Strumfi si prichindei iulie-august2011(12)
Raspunsuri - Pagina 11
pufi79 spune:
felicitari babyblue pentru ambitia de a-ti impune un stil de viata care cu siguranta iti aduce multe beneficii.
Si eu incerc pe cat posibil sa mananc "sanatos", nu beau sucuri niciodata, si asta pentru ca nu-mi plac, nu mananc mezeluri, dulciuri rar dar de obicei fac eu in casa, insa mancarea gatita in casa imi cam place .
Inainte eram foarte sclifosita la mancare, defapt nu-mi prea placea sa mananc astfel ca aveam mereu maxim 47 kg la 1.65 inaltime, plus anemie.
Acum sunt fericita ca mi-am gasit oarecum echilibrul si sunt convinsa ca o data cu venirea puiului nostru pe lume ni se va imbunatati si mai mult calitatea mancarii.
Acum ca ma gandesc bine am o masina de facut paine sigilata , si o am de vreo 4 ani , cred ca ar fi cazul sa incep so folosesc.
viitoare mami de strumf nazdravan
16+ Doamne ai grija de noi
mamutz spune:
Babyblue parca suntem surori de regim alimentar.
Eu nu am nicio problema da sanatate, dar asa manac de cand ma stiu, asa am fost invatata si asa imi place, nu ca ma abtin.
Si eu aduc de la tara f multe produse, imi pun legume de vara la congelator pentru gatit, fructe de padure etc.
Eu am pe cineva la tara si stiu sigur ca toate sunt crescute 100% natural intr+un pamant care nu a fost nicodata stropit cu chimicale. Insa lactate cumpar bio din comert, nu pot sa ma apropii de alea nepasteurizate (pitici pe creier).
Si sunt teroarea, DA TEROARE NU GLUMA, fumatorilor din jurul meu (eu fosta fumatoare).
Scuze pentru interventie celor neinteresati
cereline spune:
Neata lulusor,eu am intrebat doctorita daca am voie sa ma vopsesc si mi a zis ca da.Dar eu tot nu ma incumet,mai bine astept dupa nastere. 16
mamutz spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ilida
As vrea sa pot face si eu asta, din pacate in jurul NY nu am auzit de asaceva, cu atat mai mult de romani fermieri. Cel mult legume mai gasim, rar cand se fac targuri cu fermieri Si fermierii nu spun ca de fapt mancarea lor nu e organic certified, spun doar ca este naturala...ceea ce e mare diferenta, tot un fel de inselatorie. Oricum in NY viata este mult mai scumpa decat in restul statelor iar comerciantii prefera sa aduca marfa proasta calitativ(pe care o iau ieftin) si sa o vanda la preturi mari, castigul este si el pe masura. Asa ca din pacate bebe al meu mai rar simte gustul adevarat, de-asta am emotii si zilnic ma rog la DD sa aiba grija de el, sa iese sanatos. Poate-l intrebi pe mosul tau daca livreaza si la cerere in alte state (desi ma indoiesc) 12+ |
Am un verisor in NY care merge intr+o piata speciala, unde vin fermieri, de unde isi cumpara produse naturale. Scumpe e adevarat si trebuie sa fie in piata la 5 dimineta. Daca vrei il intreb unde este.
omibaba spune:
Buna dimineata.
Ieri seara n-am scapat de sotul meu pana nu am cumparat o punga de cereale integrale cu stafide. Nu e pentru prima data cand mananc asa ceva, chiar imi plac, doar ca nu tot timpul am acces la lapticul de tara.
Produsul e de la SanoVita. O firma pe care o stiu de cativa ani si pe care o indragesc. Au produse in special destinate pentru vegetarieni. Daca studiati site-ul lor veti gasi multe chestii faine.
Mentioneaza acolo si de susan si de in, ceea ce v-am spus eu anterior.
Cerealele lor chiar sunt grozave.
V-am spus asta in caz ca intereseaza pe cineva.
PS. inca nu mi-au trecut emotiile nebune de ieri de la ecograf.
