Strumfi si prichindei iulie-august2011(12)
Raspunsuri - Pagina 18
gogoshika10 spune:
Salut, burtici si mamici frumoase! Azi am avut un chef nebun de treaba: vase, rufe, matura...acu#537; gata, mergem la plimbare ca nu mai tine!Am intrat un pic sa va pupacim si sa va dorim un sfarsit de saptamana vesel si insorit, ca la Codlea a nins si acum e ceata. Dar tot iesim sa scoatem nasul in zapada, apoi pe la bunicii innebuniti de fericire si pe la nasi. Iar maine, catre Fagaras!Suntem plimbareti, nu gluma
Pupici si ne revedem luni, cred!
Cristina G.
11+
anaemi spune:
Gata am terminat si eu treaba ! ...sunt franta. Am zis ca ma odihnesc si eu putin, dar Zuza mea a dormit doar o jumatate de ora, timp in care am mai facut cate ceva si gata. Diseara o sa cad lata!
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 16+
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank">Filip si Anastasia - ae.jpg - concurs Klorane
al3xutza_81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anaemi Lushk bine ai venit! Alexuta si mai exact "cat de LEU ai fost" cand erai mica? Pt ca mereu stau si ma intreb cu cine seamana Anastasia mea de este asa de zurlie. Este tare zapacita nu mai punem la socoteala ca si tati e LEU (09.08);dar ma intreb cum o fi cand s-o face mare ...tati a fost mai rebel, adica a facut cam ce a vrut , dar totusi parca a fost mai linistit Caprita mea e zbanghie rau ... i se zice Zuza Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 16+ Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata... www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank">Filip si Anastasia - ae.jpg - concurs Klorane |
Pai sa-ti explic pana pe la 4 ani mi-am cam facut de cap de una singura, mancam var de pe pereti, ma dadeam jos din patut aruncandu-ma in cap si apoi o luam de-a busilea, mi-am dezmembrat gratiile la patut, etc. :))
Apoi pe la 4 ani jumate a aparut fratele meu care era o noua jucarie pentru mine si il rujam, il machiam, faceam ture cu el prin casa cu carutul, apoi cand a inceput sa mearga si prindeam cateva momente de singuratate, doar noi doi, prapad iesea. De exemplu intr-o zi stateam amandoi in dormitor, si el statea cuminte in pat, iar eu pregateam ceva de mancare pe balcon, si cum sa faci mancare fara foc , am cautat o cutie de chibrituri si uite asa am reusit sa dau foc la balon pe la 6 ani :)).
Si multe alte traznai.
Ulterior cei din jurul meu mi-au bagat in cap ca sunt isteata si am inceput sa devin o mare perfectionista de dragul celorlalti si de teama sa nu dezamagesc pe nimeni ma luptam intotdeauna sa fiu printre cei mai buni la scoala.
Catre liceu am inceput sa ma razvratesc, aveam impresia ca nu ma intelege nimeni, ma saturasem sa fiu perfecta si am trecut in extrema cealalta. So... Cu putina exigenta cei din jurul meu m-au redresat repede.
Cert este ca mi-a placut intotdeauna stilul meu incat mi-am dorit un copil la fel. Si se pare ca doamne doamne ma iubeste atat de mult incat mi-a indeplinit dorinta.
Te pupacesc dulce! Succes!
Cu drag,
Alexandra (DN:04.08.1981)
12+
UM:21/10/2010,DNP:28/07/2011
al3xutza_81 spune:
sa stii ca la BALCON am dat foc, nu la balon, am mancat o litera de foame :)). scuze! :p
Cu drag,
12+
ilida spune:
Of fetelor, nu ma speriati cu temperamentul zodiei Leu, se pare ca si al meu bebe tot Leu va fi. Si daca ma gandesc ca eu sunt Taur ... pai sa vedeti atunci lupte la noi in casa!
Sa va zic ce am patit azi, cand doctorul trebuia sa mi ia ceva analize ale sangelui, azi cand am ajuns imi spune: stiti, abia la 15 saptamani trebuie sa va iau analizele, ca numai in sapt. 15 si 16 sunt relevante. Sa iau foc si alta nu, ca doar el ma chemase!
Asta pe langa supararea ca pana acum doar l-am vazut pe bebe la ecograf (nici poza nu mi-a dat ca nu are hartie cica) si doar mi-a facut papanicolaul. In rest absolut nici o analiza, nici o tensiune luata, nici macar o cantarire!
Voi credeti ca e normal asa, adica am 13+ totusi! Voi ce analize sau examinari ati facut pana la 13 saptamani?
