Strumfi si prichindei iulie-august2011(12)
Raspunsuri - Pagina 20
lisssa_ana spune:
rammy,stai nu te panica...de multe ori analizele sunt eronate.
Cunosc caz care a avut 1:56 si are o fetita frumoasa de numa',a facut amnio si normal ca i s-a confirmat riscul crescut de SD.
Repetal testul in alta parte,poate cu alt doctor,fa-ti amnio si TT care sunt mult mai sigure.
Aici nici nu se face dublu test.
Mama de Ana si
15+
ilida spune:
Ziua buna fetelor, doar ce m-am trezit si eu, cu greu.
Iar ati fost niste scumpe ajutandu-ma, saru'mana mult tuturor!
lisa_anna: am medicaid cu healthplus, aici se dau automat femeilor insarcinate si acopera tot ce e legat de sarcina, deci nu era o problema asta (cred). Ieri tocmai de-asta mersesem, sa imi ia sange pt analize si mi-a zis ca nu le face ca nu ies relevante. deci nu banii sau asigurarea sunt problema lui. Oricum i-am spus ca platim totul chiar daca nu e acoperit.
mihaela, andra_bell: se pare ca am ratat dublul test si vrea sa imi faca direct triplu.
laura_13: Sotul incearca sa ma linisteasca deoarece in aprilie mi-am facut analizele prenatale in tara si cuprindeau ceea ce spuneti voi: toxo, ruela, varic.... si eram "apta". RH-ul este pozitiv la amandoi, deci e ok. Totusi, dupa parerea mea umila, unele valori la anumite analize din acea lista se schimba in sarcina si trebuie urmarite (de exemplu calciul, minerale, glucoza).O sa ii cer peste doua saptamani sa imi faca si astea, daca nu, la revedere, sunt si altii care au nevoie de pacienti si bani.
13+
ilida spune:
rammy, cu ocazia nelamuririlor mele cu analizele am citit si despre acest dublu test (pe care eu nu l-am facut
).
Ca si statistica, la femeile la care le-a iesit riscul mare, de fapt nu a contat asa mult acest prim rezultat ci morfologia fetala, masuratorile copilului si istoricul bolilor genetice din familie. Astfel gravidutele au avut in final copii frumosi si sanatosi. Pote nu e bine sa te sperii de la primul test, mai ai posibilitatea sa verifici si la testele ulterioare.
Sanatate! 
13+
ilida spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Babylicious ......... 14+ |
Bun venit printre noi Babylicious! Iti doresc sarcina usoara si o fetita frumoasa si sanatoasa!
lisssa_ana spune:
aceiasi asigurare o avem si noi. Profita sa iti faci dintii in perioada asta, din cate stiu eu nu mai beneficiem de asigurare decat 2 luni dupa nastere.
E f buna asigurarea,iti acopera orice fel de complicatie(sa ne fereasca Dumnezeu),dar eu la prima sarcina in luna a noua mergeam la spital de 3 ori pe sapt. Iti dai seama daca nu imi acoperea decat un anumit numar de ecografii ce ma faceam.![]()
Mama de Ana si
15+
ramyy spune:
buna,
translucenta nucala e 2 mm, toate datele de la ecograf sunt ok, probleme sunt la analizele de sange.
o sa astept TT nu prea am ce face , daca si ala iese la fel nu stiu ce o sa fac nu vreau sa ma arunc la amiocenteza imi e frica sa nu pierd sarcina din cauza ei.
oricum o sa mai cer si alte pareri o sa mai mergem si la alti medici, ne gandim sa mergem chiar undeva afara nu stiu austia , olanda sa vedem medici de acolo ce zic.
ma tot gandesc daca fac amiocenteza si pied sarcina din cauza ei si pe urma imi vin analizele care spun ca era ok copilul , cred ca o sa inebunesc de tot.
nu stiu momentan nu avem ce face decat sa asteptam.

ramyy spune:
| citat din mesajul lui lisssa_ana rammy,stai nu te panica...de multe ori analizele sunt eronate. Cunosc caz care a avut 1:56 si are o fetita frumoasa de numa',a facut amnio si normal ca i s-a confirmat riscul crescut de SD. Repetal testul in alta parte,poate cu alt doctor,fa-ti amnio si TT care sunt mult mai sigure. Aici nici nu se face dublu test. Mama de Ana si 15+ |
ia confirmat si la amiocenteza riscul crescut de SD si copilul s-a nascut perfect sanatos ?
iarta-ma dar eu asta am inteles din ce ai scris tu.
fecian spune:
| citat din mesajul lui ramyy buna, translucenta nucala e 2 mm, toate datele de la ecograf sunt ok, probleme sunt la analizele de sange. o sa astept TT nu prea am ce face , daca si ala iese la fel nu stiu ce o sa fac nu vreau sa ma arunc la amiocenteza imi e frica sa nu pierd sarcina din cauza ei. oricum o sa mai cer si alte pareri o sa mai mergem si la alti medici, ne gandim sa mergem chiar undeva afara nu stiu austia , olanda sa vedem medici de acolo ce zic. ma tot gandesc daca fac amiocenteza si pied sarcina din cauza ei si pe urma imi vin analizele care spun ca era ok copilul , cred ca o sa inebunesc de tot. nu stiu momentan nu avem ce face decat sa asteptam. ![]() ![]() ![]() |
Ramyy ca si nota informativa: nu recomand absolut deloc medicii din olanda. Sunt intre incompetenti si total lipsiti de empatie ...in fine, nu-i recomand .
Mai bine cauta in germania unde sunt mai multe sanse de profesionalism decat aici. La modul cel mai serios
Felicia,
mami de scufundac atomic, Gabriel
(23 Mai 2008) si
12+ cu
Nasterea lui
Gabriel 
_
Simply happy!
lisssa_ana spune:
nu,amnio i-a aratat ca totul va fi ok,analizaele de sange au fost gresite.
Mama de Ana si
15+
adra_bell spune:
Rammy, triplu test si dublu test au aceeasi valoare de diagnostic, asa mi-a zis doctorul meu. Amnio e destul de sigura, spre deosebire de testele astea, desi apar si cazuri cand e irelevanta. Sa stii ca riscul de a pierde sarcina la amnio este destul de mic, intre 1-5%, depinde de abilitatea medicului care recolteaza lichidul.
blog
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank"> Eva cu obrajori ca marul - concurs CHIC - adr.jpg
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

14+