13 +
anaemi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adra_bell Ana, am vazut ca Filip si Anastasia a aflat de bebe. Eu nu i-am spus Evei, intai sa stiu ca e fata sau baiat, sa ma prezint cu ceva concret si as mai lasa sa mai treaca timp, mi-e ca incepe sa ma baraie sa-l scoatem mai repede blog www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank"> Eva cu obrajori ca marul - concurs CHIC - adr.jpg Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce |
Da! Copii stiu de la inceput de bebe. De barait nu prea ma baraie. Cumnata mea a nascut in octombrie, si stiu ce burta mare trebuie sa ai ca sa poata iesi bebe .
E drept ca mai vin cateodata la mine, ma magaie pe burta si imi zic :"Uite mami, a crescut bebe! Cand il scoatem?"
"Problema" la mine nu e cu baraitul, "problema" este ca ma inreaba :"Dar mami, pe unde il scoate pe bebe?". Eu le-am zis ca pe o gaurica mica, care se face mare cand iese bebe.Si Filip victorios cand i-a vazut buricul, a ineput sa-mi bage degetul in el si sa-mi strige "Uite mami gaurica pe unde iese bebe!"
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 16+
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank">Filip si Anastasia - ae.jpg - concurs Klorane
anaemi spune:
citat din mesajul lui pufi79 felicitari babyblue pentru ambitia de a-ti impune un stil de viata care cu siguranta iti aduce multe beneficii. Si eu incerc pe cat posibil sa mananc "sanatos", nu beau sucuri niciodata, si asta pentru ca nu-mi plac, nu mananc mezeluri, dulciuri rar dar de obicei fac eu in casa, insa mancarea gatita in casa imi cam place . Inainte eram foarte sclifosita la mancare, defapt nu-mi prea placea sa mananc astfel ca aveam mereu maxim 47 kg la 1.65 inaltime, plus anemie. Acum sunt fericita ca mi-am gasit oarecum echilibrul si sunt convinsa ca o data cu venirea puiului nostru pe lume ni se va imbunatati si mai mult calitatea mancarii. Acum ca ma gandesc bine am o masina de facut paine sigilata , si o am de vreo 4 ani , cred ca ar fi cazul sa incep so folosesc. viitoare mami de strumf nazdravan 16+ Doamne ai grija de noi |
Pai ar cam fi cazul
Si noi avem masina de paine si facem paine la ea. Nici nu se compara painea facuta in casa cu cea cumparata.
Plus ca eu mai fac la ea tot felul de aluaturi,pt ca nu-mi mai bat eu capul cu framantatul.
Am avut o perioada cand faceam si de 2 ori pe saptamana "cocaturi" . Acum nu stiu de ce nu am mai facut, dar o sa ma reapuc, ca tare bune mai sunt astea facute in casa.
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank">Filip si Anastasia - ae.jpg - concurs Klorane
anaemi spune:
citat din mesajul lui omibaba PS. inca nu mi-au trecut emotiile nebune de ieri de la ecograf. 13 + |
mamutz spune:
citat din mesajul lui omibaba Buna dimineata. Ieri seara n-am scapat de sotul meu pana nu am cumparat o punga de cereale integrale cu stafide. Nu e pentru prima data cand mananc asa ceva, chiar imi plac, doar ca nu tot timpul am acces la lapticul de tara. Produsul e de la SanoVita. O firma pe care o stiu de cativa ani si pe care o indragesc. Au produse in special destinate pentru vegetarieni. Daca studiati site-ul lor veti gasi multe chestii faine. Mentioneaza acolo si de susan si de in, ceea ce v-am spus eu anterior. Cerealele lor chiar sunt grozave. V-am spus asta in caz ca intereseaza pe cineva. PS. inca nu mi-au trecut emotiile nebune de ieri de la ecograf. 13 + |
Noi luam cereale integrale si semintii de la plafar. Merg f bine si puse in painea facuta acasa.
Azi ne ducem sa il vedem pe bebe. Merg mai des din cauza trombofiliei si a sarcinii pierdute in vara si dl dr vrea sa ma aiba sub observatie mereu.
14+
pufi79 spune:
SUCCES mamutz la eco si omibaba ma bucur ca bebe e bine.
viitoare mami de strumf nazdravan
16+ Doamne ai grija de noi