Strumfi si prichindei iulie-august2011(12)
Raspunsuri - Pagina 4
roxybarbu spune:
mersi Dya, eu incerc sa-mi revin, ma obisnuisem cu gandul ca este baiat. Niciodata nu m-am imaginat cu o fata....
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o de 16 +
DPN 04.07.2011
Arianna_M spune:
Buna seara ,
bine v-am regasit ...nu am mai scris de mult.
daca intereseaza pe cineva , din fetele care vor sa faca morfofetala de 12 saptamani , cedez o programare la Dr Iosup , pt 10 februarie.
Urez bun venit burticilor si sarcina usoara.
9 + ........ cu
Bebe
omibaba spune:
Buna dimineata viitoarelor mamici.
Felicitari pentru strumfita. Era si cazul pentru o printesa mica.
Noi inca nu stim ce avem si nici nu vrem de altfel. Asa ne-am inteles noi inca imediat dupa ce ne-am casatorit.
Nici asa inca nu cred ca se poate vedea la ecograf ca e micut bb.
Toata lumea moare de curiozitate mai ceva ca noi. Toti se intreaba daca va semana cu mami (satena cu o piele alba translucida) sau cu taticu (cret, brunet si creol bine).
Azi mergem la consult dupa o luna de asteptare. Sotul vrea sa il avertizam pe medic de pe acum sa nu se scape si sa ne dea detalii despre organe genitale.
Sunt nerabdatoare sa revad bebelu si sa stiu ca e bine.
Fetelor voi credeti in chestii de genu babelor care iti spun ca vei avea cutare sex doar facandu-ti nu stiu ce teste fabuloase?
Toata lumea se da cu parerea si testu cu verigheta si cititu in palma si orice alte minuni numai ca sa imi zica ce va fi.
Eu tot timpul le raspund ca sunt sigura ce va fi inainte de a-mi spune (si atunci ele devin confuze): Cu siguranta va fi baiat....sau fata, altceva nu. Se enerveaza la culme
Hai la o ceasca de lapte caramel!
13 +
pufi79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxybarbu Fetele, am venit acum de la doctor si tocmai am aflat ca baiatul meu are pasarica , este fetita suta la suta. Cred ca a vrut sa fie prima fetita de pe forum! Traieste, Iubeste, Daruieste... sunt cea mai fericita cu o de 16 + DPN 04.07.2011 |
, seriossssssss?
Ma crezi ca radeam cu ai mei ca ar fi culmea ca la urmatorul eco sa-mi spuna ca e fata ? Tocmai am dat toate lucrusoarele de fata care le aveam unei cunostinte, ce-as rade sa fie fata
Una peste alta felicitari roxy
viitoare mami de strumf nazdravan
15+ Doamne ai grija de noi
pufi79 spune:
hmmmmm lapte cu caramel, yami, suna bine omibaba
Succes la control , si eu abia astept sa-l revad pe bebe
viitoare mami de strumf nazdravan
15+ Doamne ai grija de noi
Zapic spune:
Buna dimineata tuturor mamicilor.Viitoare!!!
N-am mai scris demult ... dar o invitatie la o ceasca de lapte caramel m-a dat pe spate.
Noi ( eu si bebelusa Maria- Anastasia)am intrat in 17 saptamani si sintem sanatoase, cu exceptia unei candidoze enervante, pe care am tratat-o cu Lomexin (2 ovule si crema) si a unor analize pe care mai bine nu le faceam . Am descoperit ca sintpozitiva la ureeaplasma si mycoplasma. Si sint rezistenta la toate antibioticele cu exceptia pristanamicinei, care nu se gaseste in Austria, Germania, ci doar in Franta.
Am o veste pt cele care doresc sa-si faca triplu' test. In Bucuresti. Enervata fiind de faptul ca Medlif-ul mi-au "pierdut " serul pt lysteria, am cautato alternativa . Sotul meu a gasit IOMC Emilia Irza, unde am gasit o Dr. genetician deosebitat, tanara si gata sa-ti explice totul despre acest test. Si ceva f important : iti si interpreteaza rezulatele, nu ti le da asa brute, niste cifre aruncate. In plus si de necrezut: e complet gratis.
Daca vreti informatii suplimentare sunati si intrebati de DR. genetician Parcalabu sau intrebati-ma pe mine.
Pup toate fetele.
omibaba spune:
Daca va place laptele caramel putem cumpara ditamai bidonul de lapte si un sac de zahar si ne apucam de pregatit cate o cana pentru fiecare de pe forum. Cratita/caldarea/oala cine o aduce?
Zapic, bine ai revenit, iti urez mult curaj si incredere in DD, El face multe minuni si pentru cei mai putin norocosi.
13 +
Zapic spune:
Multam Omibaba. Eu chiar sint norocoasa, caci aanlizele alea sint o prostie , si eu si Dr. meu ne-am "consolat" cu faptul ca mamele noastre sigur nu le-au facut ....
Pufi, ma bucur tare pt. voi. Sa fiti sanatosi , si tu si bebelul tau.