Strumfi si prichindei iulie-august2011(12)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fabiana_25 spune:

Buna seara fetelor !!! Eu tocmai am venit de la doctor si nu prea am vesti bune am un hematom decidual + o rana pe col. Sunt disperata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Fabiana imi pare nespus de rau sa aud asemenea vesti. Doctorul ce a spus? Nu ti-a dat nici un tratament? Iti tin pumnii sa fie totul bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Da' repede mai scrieti!

*fecian m-ai amuzat teribil cu visul tau

*cory bine ai venit ! Bebelusi sanatosi si tu sa fii la fel!

In legatura cu mancarimile...nu stiu; si pe mine ma manaca pielea dar este de la niste bubite.

*spalaturi intravaginale nu fac din aceleasi cauze de care au zis si fetele

* bai cu cada plina nu mai fac de cand am ramas insarcinata cu Filip. Medicul mi-a spus ca nu este bine sa fac bai cu apa fierbinte si de atunci nu am mai facut. Ma rog, in sarcini nu mi-a fost recomandat, iar apoi nu am mai avut timp de balaceala.
Si uite asa au inceput sa-mi placa baile astea asa.
Ma consoleaza vorbele lui Marquez in Dragoste in vremea holerei...care zicea ceva de spalatul in cada

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 15+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank">Filip si Anastasia - ae.jpg - concurs Klorane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Uitati un citat fff frumos din Garcia Marquez...mie una imi place tare

Spune īntotdeauna ce simti si fa ceea ce gāndesti. Daca as sti ca asta ar fi ultima oara cānd te voi vedea dormind, te-as īmbratisa foarte strāns si l-as ruga pe Dumnezeu sa fiu pazitorul sufletului tau. Daca as sti ca asta ar fi ultima oara cānd te voi vedea iesind pe usa, ti-as da o īmbratisare, un sarut si te-as chema īnapoi sa-ti dau mai multe. Daca as sti ca asta ar fi ultima oara cānd voi auzi vocea ta, as īnregistra fiecare dintre cuvintele tale pentru a le putea asculta o data si īnca o data pāna la infinit. Daca as sti ca acestea ar fi ultimele minute īn care te-as vedea, as spune "te iubesc" si nu mi-as; asuma, īn mod prostesc, gāndul ca deja stii

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 15+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank">Filip si Anastasia - ae.jpg - concurs Klorane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fabiana_25

Buna seara fetelor !!! Eu tocmai am venit de la doctor si nu prea am vesti bune am un hematom decidual + o rana pe col. Sunt disperata

ce ti-a spus doctorul? in afara de diagnostic? tratament? ceva?
la femina intim, aici pe forum, este un subiect despre rana pe col in timpul sarcinii.
cat despre hematom, cum ziceam nu stiu nimic, dar fetele spuneau ca e posibil sa se reabsoarba.
te cred ca esti ingrijorata, suparata, dar nu dispera pentru ca, din pacate, nu ajuta cu nimic.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 16+
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Nici eu nu mai fac baie in cada pt ca nu sunt recomandate in sarcina. Inainte sa raman insarcinata faceam si eu bai ca si babyblue cu tot felul de saruri, spumante, lumanari si stateam si 2-3 ore in cada. La inceput sotul ma intreba din 10 in 10 minute daca imi e rau

Babyblue eu fac bitestul cand o sa am 13 saptamani si 3 zile. Doctorita mea m-a pus sa-mi fac programare la Medlife la dr Radulescu Botica inca de cand aveam 7 saptamani si mi-a indicat perioada 24-31 ianuarie. De abia am gasit un loc liber ca se pare ca acest medic este printre cei mai buni si trebuie programare cu aproape 2 luni inainte. Sotul meu inca se mira de ce trebuie sa batem Bucurestiul in doua si am dat 10 telefoane pana am obtinut programarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya27 spune:

Buna seara, fetelor!

Anaemi, ti-am lasat comentariu si la pozele de pe picasa dar nu ma pot abtine sa nu iti spun si aici.. ce familie frumoasa aveti..de fapt nici nu imi gasesc cuvintele in a exprima ce dragi imi sunteti! Penultima poza m-a topit..aveti niste copii incredibil de frumosi! De voi nici nu mai zic..
Mi se pare mie sau Filip iti seamana leit? Iar Anastasia aduce cu tati..dar are si de la tine!
sa va traiasca si sa aduca numai bucurii!!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Fetele, am venit acum de la doctor si tocmai am aflat ca baiatul meu are pasarica , este fetita suta la suta.
Cred ca a vrut sa fie prima fetita de pe forum!
Maine o sa scanez ecografia sa vedeti cum s-a pus ea cracanata in fata doctorului sa areate ca este o domnisoara ! In rest totul este in regula colul inchis, placenta si lichidul amniotic sunt ok, iar bebelusa mea corespunde perfect varstei

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o de 16 +
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya27 spune:

Roxy, FELICITARI!!!

Uite ca s-a aratat si prima strumfita! Ma bucur nespus pentru tine si pentru bebelusa!
Pupiceei

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Felicitari Roxy pt prima strumfita de aici! Ma bucur ca e bine si in grafic!
Am asa o presimtire ca si la mine tot fetita va fi, dupa toate greturile astea indurate ;)

12+

Mergi la inceput