Strumfi si prichindei iulie-august2011(12)
Raspunsuri - Pagina 6
anaemi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxybarbu Fetele, am venit acum de la doctor si tocmai am aflat ca baiatul meu are pasarica , este fetita suta la suta. Cred ca a vrut sa fie prima fetita de pe forum! Maine o sa scanez ecografia sa vedeti cum s-a pus ea cracanata in fata doctorului sa areate ca este o domnisoara ! In rest totul este in regula colul inchis, placenta si lichidul amniotic sunt ok, iar bebelusa mea corespunde perfect varstei Traieste, Iubeste, Daruieste... sunt cea mai fericita cu o de 16 + DPN 04.07.2011 |
Feicitari pentru strumfita !
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 15+
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank">Filip si Anastasia - ae.jpg - concurs Klorane
omibaba spune:
Ai mei nici nu sunt tare curiosi de viitorul membru.
Lucru care ma deranjeaza teribil.
Ocazional ma mai intreaba cand merg la medic si ce-o mai zis de Rh, daca e bine bb, in rest nimic.
Inca nici pozele cu bebe nu le-au vazut. Poate si datorita faptului ca eu vazand ca nu sunt deschisi la mai multe nu am dezvoltat subiectul mai mult.
Zau ca bunica-mea e mai curioasa decat ei si e mai aproape de mine. Plus ca e super curioasa sa vada pozele si m-a certat de ce nu le-am luat cu mine. Si referitor la noutatile medicale se mira doar si nu pune intrebari stupide.
Mergem cu DD inainte si incercam sa trecem cu succes prin aceasta odisee indiferent de ce spun ceilalti.
13 +
roxybarbu spune:
anaemi, chiar sunteti o familie foarte frumoasa iar copii............no coment(superbi)
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o de 16 +
DPN 04.07.2011
anaemi spune:
Si eu vreau (si) caramel
Acum va rog sa nu dati cu rosii
Aseara mi s-a facut o pofta nebuna de rahat grecesc. Dar stiti ce inseamna nebuna? Ca imi imaginam numai ca mananc rahat grecesc ! Si de pofta ce mi-a fost am mancat....... un borcan de castraveti acriiiiiiiii de-mi pocneau urechile , da' nu m-am lasat.
Acum astept dupa-amiaza sa vina sotul cu rahatul; deja mi-a luat, nu grecesc dar ...in lipsa de , merge si ala
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 16+
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank">Filip si Anastasia - ae.jpg - concurs Klorane
babyblue spune:
oooo felicitari roxy pentru strumfitza!!! prima printesa din odisee! sa aiba golanii fetelor ce ciufuli, cand s-or face mari. hihihihihi
_
Babyblue va pupa pe toti!!
9+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.
MihaelaV spune:
citat din mesajul lui anaemi Si eu vreau (si) caramel Acum va rog sa nu dati cu rosii Aseara mi s-a facut o pofta nebuna de rahat grecesc. Dar stiti ce inseamna nebuna? Ca imi imaginam numai ca mananc rahat grecesc ! Si de pofta ce mi-a fost am mancat....... un borcan de castraveti acriiiiiiiii de-mi pocneau urechile , da' nu m-am lasat. Acum astept dupa-amiaza sa vina sotul cu rahatul; deja mi-a luat, nu grecesc dar ...in lipsa de , merge si ala Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 16+ Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata... www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank">Filip si Anastasia - ae.jpg - concurs Klorane |
Aoleu ce pofta mi-ai facut si mie Mor dupa ala de trandafiri
babyblue spune:
anaemi, sunteti fff frumosi cu totii si ff tineri! felicitari pt familia superba!
_
Babyblue va pupa pe toti!!
9+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.
pufi79 spune:
citat din mesajul lui babyblue oooo felicitari roxy pentru strumfitza!!! prima printesa din odisee! sa aiba golanii fetelor ce ciufuli, cand s-or face mari. hihihihihi _ Babyblue va pupa pe toti!! 9+ Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi.... 2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural. |
cred ca mai degraba "golanii" din odiseea de 2010 ca stim cu toatele ca printesele sunt pretentioase si prefera baietii mai copti , de ai nostri or sa zica ca-s putoi
viitoare mami de strumf nazdravan
16+ Doamne ai grija de noi
roxybarbu spune:
fetele, terminati cu discutiile astea despre golani ca ma faceti sa-mi iau permis de port arma
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o de 16 +
DPN 04.07.2011
anaemi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui MihaelaV
Aoleu ce pofta mi-ai facut si mie Mor dupa ala de trandafiri Mihaela |
nu ma bate te roooog ! Mie tocmai ala de trandafiri nu imi place ! De fapt nimic cu aroma de trandafiri !
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 16+