Strumfi si prichindei iulie-august2011(12)
Raspunsuri - Pagina 19
Babylicious spune:
Buna seara burticilor si mamicilor! Va salutam si noi, mami Oana si bb mic de 14 saptamani. Noua ne-a zis la eco pentru dublu test facut cu dr Iosup ca e fetita :D ceea ce ne bucura enorm(mai ales pe mine)
Asa ca salutam si noi pe toata lumea si speram sa ne primiti si clubul vostru!
UM 12 oct 2010...DPN 19 iulie 2011...DN 5 mai 1982
14+
ilida spune:
al3xutza_81, lisssa_ana, maria2mami: va multumesc din suflet pentru raspunsuri
Deci se pare ca doctorul meu, cotat ca cel mai bun gineco roman din NY, e de fapt foarte ignorant! Stiam de la alte mamici ca e genul care nu vrea sa te sperie sau sa te panicheze, dar de aici pana la a ignora testele care trebuie facute e mare distanta!
Astazi mi-a spus ca bebe al meu are 13 sapt si o zi, desi toate calculele facute pe internet mie-mi dau ca sunt inca in saptamana 12. A, si nici macar nu mi-a zis ce fel de test este cel pe care mi-l va face la 15+. O fi vorba de dublu test??? El nici pe bebe nu l-ar fi masurat daca nu-i ziceam eu! Of, si noi zicem ca Romania e inapoiata, de fapt acolo inca se mai pune pret pe oameni si sentimentele lor.
Acum vad cat de multe teste vi s-au facut voua si sunt tare speriata, timpul a trecut si nu le mai pot face...
Am mare noroc ca v-am gasit pe voi, alfel in orasul asta mare si trist, cu atatea probleme, m-as fi simtit singura si uitata de lume! Iar sfaturile voastre sunt nepretuite.
Multumesc mult ca sunteti mereu aici!
Sanatate tuturor!
13+
lisssa_ana spune:
ilida si ginecoloaga mea e tot romanca. Normal se fac 3 eco,una pe trim. Prima se face pt a anunta eventuala sarcina gemelara unde trebuie o atentie marita,plus masutarorile de cuviinta care ne dau DNPul. primul DNP este cel mai probabil.
De ce nu ii ceri sa iti fac anumite teste,sau poate asigurarea nu iti acopera sarcina/ Ce asigurare ai?
merg sa trec pe listuta fetele noi la care le urez bun venit si sarcina usoara
Mama de Ana si 15+
maria2mami spune:
Ilida
Doc mea mi-a scris pe o hartiuta:
sapt 15-16-17-18 se face triplu test (si este 300 ron)
sapt 21-22-23-24 se face metamorfoza fetala ( asta este 400 ron ) ce include anal de sange 3d si 4d
Analizele pe care nu te-a pus sa le faci nu mai ai cum sa le faci, acum depinde....eu zic sa schimbi doctorul.
O zi frumoasa sa aveti
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006
adra_bell spune:
Ilida, eu am refuzat sa fac dublu test, fac doar triplu test si pana acum am facut doar o eco ca sa fiu eu linistita ca n-am gemeni:D
N-ai facut alte analize de sange? sumar urina, urocultura, grup sanguin, Rh, VDRL, Hiv?
blog
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank"> Eva cu obrajori ca marul - concurs CHIC - adr.jpg
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
Laura13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ilida al3xutza_81, lisssa_ana, maria2mami: va multumesc din suflet pentru raspunsuri Deci se pare ca doctorul meu, cotat ca cel mai bun gineco roman din NY, e de fapt foarte ignorant! Stiam de la alte mamici ca e genul care nu vrea sa te sperie sau sa te panicheze, dar de aici pana la a ignora testele care trebuie facute e mare distanta! Astazi mi-a spus ca bebe al meu are 13 sapt si o zi, desi toate calculele facute pe internet mie-mi dau ca sunt inca in saptamana 12. A, si nici macar nu mi-a zis ce fel de test este cel pe care mi-l va face la 15+. O fi vorba de dublu test??? El nici pe bebe nu l-ar fi masurat daca nu-i ziceam eu! Of, si noi zicem ca Romania e inapoiata, de fapt acolo inca se mai pune pret pe oameni si sentimentele lor. Acum vad cat de multe teste vi s-au facut voua si sunt tare speriata, timpul a trecut si nu le mai pot face... Am mare noroc ca v-am gasit pe voi, alfel in orasul asta mare si trist, cu atatea probleme, m-as fi simtit singura si uitata de lume! Iar sfaturile voastre sunt nepretuite. Multumesc mult ca sunteti mereu aici! Sanatate tuturor! 13+ |
o parte din analizele de sange poti sa le faci si acum: hiv, hemoleucograma, calciu, un sumar de urina ... toate pot fi facut si acum. a! vad ca esti la prima sarcina. stii ce rh ai? as recomanda sa iti faci analiza prin care se determina rh, asta daca nu stii de care ai.
dupa masuratoi bb poate fi mai mare sau mai mic, fata de varsta data de ultima mestruatie. bb din burtica mea, la ultima eco, avea unele masuratori de 13 sapt si o zi, altele de 12 sapt (de fapt asta era varsta pe care o calculasem eu). pana la urma doctorita a dat verdictul 12 sapt si 5 zile. nu e o stiinta exacta, nu poti sa stii cand ai avut ovulatia in luna in care ai ramas insarcinata. apoi unii bb sunt mai voinici si au masuratori mai mari, altii mai micuti si au masuratori mai mic. pentru asta nu m-as ingrijora ... toata sarcina va fi un decalaj. o problema mi s-ar parea daca as fi gravi in 14 sapt si masuratorile ar fi de 11-12 sapt ... atunci mi-as face griji.
dublu test, din cate stiu eu, se face intre sapt 12-14, deci, in nici un caz in sapt 15. nu mai au nici o relevanta.
dar, intreb si eu acum. de ce nu il intrebi pe doctor? daca toto te duci, pe asigurare sau pe bani, de ce nu intrebi tot ce vrei? de ce nu ceri un set de analize? crezi ca la noi au doctorii grija? unii da, dar unii ....
, bine ai venit aici, iti vom face capul calendar, dar cu cele mai bune intentii. sarcina usoara.
Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 16+
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.
adra_bell spune:
Sunt foarte fericita, se pare ca mi-am gasit un doctor care are consultatii la o clinica privata din Giurgiu si "naste" la Filantropia. Acum sa vedem daca ne si placem, pentru mine ar fi solutia ideala.
Stie cineva daca la Filantropia il lasa pe bebe in salon cu mama?
blog
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank"> Eva cu obrajori ca marul - concurs CHIC - adr.jpg
ramyy spune:
buna fetelor,
Am facut dublu test iar rezultatul aproape ca ma dus la nebuni.
1:150 risc crescut sindromul down.
roxybarbu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramyy buna fetelor, Am facut dublu test iar rezultatul aproape ca ma dus la nebuni. 1:150 risc crescut sindromul down. |
imi pare foarte rau ca trebuie sa treci prin asta, dar eu zic sa nu te consumi inca asa de tare, eu am 2 cunostinte care in urma la dublu test au avut acelasi rezultat ca si tine iar acum au nite copii sanatosii si foarte frumosi fara nici un fel de problema de sanatate!
Iti doresc sa treci peste asta si acest rezultat sa fie total eronat !
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o de 17 +
DPN 04.07.2011
adra_bell spune:
Rammy, imi pare rau pentru stresul tau, totusi incearca sa gandesti pozitiv, inseamna ca 149 din 150 nu ai risc de Down
Acum ce poti face? Mai faci TT sau astepti sa faci amnio? cat a iesit translucenta nucala?
blog