Strumfi si prichindei iulie-august2011(12)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

pe fecian (si nu numai)

pt a preveni hipertensiunea, e bine sa:

ce NU mananc niciodata:

ce mananc:

_

Babyblue va pupa pe toti!!
9+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

offfffff ! ce as vrea sa pot manca si eu asa . Incerc, incerc, dar nu reusesc cel putin dulciurile sunt boala mea E drept ca acum se pare ca nu ma mai pasioneaza asa tare, dar cateodataaa

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 16+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank">Filip si Anastasia - ae.jpg - concurs Klorane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

ilida sa stii ca si aici sunt ferme,noi cumparam numai produse organice,cei drept banii cei multi acolo se duc, ouale de la ferma unui mos roman,tot de acolo pui de casa(cu carne taaaaare si galbena),ce tine de gradina avem noi ca am loc ...cu timpul stam mai prost dar tot ne descurcam.
si noi suntem pro mancare facuta in casa:paine/muraturi/compoturi

felicitari babyblue pentru alimentatie

Mama de Ana si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omibaba spune:

Buna seara somnoroase pasarele.

Mai inainte am venit de la dr., a 3 vizita pana acum (cu ocazia asta raspund pentru lissa ana).
Ce rusinos copil am, si ce ofticat era, ne-a intors spatele fara nici o jena, inca dadea si din maini ca si cum zicea lasa-ma in pace. N-am reusit sa-l vedem la fata desi dr. a incercat sa il deranjeze. Ne-a aratat totusi o manuta cu degetele, eu am sesizat si am intrebat medicul "acolo sunt mana si degetelele?" si sotul "unde, unde, care, pot sa vad si eu?". Apoi a inceput sa dea nemultumit din picioare, parca vroia sa continuie ce a inceput (cred ca a dormit inainte ca in prima faza nu s-a miscat).
Ne-a zis si noua medicul ca vom face triplu test.
Noah amu-i amu. Cum se face ala? si cat ma scutura de bani?
...si totusi are marja de eroare destul de mare...

Referitor la mancare am fost tot timpul adepta mancarurilor fara carne sau cu cat mai putina, si asta de cand ma stiu nu doar ca ar fi un moft de persoana emancipata.
Asa ca cine poate sa urmeze un astfel de regim din start are o bulinuta rosie de la mine.
Si totusi sa nu credeti ca eu nu manac cate o bucatica de slaninuta, o jumara, un piept de pui, o vacuta. De exemplu anu asta, ca niciodata eu si colega mea de birou am mancat la slanina ca doi cosasi. Cred ca in fiecare joi cam o jumate de an ne-am delectat cu slanina si ceapa de mureau colegii de pofta cand ne vedeau infulecand de toate. De atunci gata slanina, nici nu imi trebuie repede, si totusi nu m-as da la o parte de p vad gata pregatita alaturi de cumatra ceapa.

Hai ca m-am lungit. Acum la somn cu mami si cu bebe.
Noapte buna
Somn usor
7 pureci pe-un picior
si unu pe celalalt sa va traga jos din pat.

13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

multumesc fetelor. dar e o lupta de ani de zile ca sa ajung sa mananc asa si din nefericire 2 evenimente nasoale din viata mea:
-primul, mama, care s-a operat de cateva ori, plus radio si chimio terapie, pt cancer
-apoi eu, cu tumora gigant la 24 de ani. eram asa naiva si copila la varsta aia, ca m-am dus in sala de operatie cu un ursulet de plus dupa mine,pe care l primisem de la niste prieteni, ca ma pierdusem cu firea si cand asistenta mi-a zis sa au tot ce am din salon si sa vin la sala de operatie, eu am luat si ursul.:)) tremuram ca varga si nu credeam ca mai scap.

toate astea mi-au pus capac si am crezut ca nu mi voi mai reveni niciodata. asa ca am decis sa spun NU chimicalelor. inainte si eu mancam orice.

acum nu. ma abtin cat pot, evident am si eu momente cand mai scap la una la alta, in special la inghetata, sunt innebunita dupa inghetata.)
sotul meu insa, e mai obsedat ca mine cu alimentatia, ne-am potrivit in nebunie si impreuna incercam imposibilul.

nu vreau sa va zic, ca intr-o vreme cultivam rosii in balcon.:))
acum ne-am oprit la niste ghivece cu menta, busuioc, si alte plante aromatice, cand vreau, ma duc si iau de acolo. la munte avem o casa, unde mai plantam una alta, dar e cam departe si greu de intretinut gradina. avem doar patrunjel, marar, leustean si salata. dar..progresam.:)

ne am cam intors spre natura noi.

_

9+
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

ilida sa stii ca si aici sunt ferme,noi cumparam numai produse organice,cei drept banii cei multi acolo se duc, ouale de la ferma unui mos roman,tot de acolo pui de casa(cu carne taaaaare si galbena),ce tine de gradina avem noi ca am loc ...cu timpul stam mai prost dar tot ne descurcam.
si noi suntem pro mancare facuta in casa:paine/muraturi/compoturi

felicitari babyblue pentru alimentatie

Mama de Ana si 15+

si voua felicitari!!!
si noi facem compot, dulceata si muraturi in casa. parca suntem doi mosnegi. dar facem impreuna si ne distram cu ocazia asta.

_

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

ilida sa stii ca si aici sunt ferme,noi cumparam numai produse organice..........

As vrea sa pot face si eu asta, din pacate in jurul NY nu am auzit de asaceva, cu atat mai mult de romani fermieri. Cel mult legume mai gasim, rar cand se fac targuri cu fermieri Si fermierii nu spun ca de fapt mancarea lor nu e organic certified, spun doar ca este naturala...ceea ce e mare diferenta, tot un fel de inselatorie. Oricum in NY viata este mult mai scumpa decat in restul statelor iar comerciantii prefera sa aduca marfa proasta calitativ(pe care o iau ieftin) si sa o vanda la preturi mari, castigul este si el pe masura.
Asa ca din pacate bebe al meu mai rar simte gustul adevarat, de-asta am emotii si zilnic ma rog la DD sa aiba grija de el, sa iese sanatos.
Poate-l intrebi pe mosul tau daca livreaza si la cerere in alte state (desi ma indoiesc)

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

noi mergem noi personal la el,sta la 1h si 30 de min departare...dar se merita. nu livreaza nici aici la noi,daca vrei mergi la el sa iti iei daca nu...nu. e ciudatel mosu'

si aici totul e scump,dar macar esentialel pt bebe sa facem un efort. pediatra mi-a recomandat ca primul an organic 100%:lapte,fructe,legume...radacinoasele sunt f importante...dar toate la timpul lor.

aaa,incerca produsele amish,o sa vezi diferenta la lapte/unt/oua/carne si sunt intre regular si organic ca si pret.

Mama de Ana si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Lissa, eu am fost o singura data la medic, urmeaza sa merg o data pe luna pana in ultima luna. Dar sunt destul de relaxata, la Eva am fost foarte streata, n-am iesit din progesteron si la cea mai mica durere fugeam la eco.

Chiar! Cat mai costa un TT?

Babyblue, si noi suntem cam tot asa, condimente tip vegeta nu mai folosesc de 4 ani, luam branza, lapte (Eva il prefera totusi pe cel din comert), oua si vara legume de la tara din surse f sigure, adica tatal meu si mama unui prieten, soacra ne face dulceata, compot. Imi pare rau ca n-am masina de paine, n-am luat ca n-aveam unde sa o pun, in schimb am primit cuptor cu microunde, pe care nu-l folosesc deloc, si uite ca i-am gasit loc. Totusi, se mananca destula carne, prea multa dupa parerea mea, asa e sotul, cam carnivor. Aaaa, si pateu de ficat, mezeluri nu cumparam, fac eu, in casa.

Tare faza cu Rh-ul luat de la sot, eu am AB negativ, o combinatie f rara, sub 3% din populatia Ro are grupa asta, Doamne fereste sa am nevoie de transfuzie, si-i explicam tatalui meu care m-a intrerupt f suparat: Auzi, tu incerci sa-mi spui mie ca te-am facut handicapata sau cum? booooo

Ana, am vazut ca Filip si Anastasia a aflat de bebe. Eu nu i-am spus Evei, intai sa stiu ca e fata sau baiat, sa ma prezint cu ceva concret si as mai lasa sa mai treaca timp, mi-e ca incepe sa ma baraie sa-l scoatem mai repede

blog

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank"> Eva cu obrajori ca marul - concurs CHIC - adr.jpg

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinafilip spune:

Buna dimineata. Vai ce ma bucur ca mai sunt si altii care incearca sa manance sanatos. Bravo babyblue, mai ales ca esti din Bucuresti unde posibilitatile pentru a manca cat mai bio sunt destul de limitate.
Sa stii ca noi mancam bio de ani de zile. La noi nu se gasesc mezeluri de nici un fel, sucuri deloc, apa minerala nici atat iar de restul nici nu mai vorbesc. Sunt o persoana care gateste zilnic si careia ii place sa gateasca. Fiind din Maramures, aici o leaca lucrurile stau altfel. Avem si gradini la tara in doua locuri iar de acolo pica de toate. Ouale si gainile le primim de la soacra mea care sta la munte si laptele la fel. Nu fierb niciodata laptele, il bem asa si este si de bivolita care contine cel mai putin colesterol. Cumparam de la tarani lapte de capra care se gaseste mai greu. Painea o fac eu din 2 in doua zile pentru ca nu mancam din magazin nici un el de patiserie. Eu personal tin foarte mult ca alimentatia sa fie sanatoasa.
Fetelor, daca aveti posibilitatea incercati varianta bio cat mai mult. Sigur ca sunt cazuri unde nu se poate altfel decat din magazine.
Sora mea merge la Bucuresti pe Paste si de Craciun cu produse traditionale, facut in casa, la noi si taieteii sunt facuti de noi, si nu are atata marfa cat este cererea. Nu am incredere nici in fructele din supermatket, nu cumpar. Merg la piata si iau de la tarani de-a noastre romanesti.
Te apreciez babyblu si iti doresc sanatate maxima si la bebe la fel. Esti un exemplu demn de urmat, cum ti-am spus mai ales ca esti din Bucuresti. Bravo!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulusor77 spune:

Neata fetele! Haideti repede la o cafeluta sa va treziti!

La noi au inceput greturile de cateva zile. Pana acum n-am avut probleme din astea, nici nu credeam sa mai inceapa asa de tarziu.

Eu am fost ieri la coafor sa-mi suvitez radacinile, ca tare neingrijita mai aratam. Voi ce stiti despre vopsitul in timpul sarcinii? Eu nu l-am intrebat pe medic si m-am dus. Din ce-am citit (si mi se pare logic), daca vopseaua n-are contact cu pielea capului (cum e cazul suvitelor cu folie), ar trebui sa fie ok.

lulusor77 11+

Mergi la inceput