Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (75)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui coteasca
Oana LML mai cu intarziere si cu scuzele de rigoare
va pup dragi mamici si va doresc o zi minunata

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE

primesc...primesc...pupici si cadouri cu intarziere

sa zic si eu Meniul Zilei ca pana acum am cam ramas codasa
9.00 - LM
10:30 - 15 gr pire de mar copt
13.00 - piure de morcov, pastarnac, telina + LM
17.00 - LM
23.00 - LM

Paulaaaaaaaaaaa ieri a papat Matei 90 gr pireu de dovleac
asta cum il catalogati...fruct? sau leguma?
oare nu ii plac combinatiile...o sa incerc sa combin mai putine legume sa vedem asa

Matei - luna a 7-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005
Filip nu stie sa bea din canita cu cioc...ii curge apa mai mult pe langa...dar nici bibe nu vrea sau nu stie sa bea cu el...

i-am comandat ieri lui Filip fotoliul ala cu jucarii...sa vedem cat de interesat va fi...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

eu cred ca intru in depresie...copilul meu nu stie sa traga din ciocul canitei...si ar trebui sa suga ca si din tetina...nu stiu cum de visam eu asa ceva daca el nu trage din biberon, crede ca e suzeta

care fotoliu???
sa vedem, sa vedem...

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Tina, ce ma bucur ca ati scapat de raceala! Si vezi ce bine e la socri, cine ar fi crezut? Se vede dupa cum scrii ca esti linistita, si ca totul e roz. Ma bucur mult!

Oana, .

Meniul zilei:

6:00- LP
9:30 - mar+para+branzica (la noi tot astea is de mult, si tot asa raman, ca am alte alimente noi de introdus)
13:00 - supa crema a vrut sa fie, dar e mai mult un piure din morcov, pastarnac, telina, ardei si carne pui- pt prima data... sa vedem daca ii place.
16:15- LP
20-Lp cu cereale

Acum citeam ca ii dam carnita de 2-3 ori pe sapt, nu zilnic. Deci maine fara carnita. Am un avocado verde, de 2 sapt, incepe sa se innegreasca.. sper sa nu sa strice :)))

Victo, tot raciti? ceva imbunatatiri? Da chiar ca nu are rost gradi privata a lui Stefan, mai ales ca platesti indiferent daca merge sau nu...of...

Al meu e la prima tura de somn.. Nu stiu de ce se tot trezeste el mereu la o juma de ora, ca se vede ca ii e somn si dupa. Asa ca mai nou dupa ce se trezeste il iau in brate, il leagan/plimb 10 min, si adoarme iar, pt inca o ora!!! Si se trezeste mult mai vesel si mult mai putin marait... Imediat se trezeste,sa vedem daca imi iese schema. Daca nu imi iese, nu e bine, ca pana la 13, sau 12 juma cand incep sa ii dau papa e obosit, si nu are chef sa manance.

Tu fete, am trecut de 6 luni cu soricelul meu!!! E mai bine acum...deja e mare!!! Oricum mi s-a parut greu de mers cu el la Cluj si acum, pe la 1 an va fo mai usor. Dar vad ca parca te poti intelege mai bine cu el, se joaca cu noi, rade, se ascunde rusinos cu capul pe umarul meu... Iar de 3 zile, dimineata il iau cu mine in pat, ca sotul sforaitor pleaca la munca, iar eu cu Vlad mai motaim.. asa imi place!!!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Cris2010, eu am luat Augmentin de 1g, la 12 ore in timp ce alaptam.
Multa bafta la stomatolog!

Bambo, ma bucur sa citesc ca sunteti bine!

Mi-am adus aminte, ca am citit postarea Otiliei si ma bucur sa aflu ca sunt bine
Eu cred ca nu mai avem timp de DC pt ca am inceput diversificarea si cred ca mai toate sunt bagate in oale si roboti de bucatarie...cel putin asa e la mine.
Cand era alapat, ii bagam tzitzi in gura si stateam cu el la orizontala multe ore, de nu vedeam bucataria la fata toata ziua...ba mai mergeam sa mananc ca sparta.......

