Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (75)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

de ce e ok sa le dam iaurt dar nu si alte produse din lapte de vaca:

If you're wondering why yogurt gets the okay ahead of milk – which you should hold off on introducing until your child is 12 months old – it's because the active bacterial cultures found in yogurt, such as thermophilus and bulgaricus, break down the lactose and make it easier to digest. The process of making yogurt also modifies the milk proteins, making them easier to digest.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

mercic de info

mami fericita de nazdravanul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

am uitat.. cartoful dulce e potrocaliu inauntru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata

Eva,Dimitrie,Miruna Ioana,Medeea

Paula ce m/ai amuzat cu soferul sef

Cris vezi ca Vladut e super ok si tu te stresai degeaba ca nu se intoarce

Nu stiu ce am dar in dimineata asta is habauca tare...nici nu mai tin minte ce am citit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Diana sweet potato au altfel de coaja si forma , lunguiata inegala, coaja nu e fina. Aici numai din astia recomanda pediatrul. Iti zic si piata aia ca o am scrisa pe uneva , pe dinafara nu o stiu ca o stiu baietii

carmen, ar putea fi astia?

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Neatza!
Am avut si noi o noapte super ok zic eu cu o singura trezire de papa la 3 si apoi somn pana la 9.
Ma simt si eu mai fresh.
Diana, si eu tot ca tine sunt, nici Tudorel nu accepta de nici un fel LP, Am incercat 2 variante nan2 si milumil2. Daca ii dau cu biscuiti seara mananca, dar din biberon sau cu cereale nu-l vrea sub nici o forma. Am zis ca o sa mai incerc si pe cel de la Humana si daca nici pe ala nu-l vrea atunci trecem pe lapte de vaca ca alta solutie nu vad. Parca si Mycia are aceeasi problema cu LP, sper sa nu ma insel.
Si eu ma intrebam de ce nu e voie lapte de vaca daca tot le dam bebeilor branza de vaca, iaurt, Lp. Toate au cate ceva din lapte de vaca. Se zice ca e alergen, dar daca copilul nu a facut nici o alergie la branza de vaci nu cred ca va face si la lapte.
Bebeii de varsta lor ar trebui sa bea minim 500ml de lapte pe zi, ori la mine nu cred ca bea atata desi e pus la san de 3-4 ori pe zi.

Eva,Dimitrie,Miruna Ioana,Medeea

sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si voiosi.
Oana LML mai cu intarziere si cu scuzele de rigoare
va pup dragi mamici si va doresc o zi minunata

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

LA MULTI ANI micuti delfinasi :Eva,Dimitrie,Miruna Ioana,Medeea

Eladeea,

Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)

Mergi la inceput

coteasca, dar cum ii dai biscuitii cu lapte? ii sfarami in lapte si ii dai cu lingurita? asa o pasta mai groasa? sau cum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Neatza fetele
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI

Fetele eu gasesc cartofi dulci in Kauffland iar kg e in jur de 7 lei.Intr-adevar,arata un pic ciudat,dar la gust (din auzite) sunt deliciosi.
Dr nostru de fam ne-a recomandat acest tip de cartof acum,iar cei normali dupa 8 luni caci baloneaza.

Astazi sper sa reusesc sa fac un filmulet cu toate exercitiile date de kineto pt perioada 6-9 luni.Nu sunt multe deoarece Paul a evoluat mai mult decat se astepta ea si a facut cateva exercitii deja care urmau acum.

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!

Corina, daca ai incercat cu 2 tipuri de lapte praf si nu le vrea sub nici o forma eu zic sa o lasi balta o perioada. N-are sens da cumperi cutii de LP aiurea ca nu cred ca te dau banii afara din casa. Nu ai o prietena care sa-ti poata da o masura de Humana? Iti scriu ca si sagetelele mele au refuzat orice lapte dulce. La Elisa m-am cuplat cu o vecina cu copil de aproape aceeasi varsta si am testat impreuna ce LP le-ar place. Si baietelul ei tot asa alaptat 6 luni exclusiv, n-a vrut nici el deloc LP. Ana a acceptat o periaoda scurta Bebelact dar s-a razgandit repede. Sunt foarte multi copii alaptati care s-au obisnuit atat de mult cu laptele mamei lor incat orice alt tip de lapte este nasol pentru ei. Ale mele nici lapte de vaca nu au vrut, nimic. Asa ca singurul sfat care l-am primit a fost sa le mai pacalesc cu LP in piureuri, lapte de vaca la orez cu lapte/gris/paste fainoase. Si in rest au consumat iaurturi cat cuprinde, smantana. Nici una nu a acceptat portie de lapte dulce seara la culcare. Pediatrii spun ca este foarte bine ca mananca lactate in general, nu e musai sa fie lapte dulce daca nu le place.
Voi mai aveti putin pana puteti trece la iaurturi asa ca nu te mai stresa ca nu vrea. Eu deja sunt obisnuita, Elisa urla de cum se trezeste "api acuu Eia". Ana si cerealele le vrea de multe ori cu iaurt. Si le inteleg ca si eu la fel sunt, mare fan lapte acru.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Elisa urla de cum se trezeste "api acuu Eia".

Mergi la inceput