Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (75)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

COTEASCA mai cauta pe DC poatesunt fete in situatia ta si or sti vreun lapte minune acceptat..Sper sa accepte macar laptele de vaca,sa nu ai surprize si acolo
auzi,dar o fi doar din cauza biberonului cumva?lapte de la tine accepta cu biberonul?ca multi refuza doar din cauza biberonului.cuseringa aiincercat?desi cat pot sa dai si cu seringa sa pape,ca nu mai e nou nascut...nustiu,e greu!!!!!!!!!sper sa reusiti cumva !

Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010)

Nu merge nici cu biberonul, nici cu canita aia cu cioc. Lm accepta in bibe ca-i dadeam inainte cu cereale si manca, dar acum ca nu ma mai mulg nu mai am ce sa pun in bibe decat lp care nu-l vrea sub nici o forma.
Humana am inteles ca e mai bun dar si mai scump. Cica sunt copii care l-au preferat acum ramane de vazut. Daca nici laptele de vaca nu-l accepta at o sa sun pediatra sa vad ea ce zice, sper sa aiba vre-o solutie.
Eu am fost crescuta cu lapte de vaca de la 6 luni si cica chiar mi-a placut, bine ca eu si acum beau la greu lapte de vaca, sper ca tudorel sa semene cu mine.

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

buna fetelor

Citat:
citat din mesajul lui baby78

Eva de Diana_Eva
Medeea de saddie
Dimitrie de Deveghe
Miruna-Ioana de Corrina [

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

La multi ani si din partea noastra

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79

Buna dimineata si de la noi (ca mai sunt cateva minute )

La multe lunite sarbatoritilor zilei: Dimitrie, Miruna, Eva, Medeea!

Si noi in loc sa crestem suntem tot mai bebelusi, ca vad ca seara nu mai vrea sa se culce fara mine. Aseara l-am lasat cu mama si am plecat la inot (sotul e in delegatie), era imbaiat, papase, trebuia doar pus in patut unde se culca singurel in cateva minute. S-a chinuit o ora biata mama cu el, cum il punea in patut plangea. Si el e obisnuit cu ea, ca sta mereu cu el. Asa a facut si saptamana trecuta intr-o seara cu tati, n-a vrut sa doarma nicicum, tot plans pana am venit eu acasa.

crispro, vezi ce bine a fost la pediatru? Acuma cred ca te-ai mai linistit. Esti o super mamica si trebuie doar sa te relaxezi ca ai un copil sanatos si minunat. Sper sa ne vedem data viitoare cand mai veniti la cj.

Ooana eu sper sa vina U2 numai la anul, ca pana atunci nu cred ca scap de alaptat sa pot merge si eu

ramonavlas, cum ati mai dormit azi-noapte? Te rog sa nu te superi pe mine, dar eu nu i-as da nitrazepam, mi se pare prea mult pentru un bb sa ia somnifer. Eu zic ca ai putea incerca si un tratament homeopat, cred ca gasesti medici in Ms, daca nu, in Cluj sunt multi homeopati buni.
Pe mine m-a ajutat mult o carte "Copilul tau trebuie sa doarma" ii zice, am luat-o de la Diverta, si acolo scrie ca orice bb poate invata obiceiuri corecte de somn intre 6 si 16 saptamani de viata. Este un capitol insa si pentru bblusi care au trecut de varsta asta, si ei mai pot fi deprinsi sa doarma bine, doar ca e putin mai greu. Si Cristina (crispro) are o carte in engleza din care ne-a tot citat pe aici si pe mine m-a ajutat mult. Eu nu stiu cum ii zice dar te ajuta ea sigur daca vrei sa o cumperi.