Eladeea, eu fierb carne separat de supa, dupa ii scot din supa cateva legume+ carnita si le blenduiesc.
Carnita care ramane o pun in supa si la friginer cu ea si pt a doua zi.
Am vazut si scaunul de masina a lui Eric si e tare frumos! Sa-l foloseasca cu placere!

Paula, eu i-am dat lui Raducu branza Fagaras, dar am ales smantana de deasupra si binenteles ca am mancat-o eu

Victo, multa sanatate!

Crspro, vezi ce minunatie de baiat ai mami?!ca la carte!
Eu daca as fi in locul tau i-as face un set de analize...e posibil sa fi vazut si dr de fam ceva la el,vreun semn de anemie, adica urechiusele albe si transparente, sa fi fost mai palid la fata...
Crede-ma ca eu am regretat mult ca nu i-am facut niste analize la 2 luni...si doar i-am spus medicului si mi-a spus ca nu e cazul

Denisa, am vazut o familie mare si fericita cand faceau baita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Meniul de astazi
-3.30
-8
-pe la 9,45 l-a apucat o foame si i-am dat branzuca cu mar si mandarina
-mai inainte
-la amiaza supica
-apoi cand are chef seful

Noi nu avem ore de masa,mancam de fiecare data cand ne e foame.

Asa ca ii pregatesc toate cele,le las in zeama proprie si cand incepe domnul sa o faca pe tenorul bagam rapid la blender si papam

Nu am incercat sa ii impun un program,nu il pot forta sa manance la 11 daca nu ii este foame.

Este la libera lui alegere.

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

ooana, eu dovleacul l-am pus cu legumele. ii place Isei la nebunie!!

tina, ce bine va e acolo, n-ai fi crezut...

cristina, dar ce relaxata esti tu, mami!! bravo! ti-am tot spus ca sunt mai cuminti si mai intelegatori dupa 5 luni, iar la 6 deja e alta viata... la 7 (ca tocmai le-am implinit) e tot ma dornica de a invata, de a imita, de a face si de a vedea cat mai multe. de-acum incepe frumosul, cu pauzele ptr cand ies dintisorii... nu ca n-ar fi fost frumos pana acum, dar de-acum ai un partener pe masura, si la joaca si la conversatie =))

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

btz, pai cred ca niciuna nu isi forteaza copilul sa manance, nici nu cred ca se poate, doar cum ii bagi cu forta papa daca nu vrea?! dar la fel cred ca e bine sa ai ba un program cat de cat, e bine ptr dezvoltarea si disciplina lui. adica cu aproximatii de o juma de ora, o ora. ca doar nu da ora exacta si fugi cu mancarica la copil... dar la noi pot spune ca doar seara se mai decaleaza programul, in functie de foamei ei uneori papam mai devreme. sau mai mult...

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Buna dimineata si de la noi (ca mai sunt cateva minute )

La multe lunite sarbatoritilor zilei: Dimitrie, Miruna, Eva, Medeea!

Si noi in loc sa crestem suntem tot mai bebelusi, ca vad ca seara nu mai vrea sa se culce fara mine. Aseara l-am lasat cu mama si am plecat la inot (sotul e in delegatie), era imbaiat, papase, trebuia doar pus in patut unde se culca singurel in cateva minute. S-a chinuit o ora biata mama cu el, cum il punea in patut plangea. Si el e obisnuit cu ea, ca sta mereu cu el. Asa a facut si saptamana trecuta intr-o seara cu tati, n-a vrut sa doarma nicicum, tot plans pana am venit eu acasa.

crispro, vezi ce bine a fost la pediatru? Acuma cred ca te-ai mai linistit. Esti o super mamica si trebuie doar sa te relaxezi ca ai un copil sanatos si minunat. Sper sa ne vedem data viitoare cand mai veniti la cj.

