Strumfi si prichindei iulie-august2011(12)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcica27 spune:

Salutare, si eu ma inscriu in mamica de iulie-august :-)
Data la care se presupune ca voi naste este 21 august 2011.
Felicitari tuturor si multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle_12 spune:

Andra_bell, tocmai ai gasit o potentiala donatoare daca vei avea vreodata nevoie. ar trebui sa pastram contactul fiindca si eu am aceeasi grupa rara de sange AB IV RH negativ, pe care am preluat-o de la mama.

10+ & din burtica ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

Citat:
citat din mesajul lui omibaba

Buna dimineata.

Ieri seara n-am scapat de sotul meu pana nu am cumparat o punga de cereale integrale cu stafide. Nu e pentru prima data cand mananc asa ceva, chiar imi plac, doar ca nu tot timpul am acces la lapticul de tara.
Produsul e de la SanoVita. O firma pe care o stiu de cativa ani si pe care o indragesc. Au produse in special destinate pentru vegetarieni. Daca studiati site-ul lor veti gasi multe chestii faine.
Mentioneaza acolo si de susan si de in, ceea ce v-am spus eu anterior.
Cerealele lor chiar sunt grozave.

V-am spus asta in caz ca intereseaza pe cineva.

PS. inca nu mi-au trecut emotiile nebune de ieri de la ecograf.

13 +

Noi luam cereale integrale si semintii de la plafar. Merg f bine si puse in painea facuta acasa.
Azi ne ducem sa il vedem pe bebe. Merg mai des din cauza trombofiliei si a sarcinii pierdute in vara si dl dr vrea sa ma aiba sub observatie mereu.
14+

si noi mai punem in paine tot felul de seminte. MIe imi place tare mult cu seminte.

succes azi la echo.

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 16+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank">Filip si Anastasia - ae.jpg - concurs Klorane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Michelle_12

Andra_bell, tocmai ai gasit o potentiala donatoare daca vei avea vreodata nevoie. ar trebui sa pastram contactul fiindca si eu am aceeasi grupa rara de sange AB IV RH negativ, pe care am preluat-o de la mama.

10+ & din burtica ei

nu primit de la orice grupa de sange cu RH negativ? iertare, poate stiu eu aiurea, dar AB4 nu primeste de la toata lumea?

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 16+
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

buna fetelor.
va pup si va salut pe scurt ca acum n-am timp deloc de stat de vorba.
diseara o sa va atasez o carte, un link, sper sa va placa.

va pup

_

Babyblue va pupa pe toti!!
10+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omibaba spune:

Si mami are AB4 si din cate stiu acestia pot dona sange oricarei grup sanguin, dar la primire nu pot decat grupa lor.

Cat despre bebe sunt convinsa ca va semana cu taticu. Doarme pe partea dreapta ca taticu si da din coate la fel ca el cand e deranjat din somn; pana si forma funduletului am impresia ca e tot a lui tati.
Sau numai eu am impresiile astea. Nu mai stiu la cat de extaziata am fost can mi-am vazut odorul.
Fiecare miscare a lui era in atentia mea.

A, si pentru prima data am visat copilul, era fetita
Cred ca entuziasmul meu de copil e prea de tot.
Pana si sotul mi-a zis ca ma comport ca si un copil ce si-a vazut jucaria noua.

13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

dar e cea mai de pret "jucarie" omibaba

viitoare mami de strumf nazdravan
16+ Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

am cautat pe net , nu de alta dar Dani are AB IV, RH pozitiv, ce-i drept si intotdeauna am gandit ce norocos este (sper sa nu aiba nevoie niciodata de acest noroc). si am dreptate , AB IV e primitor universal, grupa O e donator universal. deci AB IV negativ, poate primi de la orice donator cu RH negativ.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 16+
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

De abia astept sa-mi revad jucaria.

13 +

Mergi la inceput

Mamicilor in bransa (si nu numai) am sa le adresez o intrebare:
Copiii mici (2-3-4 ani) pot avea boli venerice cauzate de antibiotice? Gen ciuperca.
Eu suspectez ca ar fi un abuz sexual pe undeva si am nevoie de lamurirea asta.

Iar daca e vreo psiholoaga pe aici pe undeva as ruga-o sa-mi zica cum se manifesta un copil abuzat sexual la aceasta varsta (3 - 4 ani).
Balbaiala, imbufnarea si plansul fara motiv, preocuparea pentru o anumita persoana de sex masculin (din afara familiei) ar putea constitui un semn de alarma?

Sunt intr-o situatie ciudata, banuiesc acest lucru si nu stiu cum sa procedez, asta in cazul in care sunt sigura de fenomen.

13 +

Mergi la inceput