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Nu ma supar, insa as vrea sa merg pr mana acestei doctorite. Am cunoscut ieri doua mamici. Una la care i-a prescris nitrzepam, 1/4 tableta si nu i-a dat deloc. Asta era la 6 luni, fetitza are acum 1 an si cateva zile. Inca nu doarme noaptea, nu se odihneste si ia in greutate 100-150 grame/luna. A doua mamic are fetitza mare, de 7 ani si i-a dat cand avea 7 luni nitrazepam...fetitza doarme bine, e vesela, vioaie, ii merge mintea la scoala, e sociabila. Normal ca acum doarme fara somnifere. A facut tratamentul 3 luni. Noua ne-a zis sa il facem 6-8 saptamani.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui coteasca

Citat:
citat din mesajul lui aelita

COTEASCA mai cauta pe DC poatesunt fete in situatia ta si or sti vreun lapte minune acceptat..Sper sa accepte macar laptele de vaca,sa nu ai surprize si acolo
auzi,dar o fi doar din cauza biberonului cumva?lapte de la tine accepta cu biberonul?ca multi refuza doar din cauza biberonului.cuseringa aiincercat?desi cat pot sa dai si cu seringa sa pape,ca nu mai e nou nascut...nustiu,e greu!!!!!!!!!sper sa reusiti cumva !

Nu merge nici cu biberonul, nici cu canita aia cu cioc. Lm accepta in bibe ca-i dadeam inainte cu cereale si manca, dar acum ca nu ma mai mulg nu mai am ce sa pun in bibe decat lp care nu-l vrea sub nici o forma.
Humana am inteles ca e mai bun dar si mai scump. Cica sunt copii care l-au preferat acum ramane de vazut. Daca nici laptele de vaca nu-l accepta at o sa sun pediatra sa vad ea ce zice, sper sa aiba vre-o solutie.
Eu am fost crescuta cu lapte de vaca de la 6 luni si cica chiar mi-a placut, bine ca eu si acum beau la greu lapte de vaca, sper ca tudorel sa semene cu mine.

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE

ai viata grea,atuncisper sa reusiti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Mai vroiam sa va zic legat de anemie- pediatra asta din Cluj a zis ca e foarte bine culoarea pielii. Nu e niciodata palid. Si in plus , l-a cautat la maini- in palma - a zis ca acolo se vede daca un copil e anemic!!! Si a zis ca al meu nu e! Nici nu cred ca ar avea de ce sa fie, ca mananca bine, iar Lp are fier, mereu e vesel (cu maraiala de rigoare daca ii e somn). Analize nu i-am facut deloc, si nici nu vreau sa ii fac. Nu i-am facut nici eco de sold, nici Orl, nimic. Cat timp nu are probleme, nu vreau sa imi creez eu. ca si asa is stresul de pe lume cu copilul asta. Bucuria mea de cand nu mai alaptez (cum zicea si Victo) e ca stiu acum cat mananca :)))

Ramona, chiar ieri citeam pe blogul dr pediatru la care am fost ca nici vorba sa dam copiilor ajutoare sa doarma. Ei tb invatati sa doarma. Initial si eu am folosit cartea de care zice Ilinca, si in timp, am reusit sa il invat in patutul lui (asa cum ti-am mai zis, cu mangaiat, cantat, luat in brate la urlat, pus inapoi linistit). Dar a durat. Si am facut doar eu asta, ca nu il bulversez (ca sotul zicea ca ma ajuta si el, dar am zis pas, ca sa fie rutina). Apoi cand am avut treziri din ora in ora timp de saptamani, am aplicat metoda din cartea "Healthy Sleep Habits, Happy Child"- e folosita in Usa si Canada de numa(adica multe prietene de acolo o folosesc, si ele imi ziceau acest lucru). Autorul zice ca un copil intre 4 si 12 luni tb sa doarma aprox 12 ore pe noapte, de la 7 seara la 7 dimi e cel mai indicat, si 2-3 ture de somn de peste zi, cam de o ora, o ora jumate. Iar la 9 luni majoritatea au 2 ture de somn. Pe de o parte mi se pare mult cat doarme Raisa peste zi (3-4 ore legate)- nu stiu insa daca doar atat e somnul de peste zi sau mai mult? Sfaturi nu iti pot da , pt ca fiecare copil e unic. Nu mi se pare ok nici sa trezesti copilul din somn, cat timp asta e ritmul ei. Vezi si in cartea aia ce am pus-o pe mailul comun- la fel zice ideea sa ii culci mai devreme, ca ei la final de zi sunt mult prea obositi si asta e motivul pt care adorm greu, si pt care se foiesc mult. Acum cartea e la Cluj, la tipa ce va ziceam ca are o fetita de un an, slabuta- de cand s-a nascut si pana acum se trezeste mereu , mereu noaptea, din ora in ora.Fara nici o exceptie! Io nu stiu cum a reusit mamica sa reziste atat! Si ma gandesc ca poate si somnul asta intrerupt are legatura cu greutatea ei (7200 grame la un an, nascuta la termen, peste 3 kile). Prietena mea din Canada ce mi-a recomandat cartea imi zicea ca la un control cu fetita ei (4-5-6 luni, nu mai stiu), a zis ca e super grasuna, dolofana in obraji, dar capul nu ii crescuse- si dr zicea ca are legatura cu somnul. Asa a luat ea cartea. si acum, fata deja are 2 ani si 5 luni doarme solo de la 8 seara la 8 dimi, si 2 ore la amiaza. Dar, repet: fiecare copil e diferit!!!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Imi trimiti te rog parola de pe contul comun? Raisa nu a dormit nivi azi noapte, azi a dormit o juma' de ora afara la 11 si acum doarme de la 15.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Io nu suport zapada.... e groaznica... mai am 2 luni si vine primavara, abia astept!

