Ghiocei de Martie-Aprilie***297***
Raspunsuri - Pagina 15
andiaroro spune:
Chato-Fix ca tine cu Geanina facea barbatul cu tanti a lui Anastasia.
Mi se tot spunea: "M-T, gospodina perfecta. Totul straluceste la ea intotdeauna, bla-bla."
Degeaba ii tot spuneam eu ca am aflat tot discutand cu ea ca de praf, geamuri si praji alea bune se ocupa sotul ei (mare dir in Min Finantelor), tot cu cu comparatii ma aflam.
Pana intr-o zi, cand ieseau la un spectacol, am ajuns noi cu ceva intarziere si am dat si de o menajera(va inchipuiti ca am predat copilul si am iesit de acolo topaind)
Stiti de ce eram eu cucuvea azi-noapte si postam la ore imposibilestricasem masina de spalat.
Care masina, bineinteles, a iesit din garantie acum juma de an.
Pana pe la 2 am mesterit-o si am reusit sa o repar, asa ca barbatul trebuie sa scoata acum min 100 de euro ca ii merit cadou. 100 astia reprezentau numai deplasarea mesterului si o ora de interventie.
(de bani iau un covor nou pentru Alex ca ala cu care am stricat masina nustiu, daca se mai recupereaza)
Anaan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andiaroro Stiti de ce eram eu cucuvea azi-noapte si postam la ore imposibilestricasem masina de spalat. Care masina, bineinteles, a iesit din garantie acum juma de an. Pana pe la 2 am mesterit-o si am reusit sa o repar, asa ca barbatul trebuie sa scoata acum min 100 de euro ca ii merit cadou. 100 astia reprezentau numai deplasarea mesterului si o ora de interventie. (de bani iau un covor nou pentru Alex ca ala cu care am stricat masina nustiu, daca se mai recupereaza) ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |
Hai, te rog, si la mine, ca si eu am stricat-o aseara, dar eu nu stiu s-o repar!
carla28 spune:
citat din mesajul lui andiaroro Chato-Fix ca tine cu Geanina facea barbatul cu tanti a lui Anastasia. Mi se tot spunea: "M-T, gospodina perfecta. Totul straluceste la ea intotdeauna, bla-bla." Degeaba ii tot spuneam eu ca am aflat tot discutand cu ea ca de praf, geamuri si praji alea bune se ocupa sotul ei (mare dir in Min Finantelor), tot cu cu comparatii ma aflam. Pana intr-o zi, cand ieseau la un spectacol, am ajuns noi cu ceva intarziere si am dat si de o menajera(va inchipuiti ca am predat copilul si am iesit de acolo topaind) Stiti de ce eram eu cucuvea azi-noapte si postam la ore imposibilestricasem masina de spalat. Care masina, bineinteles, a iesit din garantie acum juma de an. Pana pe la 2 am mesterit-o si am reusit sa o repar, asa ca barbatul trebuie sa scoata acum min 100 de euro ca ii merit cadou. 100 astia reprezentau numai deplasarea mesterului si o ora de interventie. (de bani iau un covor nou pentru Alex ca ala cu care am stricat masina nustiu, daca se mai recupereaza) ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |
Bravo, esti descurcareata si meriti toti banii
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
Anaan spune:
Floric, sa stii ca prevederile referitoare la sarcina gemelara si la copiii rezultati din ea nu sunt o anomalie romaneasca. Peste tot exista aceste prevederi si e normal sa fie asa. Sarcina gemelara e atfel decat o sarcina normala ( ti-o spune o femeie care a trecut prin asa ceva), cu riscuri mult mai mari, si copiii rezultati au, deseori, probleme mai multe si mai complexe decat ale celorlalti, deci aici este vorba de grija statului pentru ei, nu de o discriminare negativa ( poate una pozitiva).
petrean spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Gianina34
si legat de meniul de astazi: (ca am spionat) nu ne place prajitura cu vanilie Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si noua luni |
mi-o dati mie?:))))
Floric..eu spuneam ca sunt considerati "handicapati"tocami pentru ca nu au atuul unui copil purtat singur. Din pacate asta e realitatea, mereu va fi diferenta intre un copil unic si gemeni/tripleti.Sunt fascinanti de analizat..mi-a spus si neuropediatra..ca sunt dezvoltati total diferti si gemenii intre ei.dar mai un geaman de un copil unic
www.facebook.com/album.php?id=100000225799068&aid=53495" target="_blank">Comorile noastre
petrean spune:
Da Ana.Nici eu nu vorbeam de un lucru negativ...cu cat sunt de "inapoi"unor copii unici..au multe atuuri pe alte parti fatza de ei
Eu astept vesti despre Florinela..ca stiam ca si ea face demersuri in acest sens. Oricum, intoleranta la lactoza e incadrata in grad de handicap, deci nu cred sa aiba probleme.
www.facebook.com/album.php?id=100000225799068&aid=53495" target="_blank">Comorile noastre
petrean spune:
La multi ani Clau, sa fii sanatos, cuminte stiu ca esti, si sa iti bucuri mereu parintii.
O pupam si pe mama
andiaroro spune:
Tiza- Iti zic ce am facut si poate functioneaza si la tine. Eu nu curatasem niciodata pompa de evacuare. Teoretic, frontal, in partea de jos, trebuie sa existe un patratel sau un dreptunghi, care ascunde un furtunas pentru "golirea" de urgenta si alaturi de el acesta faimoasa pompa, care la mine continea 3 monezi, 5 nasturi, o balena de guler de camasa si scamele de la faimosul covor, care au facut dopul, care i-a pus capac. Ma rog, teoria e simpla: se goleste toata apa pe furtunasul ala si apoi se scoate pompa si se curata.
Mi-am dat seama ca trebuie sa fie ceva cu evacuarea ca a spalat cuminte si a inceput sa urle "eroarea 220", cand ajunsese la stors.
Daca crezi ca e ceva de genul asta si la tine, te gidez.
(nu uita apoi sa ceri si tu contravaloarea serviciilor prestate partii adverse).
Carla-acum pare simplu, dar jumate de noapte m-am perpelit cautand solutii ca nu vroim sa-mi analizeze cine stie ce burto-mustacios intimitatile.
Netul mi-a folosit ca mi-a dat curaj, dar cartea tehnica a fost sfanta...
Eu v-am povestit aventura ca sa va pun in garda ca cica aceasta pompa trebuie curatata anual ca de aici pleaca mai toate bubele.
Pana azi-noapte nu stiam de existenta ei
denisamada spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Ce numar are la papuci? (sa-mi mai raspundeti la obsesie:)))) Cand am vazut ca a intrat Denisamada ma gandeam daca nu s-o fi aplicat "principiul Kea" si la ea :P. |
Nope, ma pregatesc de revenire... in campul muncii si activitatea stiintifica. Lui BB2 i-am facut doar... programare.
citat din mesajul lui pisigri Daca tot se vorbeste de marimi la pantofi (noi sintem la 22-23), vreau si eu sa va intreb: ce inaltimi (masurate pe inaltime:D nu la orizontala) mai au copiii vostri? Ma intreb daca Ilinca nu e prea mica...desi na, si noi sintem pe minim, io la 1,60 si sotul la 1,70... |
Noi inkeiem plutonul... La "pa"(asta inseamna orice fel de incaltzari) Adela poarta 19 sau 20 (cu soseta mai groasa), iar inaltime (masurata pe verticala adik) cam 80cm... Mai punem alaturi 9560g cornuletz cu lapte... Si o cafea pentru mami.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute