Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (75)
Raspunsuri - Pagina 10
bumblebee spune:
Crisu', asa e, suntem destul de bine informate, pt niste mamici fara studii in domeniu. Si sotul la fel, daca e vreo problemuta, ma intreab: "Fetele ce zic?". Pai atatea minti luminate, mamici cu experienta, parerile pediatrilor.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 5
Primul meu Craciun!
racusor2010 spune:
Eva de Diana_Eva sa fii sanatoasa frumusica mica!!!
Medeea de saddie
Dimitrie de Deveghe
Miruna-Ioana de Corrina [
mami fericita de nazdravanul Andrei
coteasca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka coteasca, dar cum ii dai biscuitii cu lapte? ii sfarami in lapte si ii dai cu lingurita? asa o pasta mai groasa? sau cum? delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
Rody, biscuitii ii dau la rasnita de cafea, aia veche antica si de demult. Ies ca un praf pe care il pun in lp si se face ca o pasta pe care i-o dau cu lingurita
Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE
eladea2005 spune:
neata fetele!
si azi noapte Filip s-a marait si dadea sa planga...nu ca in noaptea precedenta, dar...tot nu inteleg de ce...aseara i-am dat cereale, dar mai putin cantitativ....azi o sa incerc cu cele de porumb si orez, sa vedem...
mersi tuturor de raspunsuri ref la carnita...oare pot sa incep direct cu cea de manzat? sau trebuie musai cu cea de pui???
rodi, da, ala e cartoful dulce...are gust de dovleac...inlocuieste cu succes dovleacul... noi il folosim deja...
crispro, ma bucur ca toate sunt ok la voi...deci ai un baietel perfect...asa ca bucura-te mami de el!!!
larisa, cum sunteti voi??? mai bine?
Filip nu stie sa bea din canita cu cioc...ii curge apa mai mult pe langa...dar nici bibe nu vrea sau nu stie sa bea cu el...
i-am comandat ieri lui Filip fotoliul ala cu jucarii...sa vedem cat de interesat va fi...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
rodyka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui coteasca
Rody, biscuitii ii dau la rasnita de cafea, aia veche antica si de demult. Ies ca un praf pe care il pun in lp si se face ca o pasta pe care i-o dau cu lingurita |
nu ti-ar fi mai usor atunci sa-i dai cereale? mai au si vitamine, si fructe... eu credeam ca ii dai asa bucatele muiate in lapte...
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
citat din mesajul lui eladea2005 mersi tuturor de raspunsuri ref la carnita...oare pot sa incep direct cu cea de manzat? sau trebuie musai cu cea de pui??? rodi, da, ala e cartoful dulce...are gust de dovleac...inlocuieste cu succes dovleacul... noi il folosim deja... |
eu asa am inceput, apoi curcan si acum pui
vazusem in magazin asa ceva dar habar n-aveam ce e, nici sotul nu stia. o sa iau si eu, dar pe langa dovleac, ca ala ii place tare mult... merci de lamurire
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
coteasca spune:
Otilia, nu am nici o mamica in apropiere care sa ma ajute cu o masura doua de humana, n-am decat sa mai incerc marea cu sarea o data, ca sa fiu impacata si daca nu merge trecem pe lapte de vaca care sper sa-l accepte. Diseara am zis ca o sa-i fac mamaliguta de mei cu galbenus, iaurtel si branzica de vaci, ca sa nu-i mai dau lp cu biscuiti.
Si ca tot veni vorba de papa trecem repede meniul de azi:
12 - para cu banana
15 - dovlecel cu morcov, cartof si o lingurita de ulei masline
21 - mamaiguta de mei cu galbenus, iaurtel si branzica de vaci
Intre mese san.
(Facere I,26)
POZE
coteasca spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui rodyka
nu ti-ar fi mai usor atunci sa-i dai cereale? mai au si vitamine, si fructe... eu credeam ca ii dai asa bucatele muiate in lapte... delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
cereale nu vrea de nici un fel cu lp, poate sa incerc cu iaurtel, vedem.
(Facere I,26)
POZE
tina_80 spune:
Buna dimineata delfinariu!
Am intrat sa va spunem ca suntem bine, raceala ne-a trecut, Raducu mai este un pic ragusit dar cred ca de atata chiuit.
Nu am mai intrat pt ca sunt si in sesiune la master, am mai avut de impachetat si despachetat, plus grija lui Raducu.
De duminica suntem la socrii si ne simtim extraordinar de bine..Raducu e tot un zambet!!!....nu am crezut niciodata cat de mult conteaza sa mai ai pe cineva prin casa, chiar daca nu te ajuta trece timpul altfel.
Conteaza si 5 min daca sta cu el, ma pot spala si eu dimineata in voie, ma creia o pauzasc, ba mai mult aseara mi-am facut si o masca de fata..
Dimineata ne trezim la 8, la 9 vine o cumnata(e sora geamana a sotului meu) sa stea cu noi ca la socrii ei nu-i place...il iubeste tare mult pe Raducu. Isi doreste si ea un copil dar de 3 ani nu reuseste sa ramana insarcinata.
La pranz vin ai mei socrii de la ferma si pun masa de pranz, mancam cu totii, inclusiv mamaia care sta intr-o camera si nu deranjeaza pe nimeni, ba mai mult cand il duc pe Raducu e in culmea fericirii (cand o gasim treaza, ca doarme f mult ca se uita pana dimineata la otv:)))...isi pune castile pe ureche, zici ca-i dj-ul din nu stiu ce club de fitze)
Mi-a spus ca atunci cand il vede pe Raducu ii mai prelungeste viata cu 2-3 ani ...e tare suparata ca ea nu apuca sa-l vada mare pe Raducu.
Dupa amiaza vine si Catalin de la munci si mai povestim una alta si s-a facut seara. Lui nu-i prea place aici pt ca e mai multa lume si nu mai are el lucusorul lui de liniste
Imi este f usor, nici nu-mi dau seama cand trece ziua
De cand am venit aici nu am gatit niciodata, am mai spalat si eu farfuriile...dar nu mai am grija ca ce mancam maine
Ilinca, Cris 2010,
Meniul de azi
-para, mar si 1/2 biscuite fara gluten (eu am luat biscuitii fara gluten din DM)
-supa morcov, pastarnac, dovlecel, ceapa, cartof+galbenus de ou
-branza cu banane sau branza cu mamaliguta ...as vrea sa incerc
-iaurt
La multe lunite sarbatoritilor de zilelea astea, va doresc multa sanatate!!!
La multi ani Oana! Sa fi sanatoasa si iubita alaturi de familia ta minunata!
Imi cer scuze de intarziere!
Ma duc sa citesc din urma (sunt la inceputul capitolului)si poate mai revin!
Va pup si va imbratisez, ca tare dor mi-a fost de voi!
ooana spune:
citat din mesajul lui crispro Neata! La multi ani Dimitrie, Eva, Miruna si Medeea!!! Sa cresteti mari si sanatosi! Multumim Diana de tratatie! Da, tu, fete, adevarul e ca stiu foarte, foarte mult de la voi. Chiar zicea sotul ca nu au reusit sa ma inchida cu nimic astia de ieri, ba chiar erau mirati de cate stiu eu. La un moment dat intreba consilierul daca ne certam sau exista discutii legate de cresterea copilului... I-am zis ca nu, asta pentru ca eu is bine informata, si sotul nu are ce comenta. Si s-a dovedit ca am avut dreptate, si ca e totul bine cu copilul. Sotul are incredere in mine, si in voi!!! Orice se intampla,zice "Da fetele ce zic?" Merg sa ii dau fructele. Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
esti minunata scumpa mea
cam asa e si la noi
Matei - luna a 7-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip