Strumfi si prichindei iulie-august2011(12)
Raspunsuri - Pagina 17
anaemi spune:
Lushk bine ai venit!
Alexuta si mai exact "cat de LEU ai fost" cand erai mica?
Pt ca mereu stau si ma intreb cu cine seamana Anastasia mea de este asa de zurlie. Este tare zapacita nu mai punem la socoteala ca si tati e LEU (09.08);dar ma intreb cum o fi cand s-o face mare ...tati a fost mai rebel, adica a facut cam ce a vrut , dar totusi parca a fost mai linistit
Caprita mea e zbanghie rau ... i se zice Zuza
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 16+
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank">Filip si Anastasia - ae.jpg - concurs Klorane
lisssa_ana spune:
am admirat si eu pozele,nu pot nominaliza...toate sunteti frumoase,nici nu imi inchipuiam sa avem asa o odisee frumoasa.
AnaMaria...cat de tineri de frumosi sunteti,sa stii ca eu sunt invidioasa pe voi,mamica tanara...o sa ai timp sa te uiti cum iti cresc nepotii...nu ca eu n=as avea...dar simt ca am ales sa fiu mama un pic prea tarziu ...hormonii sunt de vine
Mama de Ana si 15+
Lushk spune:
Al3xutza multumesc de urari!
In legatura cu leutzul meu "mare show" e putin spus pt primul lui an ...Dar a trecut si acum am un copil f intelegator...bine, ideea la lei (nu stiu daca la toti) este sa stii cum sa-i iei ca altfel nu merge...Iti trebuie strategii ...
Acum cu cel de-al doilea leu vom vedea...Avem experientza, o scoatem noi la capat. Suntem 2 gemeni cu 2 leutzi...Ce-o iesi nu stiu
Va pup!
Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) www.shutterfly.com/share/pictures.jsp" target="_blank"> POZE zis "Electric Baby"
anaemi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lisssa_ana am admirat si eu pozele,nu pot nominaliza...toate sunteti frumoase,nici nu imi inchipuiam sa avem asa o odisee frumoasa. AnaMaria...cat de tineri de frumosi sunteti,sa stii ca eu sunt invidioasa pe voi,mamica tanara...o sa ai timp sa te uiti cum iti cresc nepotii...nu ca eu n=as avea...dar simt ca am ales sa fiu mama un pic prea tarziu ...hormonii sunt de vine Mama de Ana si 15+ |
Stii cum este , toate la timpul lor si niciodata nu este prea tarziu.
Pentru noi a fost mai devreme...asa a fost sa fie. Lasa hormonii sa joace in pace ca si ai mei zburda de numa'
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 16+
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank">Filip si Anastasia - ae.jpg - concurs Klorane
Lushk spune:
Anaemi multzam de primire!
Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) www.shutterfly.com/share/pictures.jsp" target="_blank"> POZE zis "Electric Baby"
lisssa_ana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lushk Anaemi multzam de primire! Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) www.shutterfly.com/share/pictures.jsp" target="_blank"> POZE zis "Electric Baby" |
bun venit! Sarcina usoara!
Mama de Ana si 15+
pufi79 spune:
buna dimineata burtici,
am zis ieri ca siiiiiigur nu mai intru de acasa dar vad ca deja sunt dependenta de voi .
Inainte de a ma apuca de vreau sa le urez bun venit celor 2 noi burtici , si felicitari pentru cele care v-ati vazut bebeii voiosi, rusinosi si jucausi , mamutz, fecian si omibaba .
Abia astept si eu sa-mi vad bubulinul
viitoare mami de strumf nazdravan
16+ Doamne ai grija de noi
Roberta84 spune:
Neata burtici! intru si eu sa va urez un weekend placut si nu in ultimul rand bun venit noilor burtici! si bebei sanatosi va doresc<!
Ma bucur pt cele care si-au vazut comorile la eco!!
noi deseara avem botez asa ca incerc sa nu ma obosesc prea tare azi cu munca .. nu de alta da sa rezist macar pana la 12 noaptea la botez
Sa vedem daca o sa-i placa lui bebe , vad ca atunci cand dau muzica mai tare prin casa si fac treaba , cred ca se apuca de dansat ca atunci il simt mai vioi parca... sau e doar impresia mea... da daca seamana cu mami sigur ii place .. eu dansez si facand treaba
HAi va pup ca ma intind iar
14+
Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !
mamutz spune:
Neata burticute dragute!
O cafeluta ceva?
Apropo de cafeluta, mie mi-a zis medicul sa nu mai beau cafea fara cofeina, ca e mai nociva decat cea normala, dar pot sa beau o cescuta de cafea normala dimineata (mai ales la tensiune 9).
Sa imi dau si eu datele pentru listuta: UM 10.10.2010; DNP 17.07.2011 (ecografic e ceva mai devreme ca bebe e mai dezvoltat);
si cu ajutorul lui Dumnezeu si a Maicii Domnului daca totul va fi bine (si va fi) o sa nasc la medlife
15+