Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (75)
Raspunsuri - Pagina 8
bumblebee spune:
Neata!
Eva de Diana_Eva 
Medeea de saddie 
Dimitrie de Deveghe 
Miruna-Ioana de Corrina [
Crispro, ai vazut? Stiam noi
, cum stim noi tot
..
Aseara am fost la restaurant, am sarbatorit un prieten/cumatru/ sef. Soacra a stat cu nepotelul, care a fost cuminte ca niciodata. Noi ne-am simtit f bine, soacra nu a mai fost stresata, bb a dormit la programel. Sunt ff multumita
.
Alina
Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 5
Primul meu Craciun!
paula_m spune:
Neata
cu multa frisca...
Azi noapte am visat ca eram din nou insarcinata
, cred ca din cauza ca mi-a venit CM si asa ma enerveaza!!!!
Tb sa ma duc sa-i caut lui Raul sac de dormit, mai mare. Nu mai sta deloc invelit. De cate ori ma trezesc copilul meu e in diferite pozitii ciudate in patut si descoperit in totalitate
Oana, merci, dar nu cred ca vreau sa faca contestatie...eu chiar sper sa se potoleasca cu condusul agresiv. Oricum, il intreb si pe el de varianta cu contestatia. Cum e Matei cu diversificarea? A trecut pragul de 30 de ml?
Diana, lasa mama, ca se face ea balerina cand creste
].
Acum iar nu mai stiu ce sa fac cu branza Fagaras
. Cred ca o aman pana ajungem la pediatru, sa vad si parerea ei. Eu nu pt sare stateam pt ganduri, ci pt laptele de vaca...nici eu nu inteleg de ce lapte de vaca nu e voie, dar branza da
La multi ani Dimitrie, Miruna , Eva si Medeea !!

Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6
bumblebee spune:
Paula, asa deci, ii dai lectii barbatului
. Eu zic ca mai bine o lectie de asta decat altele mai nasoale...
Si sotul meu a primit o invatatura de minte de genul asta in urma cu cativa ani, i-a mai trecut din inconstienta, e muuuult mai responsabil.
Alina
Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 5
Primul meu Craciun!
rodyka spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui paula_m La multi ani Dimitrie, Miruna , Eva si Medeea !!![]() ![]() |
LML si din partea noastra!!!
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
ooana spune:
La multi ani cu mult drag din partea noastra micutilor sarbatoriti astazi 
Dimitrie
Miruna-Ioana
Eva
Medeea
Matei - luna a 7-a
08.07.2010" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racusor2010 Oana, ce gospodina esti !! U2?? Da, vin la anul in Bucuresti!! Io ma inscriu!! ![]() ***************************************** mami fericita de nazdravanul Andrei |
Marius a facut multe multe
U2 vin anul asta
...sau cel putin asa se lauda Oprescu ca face inaugurarea la Lia Manoliu cu un concert super tare 
Matei - luna a 7-a
08.07.2010" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
crispro spune:
Neata!
La multi ani Dimitrie, Eva, Miruna si Medeea!!! Sa cresteti mari si sanatosi! Multumim Diana de tratatie!
Da, tu, fete, adevarul e ca stiu foarte, foarte mult de la voi. Chiar zicea sotul ca nu au reusit sa ma inchida cu nimic astia de ieri, ba chiar erau mirati de cate stiu eu. La un moment dat intreba consilierul daca ne certam sau exista discutii legate de cresterea copilului... I-am zis ca nu, asta pentru ca eu is bine informata, si sotul nu are ce comenta. Si s-a dovedit ca am avut dreptate, si ca e totul bine cu copilul. Sotul are incredere in mine, si in voi!!! Orice se intampla,zice "Da fetele ce zic?"![]()
![]()
![]()
Merg sa ii dau fructele.
Cristina , mami fericita de bebe Vlad
(17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
rodyka spune:
buna dimineata, delfinariu
raportez o noapte dormita cap-coada pana la 8.15, fara nici o trezire. drept pentru care am o oarecare incomoditate in sani, dar nu da nimic pe dinafara...
meniul de azi:
9 - 
11 - pireu din avocado si para
plimbare si probabil o ora de somn
14 - pireu de dovleac, morcov si introducem broccoli
plimbare, somn 2 ore
18 - mar cu branza
o ora de somn
21 - baita
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
CarmenAlbu spune:
Neata mami![]()
Diana sweet potato au altfel de coaja si forma , lunguiata inegala, coaja nu e fina. Aici numai din astia recomanda pediatrul. Iti zic si piata aia ca o am scrisa pe uneva , pe dinafara nu o stiu ca o stiu baietii![]()
Carla la noi se introduc mai tarziu doar pt DA , copiii normali le primesc cand recomamda dr. Noi avem si un kg peste medie![]()
Otilia si eu stiu de vinete si nu le introduc, moasa noastra e usa citizen asa ca la ei probabil se da. planul asta e doar completare la planul meu care e destul de complex si ea l-a analizat si a facut comentariile cf cu varsta greutate si tipologie.
CarmenAlbu spune:
Aici pediatrul nu da nimic, deunazi ma intreba daca ii dau branza, cica nu ar trebui.. eu i-am zis vreo 2 , dar o sa rad ca ii naste nevasta e in 38 sapt si vede el
, e la primul copil![]()
![]()