. Statea. M-am mirat ca nu reactioneaza si am vazut ca se propteste cu mainile de interiorul dulapului. Atunci am vazut ca se chinuia sa tuseasca/ vomite, ceva de genul, dar niciun sunet nu scotea. M-am speriat groaznic dar am scos-o din dulap si am luat-o in brate, mi s-a parut moale si se tot chinuia sa tuseasca din gat. Am intors-o rapid cu capul in jos. Huzband se uita shocat, nu stia ce s-a intamplat. Cand am intors-o pe umarul meu a tot vomat, sau ma rog, i-a sarit din gat mancarea ramasa in gat, cam ca o voma. Si a inceput sa panga, cred ca se speriase si ea. M-am bucurat cand am auzit-o plangand, am stiut ca i s-au eliberat caile.
Oricum aveam momente de meditatie de-aia gen ce fragila e fiintza umana, acum sunt intr-o pasa ingrozitoare...ce usor e pentru un copilas sa pateasca ceva...si de la ce!! Ca zici ca stie sa manance, a mancat de sute de ori fara probleme...si uite...Acum ma tot gandesc ca daca era la gradinita...tufete, educatoarele sper ca stiu manevre de care zicea andiaroro!!!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Of Ilinca Sunt cele mai dureroase clipele cand se intampla ceva rau cu copilul tau

Multi pupici si tie si lui Sophi sa treceti repede peste sperietura

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Nu mai pot, a trecut vreo juma de ora dar tot imi tremura mainile...era sa se inece Sophiphi...cu o bucata de cartof fiert, imaginati-va! Nu stiu cate ati trecut prin asa ceva, de Dodo cu Isa si de Novus cu Alexandra stiu doar...e oribil, oribil...Acum Sophia doarme dar eu tot la aia ma gandesc

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

si ce-ai facut ca sa nu se inece? bine c-a trecut, linisteste-te

Mergi la inceput

Ana RORORORO, eu am zis in gluma de voi, dar de noi nu glumesc deloc! Erotmanul meu chiar asa e, se ocupa numai de fineturi (virtuale), si cand il chem sa faca ceva "de barbat" ca eu nu pot, vine cu ciocanul, n-are rabdare deloc, asa ca ma lipsesc si mi le fac eu toate (si-mi si place la nebunie sa surubaresc).

Mergi la inceput

zilele trecute am avut si noi un hop, pogonicea a gustat lichid de spalat vasele. io eram la telefon, enervata cu problemele cu var-mea si ea-si facea de lucru prin dulapuri, unde, teoretic, nu e nimic prohibit. Si a gasit un esantion de publicitate, dat de femeia care vine sa faca curat... si l-a desfacut, l-a gustat. Io cind m-am intors spre ea era deja cu sticluta in mina, gustata, cu urme pe sweet, si cind a deschis gura a facut un balon. M-au luat dracii si mai tare contra var-mii, ca-mi neglijez copilu din cauza ei (creca i-au suierat urechile ). Si apoi am controlat pogoniciu pe limba, sa vad daca a inghitit: nu, nu inghitise, din fericire, ca nici acum nu stiu ce trebuie facut in cazul asta de forta majora... Daca ar bea apa s-ar spala sau ar face spuma si s-ar sufoca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Hello!

ILINCA, of ce peripetie. Bine ca ai fost pe faza.
Va dorim sa nu mai treceti prin asa ceva

Azi a fost asa si asa. Cand am oprit masina is a vazut gradinita a inceput sa tipe "nu mami" si sa planga, se tot agata de mine, pana la urma a urlat un pic si s-a pototlit repede (am auzit-o de dupa usa). Mi-au zis insa ca a fost f agitata, nervoasa si a influentat si alti copii, nu prea a mancat spre deosebire de ieri, iar cand am ajuns am auzit-o de afara cum urla. Am reusit sa o rapun cu somnul abia acum 15 minute dupa cea am trecut prin toata gama de enervari posibila.
Nici noaptea nu doarme ok, azi noapte nici eu nu am inchis ochii, nu stiu ce o fi, dar ma simt terminata de oboseala. Sper sa fie doar o etapa si sa isi revina. Eu una speram sa rezolvam problema cu somnul ca ziceam ca o oboseste si cade lata, dar ti-ai gasit, vad ca e mai rau decat inainte

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Sfaturi practice (empirice 100%):

- in caz de inghitit ceva solid, intors copilul cu susul in jos sau pe genunchi cu fata in jos, scuturat usurel, lovit cu palma pe spate (nici prea tare, nici prea incet). La manevrele alea eu zic ca trebuie sa te pricepi un pic, sa fi exersat inainte, sa nu probezi pe copil pt prima data.

- in caz de inghitit lichide toxice, se bea lapte, ca intarzie absorbtia chimicalelor, si fugit la spital (cu recipientul din care a gustat in mana) pt spalaturi stomacale si ce mai e nevoie.

Eu cam asta stiu, dupa ureche, si asa as proceda, dar nu-s sigura ca e corect! Chiar sunt curioasa de parerile voastre, avizate sau neavizate.

Mergi la inceput