Strumfi si prichindei iulie-august2011(12)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Neata
Am uitat ieri sa scriu ca am fost la dentist si mi-a largit putin gaura sa iasa mai repede maseaua de mine si mi-a dat cu un anestezic local. Inca ma mai doare, dar este mai suportabil.

Omibaba vreau si eu lapte si cu putin caramel

Roxy felicitari pentru fetita

Zapic bine ai revenit

Arianna de ce cedezi programarea?

Pufi poate se respecta legea lui Murphy la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cereline spune:

Buna dimineata!Roxy felicitari pentru strumfita; 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui MihaelaV

Neata

Arianna de ce cedezi programarea?

Neatza ,

imi pare rau pt k te doare maseau , stiu ce inseamna durerea

cedez programarea pentru k mai una facuta la Dr Pop la Diagnosis , si intre cei 2 l-am ales pe Dr.Pop.
M-am gandit k poate sunt fete care vor sa mearga la dumealui , programarea se obine cu muuuult timp inainte.

9 + ........ cu

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omibaba spune:

E foarte bun si cazanul, asa sigur ajunge pentru toti forumistii.

Nu mai am rabdare pana la ora 19.00 cand mergem la dr. Deja de ieri am inceput cu nebunia asta.

Zapic, ai dreptate referitor la mamele noastre. Poate erau mai linistite si s-or fi bucurat mai pe indelete de sarcina decat noi care suntem putin ingrijorate de noutatile tehnologice.
Mama mea nici acum nu intelege de ce trebuie sa merg asa des la ginecolog si are doar 51 de ani. Pana si la faza cu Rh-ul am ras de m-am prapadit dar in acelasi timp m-a deranjat.
I-am spus ca am Rh negativ, ea ma intreaba ce e ala. Dupa vreo 20 de minute de explicat ce si cum, imi raspunde cu o intrebare: "oare nu l-ai luat de la sotul tau?" Imi venea sa ma zgarii pe ochi, i-am spus de cine depinde acest lucru, ce implica si ce riscuri ar fi si ma blocheaza cu o stupida intrebare. Parca nici acum inca nu ii vine sa creada ca e mostenita de la ei. Si sotul are Rh pozitiv, lucru care ar trebui sa le confirme ca nu de la el am luat
Of generatia asta paralela cu stiinta noua.

13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

neata burtici

va multumesc pentru felicitari si va doresc o zi cat mai frumoasa si mai linistita fara greturi si ameteli
ma duc sa atasez la albumul de poze ecografia de ieri sa faceti si voi cunostinta cu strumfita mea

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o de 16 +
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

tare faza cu rh-ul si mama , nici ai mei nu inteleg de ce merg asa des la dr.

viitoare mami de strumf nazdravan
16+ Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

gata, am atasat ecografiile dar din pacate in picassa nu pot atasa format PDF asa ca a trebuit sa le fac in alt format si sunt destul de micute !

DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

ma alatur voua, nici ai mei nu inteleg de ce facem asa des vizitele la medic. Insa am decis sa o iau pe mama cu mine la o ecografie, mai ales ca deja este f emotionata la gandul ca va fi bunica.

Roxy, felicitari pentru strumfita!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui omibaba

E foarte bun si cazanul, asa sigur ajunge pentru toti forumistii.

Nu mai am rabdare pana la ora 19.00 cand mergem la dr. Deja de ieri am inceput cu nebunia asta.

Zapic, ai dreptate referitor la mamele noastre. Poate erau mai linistite si s-or fi bucurat mai pe indelete de sarcina decat noi care suntem putin ingrijorate de noutatile tehnologice.
Mama mea nici acum nu intelege de ce trebuie sa merg asa des la ginecolog si are doar 51 de ani. Pana si la faza cu Rh-ul am ras de m-am prapadit dar in acelasi timp m-a deranjat.
I-am spus ca am Rh negativ, ea ma intreaba ce e ala. Dupa vreo 20 de minute de explicat ce si cum, imi raspunde cu o intrebare: "oare nu l-ai luat de la sotul tau?" Imi venea sa ma zgarii pe ochi, i-am spus de cine depinde acest lucru, ce implica si ce riscuri ar fi si ma blocheaza cu o stupida intrebare. Parca nici acum inca nu ii vine sa creada ca e mostenita de la ei. Si sotul are Rh pozitiv, lucru care ar trebui sa le confirme ca nu de la el am luat
Of generatia asta paralela cu stiinta noua.

13 +

DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui dya27

Buna seara, fetelor!

Anaemi, ti-am lasat comentariu si la pozele de pe picasa dar nu ma pot abtine sa nu iti spun si aici.. ce familie frumoasa aveti..de fapt nici nu imi gasesc cuvintele in a exprima ce dragi imi sunteti! Penultima poza m-a topit..aveti niste copii incredibil de frumosi! De voi nici nu mai zic..
Mi se pare mie sau Filip iti seamana leit? Iar Anastasia aduce cu tati..dar are si de la tine!
sa va traiasca si sa aduca numai bucurii!!

15+

Multumim frumos!

La o prima vedere ai putea sa spui ca Filip seamana cu mine si Anastasia cu tati, dar daca "ne iei la puricat" este cam invers...oarecum . Oricum sunt combinatii,amandoi.

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 15+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank">Filip si Anastasia - ae.jpg - concurs Klorane

Mergi la inceput