Strumfi si prichindei iulie-august2011(12)
Raspunsuri - Pagina 16
mamutz spune:
Ca si oameni mari si copii fac candidoza de la antibiotic, mai ales fetitele. Pentru a evita antibioticul se administreaza numai cu biotics
v_florina spune:
Pentru fetele care au facut deja bi-testul, am o intrebare. Ecografia de la bitest este de fapt morfofetala de trim 1? Astazi am fost la clinica si m-am programat pentru bitest (la 11+), insa medicul nu a zis nimic de morfofetala. Eu mi-am amintit abia dupa ce am plecat de acolo. Nu as vrea sa o pierd, mai ales ca am citit ca se masoara translucenta nucala.
Fecian, mamutz, felicitari pt eco si imaginile cu bebe. Eu luni ma duc la medicul cu care voi naste. Noi suntem in 9+ acum, dar a spus ca vrea sa faca o eco, asa ca abia astept.
PS: eu sunt monitorizata de aproape 3 medici: unul e cel cu care nasc, al doilea este ginecologul de la medicover unde am abonament (si vrea sa ne vedem o data pe luna sau de fiecare data dupa analize), si medicul de familie (care vrea sa ma vada o data pe luna). Uffff, innebunesc cu atatea vizite.
anaemi spune:
fecian ce bine se vede bebe ... eu zic ca este baietel
mamutz ... foarte secretosi bebeii astia si al meu cand l-am vazut prima data, numai cu fundul ne-a tratat
Ana (adra) pai si eu fac aluatul la masina de paine...de framantat nici mie nu-mi place
lissa multumesc! o sa o intreb cum l-a trimis !
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 16+
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank">Filip si Anastasia - ae.jpg - concurs Klorane
fecian spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anaemi fecian ce bine se vede bebe ... eu zic ca este baietel mamutz ... foarte secretosi bebeii astia si al meu cand l-am vazut prima data, numai cu fundul ne-a tratat Ana (adra) pai si eu fac aluatul la masina de paine...de framantat nici mie nu-mi place lissa multumesc! o sa o intreb cum l-a trimis ! Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 16+ Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata... www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank">Filip si Anastasia - ae.jpg - concurs Klorane |
Anamaria, nu esti prima care imi zice acelasi lucru... deja 3 alte persoane mi-au spus acelasi lucru... ...asa vreau sa fie fetitza..dar asta e, daca e sa fie baiat..sa fie macar sanatos (ca sigur cuminte nu o sa fie )
Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 10+ cu
Nasterea lui Gabriel
_
Simply happy!
roxybarbu spune:
Fecian, ce bebe frumos!!!!!!!!!
Cum ai scanat ecografia sa se vada asa de mare??
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o de 16 +
DPN 04.07.2011
al3xutza_81 spune:
Buna seara burtici!
Eu sunt tare fericita, astazi am avut o zi minunata, am fost cu galustele mele la sanius la Predeal si ne-am distrat copios toata ziua. Mentionez ca sunt educatoare la gradi , galustele nu-s ale mele proprii .
Oricm bebe din burtica s-a distrat foarte tare si s-a dat cu sania o data cu mine . Cred ca voi avea un copil tare vesel la cata distractie am eu cu piticii de la gradi!
PS: Marti mergem sa luam analizele de la bitest! Sunt foarte optimista si cred ca totul va fi bine!
multi pentru burtici frumoase!
Cu drag,
Alexandra (DN:04.08.1981)
12+
UM:21/10/2010,DNP:28/07/2011
Lushk spune:
Seara buna!
Am si eu un strumf de 12 saptamani si vrem sa facem parte din marea voastra "familie". Mai am un baietel de 4 ani si jumatate si speram maxim sa vina si fetita.
Daca ne primiti, iata datele pentru listutza: UM 28 oct 2010...DPN 4 august 2011...DN 3 iunie 1978
Multumesc!
Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) www.shutterfly.com/share/pictures.jsp" target="_blank"> POZE zis "Electric Baby"
al3xutza_81 spune:
citat din mesajul lui Lushk Seara buna! Am si eu un strumf de 12 saptamani si vrem sa facem parte din marea voastra "familie". Mai am un baietel de 4 ani si jumatate si speram maxim sa vina si fetita. Daca ne primiti, iata datele pentru listutza: UM 28 oct 2010...DPN 4 august 2011...DN 3 iunie 1978 Multumesc! Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) www.shutterfly.com/share/pictures.jsp" target="_blank"> POZE zis "Electric Baby" |
Bun venit ! si sarcina usoara!
Cu drag,
12+
al3xutza_81 spune:
citat din mesajul lui Lushk Seara buna! Am si eu un strumf de 12 saptamani si vrem sa facem parte din marea voastra "familie". Mai am un baietel de 4 ani si jumatate si speram maxim sa vina si fetita. Daca ne primiti, iata datele pentru listutza: UM 28 oct 2010...DPN 4 august 2011...DN 3 iunie 1978 Multumesc! Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) www.shutterfly.com/share/pictures.jsp" target="_blank"> POZE zis "Electric Baby" |
Am remarcat intamplator ca ai un "LEU" si mai urmeaza unul! WOW!
Felicitari! Sunt tare curioasa cum va fi cu doi! Eu sunt Leu (4 aug) si stiu ca am fost un mare show pt ai mei, si ma gandesc acum amuzata ca voi avea bebe tot leu!
Cu drag,
12+
anaemi spune:
Felicia am zis si eu.
Eu am zis ca este baiat pt ca mi se pare fff bine dezvoltat pt varsta lui . Si din ce am observat eu, baietii se dezvolta mult mai repede fata de fetite.
De exemplu lulusorparca a pus si ea poza...sper sa nu ma insel, eu zic ca bebe al ei este fetita.(bebeii au aceeasi varsta,dar totusi bebele tau e mult mai dezvoltat).
Eu stiu si de la ai mei. Pai Filip la 10 sapt, arata ca bebele tau...tare voinic. Pe cand la Anastasia la 13 sapt , nu prea distingeai mare lucru...adica distingeai,dar spre deosebire de Filip la 10 sapt....
Acum zic ca este tot baietel, pt ca pe langa feelingul meu (nostru) tot asa mi s-a parut f bine dezvoltat.
Dar am zis si eu.... Poate totusi ai o fetita mai maricica
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 16+
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank">Filip si Anastasia - ae.jpg - concurs Klorane