Of, nu stiu ce sa fac, oare sa-l schimb sau asa e normal?
13+
al3xutza_81 spune:
citat din mesajul lui ilida Of fetelor, nu ma speriati cu temperamentul zodiei Leu, se pare ca si al meu bebe tot Leu va fi. Si daca ma gandesc ca eu sunt Taur ... pai sa vedeti atunci lupte la noi in casa! Sa va zic ce am patit azi, cand doctorul trebuia sa mi ia ceva analize ale sangelui, azi cand am ajuns imi spune: stiti, abia la 15 saptamani trebuie sa va iau analizele, ca numai in sapt. 15 si 16 sunt relevante. Sa iau foc si alta nu, ca doar el ma chemase! Asta pe langa supararea ca pana acum doar l-am vazut pe bebe la ecograf (nici poza nu mi-a dat ca nu are hartie cica) si doar mi-a facut papanicolaul. In rest absolut nici o analiza, nici o tensiune luata, nici macar o cantarire! Voi credeti ca e normal asa, adica am 13+ totusi! Voi ce analize sau examinari ati facut pana la 13 saptamani? Of, nu stiu ce sa fac, oare sa-l schimb sau asa e normal? 13+ |
pe eu am de ex. tot 13 sapt.
pana acum am facut toate analizele de sange si urina, analize ginecologice cu secretii si toate cele... eco din doua in doua saptamani ca asa merg la medic, bitest care cuprinde eco super amanuntita si analiza de sange, si cam atat.
marti mergem la doct. si sa vedem care sunt urmatorii pasi!
cat despre zodie, crede-ma ca te distrezi copios cu un leu in casa, este atat de creativ si are o imaginatie debordanta... o sa fie FUN! :)
Cu drag,
12+
lisssa_ana spune:
oare trebuia sa fiu leu??? din povestile Alexandrei nu am fost nici eu departe
ilida...la primul control mi-a luat sange si mi-au facut analizele de sange toate:hiv/sifilis,vitamine,tot. acum la control imi ia tensiunea,greutatea,urina si ascultam bataile inimii.Atat!
Mama de Ana si 15+
babyblue spune:
buna burtici! urez si eu bun venit noilor burtici!
despre noi, noutati, am fost pe la munte, ne-am bulgarit, akm aks..:)
_
Babyblue va pupa pe toti!!
10+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.
Laura13 spune:
citat din mesajul lui ilida Of fetelor, nu ma speriati cu temperamentul zodiei Leu, se pare ca si al meu bebe tot Leu va fi. Si daca ma gandesc ca eu sunt Taur ... pai sa vedeti atunci lupte la noi in casa! Sa va zic ce am patit azi, cand doctorul trebuia sa mi ia ceva analize ale sangelui, azi cand am ajuns imi spune: stiti, abia la 15 saptamani trebuie sa va iau analizele, ca numai in sapt. 15 si 16 sunt relevante. Sa iau foc si alta nu, ca doar el ma chemase! Asta pe langa supararea ca pana acum doar l-am vazut pe bebe la ecograf (nici poza nu mi-a dat ca nu are hartie cica) si doar mi-a facut papanicolaul. In rest absolut nici o analiza, nici o tensiune luata, nici macar o cantarire! Voi credeti ca e normal asa, adica am 13+ totusi! Voi ce analize sau examinari ati facut pana la 13 saptamani? Of, nu stiu ce sa fac, oare sa-l schimb sau asa e normal? 13+ |
am facut analizele de sange, hemoleucograma, calciu, hiv, toxoplasmoza, tgo, tg ... nu stiu ce, uree, sumar urina, anticorpii anti rh (din cauza rh negativ).
eco ca sa imi confirme sarcina si apoi la 13 sapt dublu test + eco. eco voi mai face pe 8 feb, apoi cand ma va chema, cred ca sapt 22 pt morfologie.
Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 16+
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.
maria2mami spune:
Buna seara...si noi am fost la doc joi si am plecat foarte dezamagita
pentru ca nu mi-a facut eco cum imi doream ci doar ma controlat "pe masa" si mi-a recoltat sange si urina pt analizele din primul semestru de sarcina si acum 2 sapt am facut bitestul.
Luna viitoare voi face triplul test si peste 2 luni metamorfoza fetala.
In rest imi este foarte rau.....aproape in fiecare zi, ma dor foarte tare picioarele, la control mi-a descoperit o rana pe col............off deabia astept sa treaca timpul mai repede.
Va pup si sa aveti zile cat mai bune...........mult mai bune ca ale mele
12+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006