Strumfi si prichindei iulie-august2011(12)
Raspunsuri - Pagina 13
Michelle_12 spune:
intr-adevar, ABIV este primitor universal, si donator doar in cadrul propriei grupe. 0 este donatorul universal si primitor doar de la propria grupa. nu sunt insa sigura ce rol joaca factorul Rh in donatie, daca se tine cont de el sau nu.
10+ & din burtica ei
adra_bell spune:
Michelle, tinem legatura cum sa nu, doar ca esti cam departe. Eu mai stiu pe cineva, am zis sa facem un club, oricum majoritatea spitalelor duc lipsa exact de AB negativ.
Laura, da, teoretic asa este, pot primi de la orice grupa cu Rh negativ. Practic este posibil doar pentru pentru transfuzii cu mici cantitati de sange, sub 500ml, pentru cantitati mai mari e nevoie neaparat de sange izogrup.
Grupele de sange nu se mostenesc, se combina intre ele. eu am AB, hubby are O iar Eva are B (ar mai fi fost posibil sa aiba si A, dar daca iesea cu AB sau O cerea tati expertiza:D)
Omibaba, boli venerice sau ciuperca? e ceva diferenta. Poti detalia? sau poti scrie la forumul de psihologie, acolo sunt cateva fete psiholog
blog
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank"> Eva cu obrajori ca marul - concurs CHIC - adr.jpg
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
gogoshika10 spune:
Servus, fetele! Ce ziceti, ma treceti si pe mine in listuta cu gravidute de august 2011 (dpn-ul meu este 05.08.2011)? Eu nu ma pricep...
Imi pare asa de bine ca v-am gasit! Am inceput sa va caut acu' vreo 5 ore...
Cristina G.
6+
pufi79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gogoshika10 Servus, fetele! Ce ziceti, ma treceti si pe mine in listuta cu gravidute de august 2011 (dpn-ul meu este 05.08.2011)? Eu nu ma pricep... Imi pare asa de bine ca v-am gasit! Am inceput sa va caut acu' vreo 5 ore... Cristina G. 6+ |
si te primim cu mare drag
viitoare mami de strumf nazdravan
16+ Doamne ai grija de noi
Michelle_12 spune:
Omibaba, nu sunt medic si nici psiholog, insa imi este imposibil sa cred ca un copil se poate imbolnavi de boli venerice sau ciuperci de la antibiotice, tocmai pentru ca ele sunt menite sa lupte impotriva germenilor si a infectiilor, unele dintre ele fiind chiar antimicotice.
daca esti in apropierea copilului, sfatul meu este sa incerci sa-i observi comportamentul, mai ales fata de persoana pe care o suspectezi. fiindca din mesajul tau am inteles ca ar fi cineva din afara familiei fata de care copilul are reactii mai deosebite. si imi imaginez ca acest copil ar trebui sa dovedeasca aversitate fata de persoana respectiva.
10+ & din burtica ei
omibaba spune:
Este vorba de o ciuperca localizata la organele genitale ale unei fetite. Nu stiu exact denumirea ciupercii. Stiu ca i s-a recomandat ceva ceai de consumat si spalaturi cu ceai de musetel, plus ceva unguent. Mai multe detalii nu stiu.
De aici am dedus ca ar fi vorba despre o boala venerica. Din minimul meu de cunostinte in acest domeniu am dedus asa. Posibil sa fi gresit in exprimare, ori lipsa de experienta in domeniu m-a "ajutat" sa gresesc.
Pe mine comportamentul fetitei ma face sa gandesc ca ceva nu e in regula.
13 +
Michelle_12 spune:
"aversitate" a se citi "adversitate". sarcina este devina pentru lipsa de concentrare
10+ & din burtica ei
gogoshika10 spune:
Suupeer! Multumesc din suflet pufi79!
Am reusit in sfarsit sa modific si semnatura ca cea veche era "mincinoasa"-avem deja 11 saptamani si 5 zile Sper ca mi-a iesit...
Va pup pe toate. Am sa va caut cat de des pot.
Cristina G.
11+
Michelle_12 spune:
inteleg ca a fost vazuta de un medic, care i-a pus diagnosticul si i-a dat un tratament. ma gandesc ca el ar fi trebuit sa discute cu parintii cauzele aparitiei ciupercii. sau am eu pretentii prea mari de la doctorii din tara???
daca esti apropiata de parinti le-ai putea sugera sa faca ceva "investigatii", sa afle exact ce se intampla cu copilul lor. desi asemenea situatii sunt delicate si cu siguranta parintii ar reactiona probabil contrariati si chiar daca este numai o banuiala de-a ta, mai bine sa cerceteze si sa nu fie nimic decat sa fie copila ani de-a lungul abuzata si sa ramana traumatizata pentru toata viata.
10+ & din burtica ei
adra_bell spune:
Omibaba, candidoza se poate face de la antibiotice, iar candida este cea mai raspandita cauza a micozelor vaginale. Nu stiu in ce masura exista in flora vaginala la fetite. Alte micoze se pot transmite de la intestin (anus). Medicul ce-a zis? Da un search pe google cu "semnele abuzului sexual" si o sa te duca la un articol pe copilul ro, sigur nu ma lasa sa pun link aici.
Dar copilul ramane vreodata in supravegherea acelui barbat?
blog
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank"> Eva cu obrajori ca marul - concurs CHIC - adr.jpg
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce