Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (75)
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Diana_Eva/Diana_Eva.jpg)
Diana_Eva spune:
Aelita, Baby78, Sorina_goga, Cris - multumim frumos de urari!
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Otiliav Rosia, dovleacul, vinetele, fasolea verde sunt fructe din punct de vedere botanic pentru ca au semintele inauntru ![]() Carmen, ne bucuram. Tina sunt uimita. Tripleti in acele vremuri, minune. Cred ca au fost la ziarul local ![]() Ce greutati au avut la nastere? Soacra simtit ca nu e doar unul? Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010) |
Haideti sa va povestesc in mare....
Ai mei socrii aveau deja 2 copii (un baiat si o fata) si a ramas socra-mea insarcinata si nu vroia sa lase sarcina dar bunica (soacra ei) i-a spus sa pastreze sarcina ca o va ajuta ea......binenteles ca atunci cand a aflat ca are gemeni, a plans intr-una pana a nascut.....ca ce se face ea cu inca 2. A venit momentul cand sa nasca, la 38 sapt si pe masa de nastere dr i-a spus sa mai stea putin ca vine si Catalin(sotul meu):)))) si nu-i venea a crede....credea ca inebuneste!
Socrul meu cand a ajuns la maternitatea cei de la poarta incepuse sa-l felicite,... ca sa-i traiasca cei 3 copilasi.... era total bulversat....si cand i-a spus dr ca intr-adevar sunt 3 a stat cateva secunde in stare de soc, iar cand a iesit din acea stare, s-a dus catre saloane, la sotie alergand si tipand!!!...socrela cica era terminata.
Au scris o scrisoare catre Impuscatu' sa le dea carut cu 3 locuri si nu au primit nici un raspuns.
Oricum s-au descurcat si in acele vremuri, ca tot in agricultura au lucrat si nu au dus lipsa de mancare...acum sunt o familie mare si frumoasa.
Socrii mei niciodata nu stau singuri la masa, lor le place sa fie casa plina.
Apreciez f f mult ca m-au primit cu bratele deschise si pot spune ca nu i-am cunoscut pana acum......totusi aveam o alta parerea...parere formata in 10 ani de zile....se pare ca m-am inselat
![](icon_smile_blush.gif)
Greutatea fetelor a fost 2150, 2050 si Catalin 2400g
Fetele seamana bine una cu cealalta, iar Catalin e varianta masculina.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bamboletta/bamboletta.jpg)
bamboletta spune:
Carmen-printesa sa treaca cucuiul
cred ca te-ai speriat tare...eu am patit-o cu Antonia cand a dat cu gura de un colt si i se umpluse gurita de sange...pur si simplu inlemnisem..
am spalat-o repede avea buza crapata putin...dar am imatranit 10 ani atunci
Crispo-inca nu a venit rezultatul la coprocultura si proba de digestie mi-a mai dat sa-i facacum ii dau diclofor30...capsule ii pun direct in gurita...la pliculet dizolvat in ceai sau apa nu bea
pare f bun din ce scrie in prospect...
Oana-asa e la inceput cu canita pana descopera ei cum sta treaba..sa vezi ce o sa-i placa dupa
avem scaun de masa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/katalina/katalina.jpg)
katalina spune:
Doamne, Nina,ce poveste frumoasa, mi-au dat si lacrimile
Asa visez si eu(si am) o familie mare si frumoasa si casa plina, eu am fost singura la parinti,si chiar si in ziua de azi mi-as dori sa apara un frate ,o sora,...
Bunica mea a nascut gemeni de 5100 g si 5200g acum 50 de ani,la dispensarul din sat,si are 5 copii in total,am admirat-o intotdeauna,,si nu s-a plins niciodata, si ce oameni deosebiti a crescut
E f greu sa tin izolat un copil de 6 ani, si sa nu-i dau voie sa-l atinga pe frate-su,inca ii explic...
Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)
Victo spune:
kata ioi..ce tampenie cu conjunctivita asta..eu am luat de fiec data de la stefan..bine, eu sunt mare amatoare de toti microbii de la el..:)
schimbe f des prosopul de maini fata de perna ca se reinfecteaza el.
sry ca nu mai am vreme de dc de fb..sapt asta a fost greu cu ei acasa..e dezastru la mine. sambata il duc pe stefan al socri sa fac curat..
pe mic il aspir una-intruna..
azi mi-a dormit pana la ora 13..de am crezut ca tampesc si chem salvarea..de aseara de la 9..bine cu mataieli scurte pt un pic de tzitzi cat adormea la loc..
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
citat din mesajul lui carla_2008 Buna fete!! Oana eu ti-am urat pe FB LA MULTI ANI!!Iit urez si aici cu intarziere!! ![]() Crispro,dar cartea ce ai last-o prietenei tale in cluj e alta decat cea postata pe mail?ca parca vb de 2 carti. ai mei de ex nu dorm nici cum ziua in casa mai mult de 30 min,max o ora rar.In schimb afara dorm si 3-4 ore daca ii las.Care e ideea?acum de ex i-am dus in curte si dorm de numa la aer,sunt cu soacra.Desi e o vreme mizerabila i-am scos,ca trebuie sa se odihneasca.Le pica ochii in gura de somn si se tot maraie in casa,adorm greu si dupa 30 min se trezesc.Seara la noi adormitul e teroare.O sa incerc tot asacu culcat tot cu 30 min mai devreme,dar ce facem cu masa de seara?ca ultima masa la noi e la 22.baia la 9,ca ei sunt obisnuiti sa papae dupa baie,Mateo nu sta calm daca la 10 min dupa baie nu-i dau titi.uffff ieri a fost exceptie,mi-au adormit la 11(nu 12 ca de obicei),singuri in patut mangaiati pe cap ![]() ![]() ![]() dar evident noaptea tot cu treziri dese,Carla plange in somn,ma gandesc ca sunt dintii,le dau de ieri chamomila de 4-5 ori pe zi,cum imi amintesc ,plus gel tot de atatea ori,gingia e alba,cand ii fac cu gel ma musca de numa'uf...sa iasa dintisorii odata Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 http://community.webshots.com/user/denyssa_catana |
da, saru'mana
![](pupic.gif)
Matei doarme doar 30 min afara...si asta pentriu ca el doarme doar pe burta...iar in carucior stand pe spate il apuca somnul, maraie, nu-si gaseste locul...in final adoarme dar fix 30 min dupa ceas
![](icon_smile_big.gif)
mai eu m-am uitat dupa carte pe email dar nu am gasit-o!
Matei - luna a 7-a
![](copilas.gif)
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
crispro spune:
Oana, cartea e in Docs, in 17 ian pusa. se numeste "the no cry sleep solution"
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
citat din mesajul lui CarmenAlbu Leti s-a lovit la cap langa ochi intr-un colt de metal a cazut peste el de la vreo 15 cm ![]() ![]() ![]() s-a umflat tare si a si vomitat, ma duc la medic FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA Doamne Ajuta-ne!!! |
offf
![](plang.gif)
Matei - luna a 7-a
![](copilas.gif)
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ilinca79/ilinca79.jpg)
ilinca79 spune:
Oana, e foarte mult 150 de lei consultatia la homeopat. Eu nu l-am dus pe Victor inca, dar Victo parca zicea ca la cel la care a fost ea cu copii era 100 de lei...si asta mi se pare mult
Denisa, parerea mea e sa le muti baita mai devreme cu o juma de ora treptat, pana ajungi sa le faci pe la 7-8 si apoi papa si somn. Eu ii fac baie lui Victor in jur de 7, ii dau sa manance si la 8 cel tarziu se culca. Si eu intr-o vreme aveam baita la 9 si nu voiam sa o mut,in speranta ca va dormi mai mult legat noaptea, dar ajunsese asa de marait ca mi-am dat seama ca de fapt lui ii era somn. De cand am schimbat programul e mult mai bine, si se trezeste pt. papa pe la 11-11.30 si noaptea pe la 4-5.
Referitor la somnul de ziua, din ce am citit eu, indiferent ca dorm o juma de ora sau mai multe daca sunt afara, esential e ca la aprox. 2 ore de cand s-au trezit sa fie pusi sa doarma iar. Bine, astea doua ore nu sunt batute in cuie dar la noi chiar se verifica teoria. Eu am obs ca, si in cazul in care nu da semne de somn, adica e vesel, se joaca, daca il pun in patut la intervalul asta, adoarme imediat. Daca o lungesc, devine prea obosit si cand il pun la somn incepe maraiala si protestele. Na, ca m-am intrins ca o placinta, sper ca am fost coerenta
Tina, super tare povestea cu tripletii. Ce familie minunata au socrii tai
Katalina, gemeni de peste 5 kg? Si nascuti natural, jos palaria pentru o asa femeie
pentru Robi sa-i treaca repede conjunctivita. Si eu faceam des cand eram mica si ne imbolnaveam cu toti prietenii de pe strada, tot unul de la altul
Victo, of ce mai trageti si voi. copilasii sa-si revina.
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)