Ooana eu sper sa vina U2 numai la anul, ca pana atunci nu cred ca scap de alaptat sa pot merge si eu

ramonavlas, cum ati mai dormit azi-noapte? Te rog sa nu te superi pe mine, dar eu nu i-as da nitrazepam, mi se pare prea mult pentru un bb sa ia somnifer. Eu zic ca ai putea incerca si un tratament homeopat, cred ca gasesti medici in Ms, daca nu, in Cluj sunt multi homeopati buni.
Pe mine m-a ajutat mult o carte "Copilul tau trebuie sa doarma" ii zice, am luat-o de la Diverta, si acolo scrie ca orice bb poate invata obiceiuri corecte de somn intre 6 si 16 saptamani de viata. Este un capitol insa si pentru bblusi care au trecut de varsta asta, si ei mai pot fi deprinsi sa doarma bine, doar ca e putin mai greu. Si Cristina (crispro) are o carte in engleza din care ne-a tot citat pe aici si pe mine m-a ajutat mult. Eu nu stiu cum ii zice dar te ajuta ea sigur daca vrei sa o cumperi.

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

ooana, eu dovleacul l-am pus cu legumele. ii place Isei la nebunie!!

bine asa faceam si eu...dar am observat ca simplu i-a placut mult de tot, ca e dulce

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Mai vroiam sa va zic legat de anemie- pediatra asta din Cluj a zis ca e foarte bine culoarea pielii. Nu e niciodata palid. Si in plus , l-a cautat la maini- in palma - a zis ca acolo se vede daca un copil e anemic!!! Si a zis ca al meu nu e! Nici nu cred ca ar avea de ce sa fie, ca mananca bine, iar Lp are fier, mereu e vesel (cu maraiala de rigoare daca ii e somn). Analize nu i-am facut deloc, si nici nu vreau sa ii fac. Nu i-am facut nici eco de sold, nici Orl, nimic. Cat timp nu are probleme, nu vreau sa imi creez eu. ca si asa is stresul de pe lume cu copilul asta. Bucuria mea de cand nu mai alaptez (cum zicea si Victo) e ca stiu acum cat mananca :)))

Ramona, chiar ieri citeam pe blogul dr pediatru la care am fost ca nici vorba sa dam copiilor ajutoare sa doarma. Ei tb invatati sa doarma. Initial si eu am folosit cartea de care zice Ilinca, si in timp, am reusit sa il invat in patutul lui (asa cum ti-am mai zis, cu mangaiat, cantat, luat in brate la urlat, pus inapoi linistit). Dar a durat. Si am facut doar eu asta, ca nu il bulversez (ca sotul zicea ca ma ajuta si el, dar am zis pas, ca sa fie rutina). Apoi cand am avut treziri din ora in ora timp de saptamani, am aplicat metoda din cartea "Healthy Sleep Habits, Happy Child"- e folosita in Usa si Canada de numa(adica multe prietene de acolo o folosesc, si ele imi ziceau acest lucru). Autorul zice ca un copil intre 4 si 12 luni tb sa doarma aprox 12 ore pe noapte, de la 7 seara la 7 dimi e cel mai indicat, si 2-3 ture de somn de peste zi, cam de o ora, o ora jumate. Iar la 9 luni majoritatea au 2 ture de somn. Pe de o parte mi se pare mult cat doarme Raisa peste zi (3-4 ore legate)- nu stiu insa daca doar atat e somnul de peste zi sau mai mult? Sfaturi nu iti pot da , pt ca fiecare copil e unic. Nu mi se pare ok nici sa trezesti copilul din somn, cat timp asta e ritmul ei. Vezi si in cartea aia ce am pus-o pe mailul comun- la fel zice ideea sa ii culci mai devreme, ca ei la final de zi sunt mult prea obositi si asta e motivul pt care adorm greu, si pt care se foiesc mult. Acum cartea e la Cluj, la tipa ce va ziceam ca are o fetita de un an, slabuta- de cand s-a nascut si pana acum se trezeste mereu , mereu noaptea, din ora in ora.Fara nici o exceptie! Io nu stiu cum a reusit mamica sa reziste atat! Si ma gandesc ca poate si somnul asta intrerupt are legatura cu greutatea ei (7200 grame la un an, nascuta la termen, peste 3 kile). Prietena mea din Canada ce mi-a recomandat cartea imi zicea ca la un control cu fetita ei (4-5-6 luni, nu mai stiu), a zis ca e super grasuna, dolofana in obraji, dar capul nu ii crescuse- si dr zicea ca are legatura cu somnul. Asa a luat ea cartea. si acum, fata deja are 2 ani si 5 luni doarme solo de la 8 seara la 8 dimi, si 2 ore la amiaza. Dar, repet: fiecare copil e diferit!!!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput