Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (75)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Aelita,ma bucur ca ne scrii mai mult, e o placere sa te citesc
Da,da,Denisa zice de noi cu 3, dar ea cu 2 deodata[size=1]

Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

tu fete, eu m-am chinuit s-o adorm pe delfinasa o ora jumate

adica a adormit scumpica pe drumul spre casa, si am lasat-o in carucior sa mai doarma, dar in 5 min a fost treaza. numai bine ca era vremea pranzului. ne-am jucat putin si am pus-o la somn la ora obisnuita (15), dar a inceput circul! ba plangea, ba se rasucea, ba tragea paturica peste cap. am gasit-o si intoarsa invers si cu picioarele ridicate sus pe marginea patutului, totul in pauze de 1 min cat o lasam sa vad daca adoarme... pana la urma a picat de oboseala, ca daca o luam de-acolo incepea oricum maraiala, ca doar se vedea ca i se inchid ochisorii...

of, m-am gasit si eu sa ma plang ca nu doarme si a mea o data...

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

mamicile si delfinasii

E bun gengigelul s-a trezit David doar o singura data la 4 si apoi la 8.30 dim l-am dat aseara de 2 ori si azi 1 data...nu mai e asa nervos sper sa ne tina

In iasi ploua e frig...vreau primavara sa iesim in parc sa stam cu orele luam si papica cu noi ce visez eu

David e fascinat de acvariu urmareste toti pestii cum fug sau vin la mancare

Btz_ovi-ce fortos e P si cum a avut el rabdare sa ia suzy
eu am folosit premergatorul la Antonia si nu a avut nimic la 9 luni mergea...oricum a fost sub supravegherea mea nu uitata acolo cu orele...o lasam 10-15 min lui David nu cred ca-i mai iau...nu mai am spatiu de jucarii,scaunul de masa..altfel ii luam

Coteasca-cauta la raionul de lapte la carrefour lapte parmalat-la 500 de ml prima crestere special pt copii poate ala il accepta cred ca ar fi mai ok decat laptele de vaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Crispo-multumim pt blog explica f bine despre dermatita,alergia la proteina din laptele de vaca...ai vazut ca Vladut e ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Iar subiectul nostru preferat :premergatoarele.... Eu nu stiu nici o familie cu copii care sa nu aiba premergatoare. S-au oferit deja vreo 2 ca mi le imprumuta. Sincer, eu credeam ca pb cu premergatoarele e ca , copilul invata sa umble pe varfuri...dar, am stat sa gandesc mai mult si am realizat ca nici un copil, din aceia multi pe care ii stiu nu umbla pe varfuri. Noi, mamicile incepatoare, care inca nu am ajuns la stadiul pasilor, zicem ca noi nu vrem premergatoare, dar sunt convinsa ca majoritatea vom achizitiona si premergatorul. Adica , dupa ce stai ore intregi aplecata sa tii copilul , care e capabil sa se invarta prin casa ore intregi, cred ca iei orice, numai sa nu mai treci inca o data prin toate camerele aplecata.
Aelita, Otilia, chiar mi-a fost dor de voi
I-am pus azi cartof in supica si l-am blenduit cu morcovelul. N-a avut succes deloc. Parca mai bine papa morcovul simplu. Maine iau cartofi dulci si dovlecel si dau o tura si in piata. Daca ar fi dupa Raul, ar manca numai fructe si lapte...
In sfarsit sta si el in 4 labe. Dar nu se bataie asa normal, frumos in 4 labe. El sta in 4 labe, dar cand se balanseaza pune si capul jos si se sprijina si in cap. O sa-l filmez cand il mai prind. Si se taraste f mult. Se prinde cu manutele de patura si efectiv se trage pana ajunge la jucaria pe care a pus ochii...Eu ii pun toate jucariile rasfirate si departe de el si el le ia la rand...cand linge la una, apoi se taraste sa linga la alta si tot asa...
Si la Ms a nins, dar nu prea s-a depus. Imi place zapada, dar acum e urat afara
Raul doarme la 4 ore. Inainte , nici nu are sens sa incerc sa-l culc. Daca trec 4 ore, incepe sa se agite si sa se maraie. Doarme mai des, doar daca mergem cu masina, in rest nu am nici o sansa sa doarma ziua mai des.
Carmen, ma bucur ca Leti e bine
Edit : Am uitat sa zic ca eu in chestia aia care se impinge, nu am incredere deloc. E f usor sa cada copilul in nas. Cred ca as folosi-o dupa 3, 4 ani, cand are echilibru f bun. Decat aia, prefer de 1000 de ori premergatorul.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Ancut drag cum sa ma supar - stam cam asa noi - de la ziua o sau 1 - nu stiu cum se numara papam si LP - in decembrie papa cam 500ml LP si maxim 400ml LM. Eu ma cam ingrozesc sa-si scot brusc calciu care il lua din 500ml LP. In plus cum ziceam eu nu mai iau stimulente dupa 6 luni. E destul. Asta e problema mea.
Paula_m - sa ne scrii sinoua ce zice pediatrul de branzica fagaras!

Carmen - Am cumparat azi cartofi dulci - merci frumos!

Racusor - azi am luat si calciu lactic - am incercat cu cele 3 feluri de lapte praf - nu a iesit branza - disperata am trantiti in oala 100ml lapte normal si a iesit - imi era frica c anu e calciu lactic care trebuie .

Coteasca - si eu am incercat azi alt LP - a papat 10ml si inceput sa urle - macar e bune de ciocolata asta! Sa iti trimit si eu mostre de la LP incercat de noi. E casa plina de cutii de LP?

Mycya - lapte pentru ciocolata BIO Anfangsmilch - GITTIS BABY - e delicios e azi de dimineata tot gust cate o lingurita.

Bytz - asteptam filmultete cu toate exercitiile. Pup

Oana - lasa-i canuta sa o descopere el - asa am facut a stat cu ea inpatut, incarut (cu apa) pana a descoperit-o singurica. E buna si de alinat gingiute.

Sunt la pagina 11 mai citesc si mai scriu ma duc sa dau papa copilei.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Bumblebee, Paula_m, Rodyka, Oana, Cris, Giorgia23, Coteasca, Katalina, Bytz, Racusor, Tina, Ilinca - multumim mult dragele noastre prietene!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Btz, e foarte, foarte tare Paul!!! Dar cata perseverenta!!! si ce fain a prins-o!!! E bestial!

Bambo, chiar vroiam sa iti zic ca scrie pe blog despre alergia la proteina din lapte, dar am uitat... noroc ca te-ai uitat tu. Chiar ma gandeam la David cand am citit. I-au venit rezultatele de la kk? sau inca nu?

Azi am mancat la cura... dar tot beau un pahar de bere

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Andreea ... hmm cum s-a lovit .. eu o pun sa faca gimnastica in baie,avem peretele din oglinda si 2 chiuvete, intre ele 2 pe masa pun paturica si asa are spatiu, cum chiuvetele sunt montate pe aceeasi masa spatiul dintre ele e doar de 1 metru, si nu sunt chiar pana la oglinda ci intre oglinda si vas mai raman vreo 25 cm, asa ca partea din spate a vasului este metalica si el e patrat deci cu colturi.. cand s-a intors brusc a lasat capul tare si l-a dus cu putere direct in colt, eu cu mana pe ea ma uitam in alta parte sa iau o crema, si bum... bine ca este bine! Am schimbat si tratamentul pt bubite ca nu ne-au trecut asa ca sper sa treaca pana luni!

Diana ma bucur ca ai gasit, sa vezi ce ii vor placea ca sunt chiar buni!

Aelita ce bine ca scrii mai mult si tu si Otilia si Katakina asa invatam si noi mai multe!
Katalina ai reusit sa izolezi pustiul bolnavior?

Mergi la inceput

Leti - imi pare tare rau pentru Leti - sper sa fie bine!

Aelita - asa am zis si eu sa-i dau ceva cu calciu ca sa nu dam in rahitism. Am scris eu de ce se poate da iaurt dar nu lapte. E ceva in engleza seara trecuta.

Michelle1981 - Be safe iZi combi X3 izofix sau mai ieftin Maxi Cosi Opal.

Bytz- super tare faza cu suzeta!

Mergi la inceput