Coteasca, pupam pe Tudor miscaretul!

Eladea, deci fotoliu ti-ai luat. Pare tare fain si e o alternativa foarte buna la ce folosim acum (fisher, leganas)- al meu in ca mai sta in ele, dar nu cred ca pt mult timp. Iar in scaunul de masa as vrea sa stea numai la masa. Cumva sa stie cand il pun acolo ca e ora mesei.

Aelita, dar ai tai copii chiar au fost harnici! Repede au stat in picioare, si repede au si inceput umblatul!

Ramona, ti-am trimis PM. Dar ti-am mai trimis si data trecuta cu parola. Am uitat sa iti specific ca am trimis atunci PM-ul.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

buna fetelor

Citat:
citat din mesajul lui baby78

Eva de Diana_Eva
Medeea de saddie
Dimitrie de Deveghe
Miruna-Ioana de Corrina [

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Uite www.desprecopii.com/info.asp?ID=628" target="_blank">aici despre premergatoare :)

gabi, uite din start o caruta de pentru tine, as nu cumva sa-ti treaca prin cap ca am ceva cu tine sau cu metodele tale, din contra, eu sunt deschisa la nou si receptiva la sfaturi. dar, iarta-ma inca o data, chestia asta nici tu nu poti s-o crezi:

"Studiile au descoperit ca acei copii care au folosit premergatorul au mers de-a busilea,s-au ridicat si au mers in picioare mai tarziu decat cei care au fost lasati sa-si dezvolte aceste aptitudini natural".

pai si stii de ce? ca doar in premergator nu-i pui de la nastere, ca sa afecteze in vreun fel rostogolirea, statul in fund, mersul in 4 labe si toate astea... sunt de acord ca e mai mult decat daunator sa-l pui devreme, dar cum zice michelle, la 10 luni e deja alta chestie...

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Rody draga mea .Dar eu cand spun de premergator spun NU folosirii lui cand copilul e prea mic.
Cu multe articole de pe DC nu sunt nici eu de acord,si nici la acesta unele puncte nu mi s-au parut ok ca si cel care l-ai pus tu.

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Eu am mai spus, ref. la premergatoare, absolut toti copiii din jurul meu au fost pusi in premergator (cand deja stateau in picioare si stateau f putin) si nici unul nu are absolut nimic. Chiar si asa, eu nu vreau, dar nu sunt vehement impotriva.

Corina, pe Tudor!

Aelita, mai mami, dar de unde atata timp de net?

Tort de cioco?? Nicio reteta?

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 5

Primul meu Craciun!

Mergi la inceput