Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (75)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Pana acum i-am facut supita doar cu morcove, patrunjel si telina. Pot sa-i adaug si cartof acum? Si mai voiam sa va intreb daca pot sa-i dau dovlecel din ala mic, lunguiet, ca eu ca desteapta nu i-am luat atunci din ala portocaliu si acum nu mai gasesc...si vad ca la la bbi vostri le place dovlecaul...si eu nu am sa-i dau

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6

lasa mai mai nu fi suparici ...ti-am zis doar ca venim in vizita si o sa-i facem o supriza la Raul

Matei - luna a 7-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Gata am venit, e ok, am prins-o din fericire la timp, dar eu m-am speriat foarte tare ca era chiar langa tampla. S-a si dezumflat, cred ca mai mult m-am spriat eu si nu mi-am dat seama ca am prins-o in secunda in care se lovea.

Avem si o crema noua si am si aflat de ce operatia mea s-a videcat complet asa de frumos si nu mai e nici rosie si doar o linie fina ingusta.. cusatura mi-o facuse chirurgul plastician cu care m-am intalnit acum dar nu aveam habar si el ii povestea Letiziei cum a fost la nastere iar eu ma uitam la el ca la fasole ca de unde stie omul asta pe care nu l-am vazut in viata mea..

Inca sunt socata de lovitura, eu cand sunt in soc zambesc si imi lipseste coerenta

FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA
Doamne Ajuta-ne!!!

ce bine, ca totul e in regula

si operatia mea e o liniuta fina ...dar inca putin rosie
bine ca nu m-au cusut ca unei cunostinte i s-a infectat la cusatura

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Mi-am intors toata casa pe dos sa-mi caut hartiile de gravida. Imi spune o cunostinta insarcinata in 6 luni ca fatul avea azi la control 58 de cm si 2 kg jumate. . Eu nu mai tineam minte cat a avut Raul, dar tot mi s-a parut exagerat, si mi-am cautat hartiile, el cand era in burtica la 6 luni avea 1100 g. Acum ma gandesc ca ori i-a mintit dr, ori nu stiu ei sa citeasca pe hartie. 58 de cm lungime sigur nu poate avea fatul la 6 luni.

poze luna 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Buna seara mamici

Azi Andrei a dormit dupa amiaza vreo 3 ore, in carut, ca altfel nu prea stie asa mult in casa pe la 4 abia ne-am pus si noi la masa, dar a durat o ora

cand in scaun, cand in brate, dar pana la urma a papat 200 de grame! ideea e ca eu nu il fortez in nici un fel, daca vad ca nu mai deschide gurita, nu ii mai dau, dar uneori incepe sa planga in scaun, si cand il iau in brate mai deschide gurita sa pape, asa ca ii dau cand asa , cand asa...sa vedem bona daca stie sa jongleze cu starile lui

si apoi pe la 5 jumate a vrut si la tzitzi, asa ca l-am servit pe domnisorul

ei, dar in seara asta a picat lat domnul meu, a papat putin la tzitzi, ce a mai gasit pe acolo, si a adormit, asa fara lp, fara nimic, am incercat sa ii bag bibe in gurita nimic nu stiu cum ai vostri papa prin somn, ca al meu nu deschide gurita de nici o culoare...

sa vedem la noapte cate treziri avem

mami fericita de nazdravanul Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Mi-am intors toata casa pe dos sa-mi caut hartiile de gravida. Imi spune o cunostinta insarcinata in 6 luni ca fatul avea azi la control 58 de cm si 2 kg jumate. . Eu nu mai tineam minte cat a avut Raul, dar tot mi s-a parut exagerat, si mi-am cautat hartiile, el cand era in burtica la 6 luni avea 1100 g. Acum ma gandesc ca ori i-a mintit dr, ori nu stiu ei sa citeasca pe hartie. 58 de cm lungime sigur nu poate avea fatul la 6 luni.

poze luna 6

58 de cm dar ce pui de urias crede ca are acolo?
hai mai, sa fim seriosi, andrei s-a nascut la 36 de saptamani si a avut 49 cm (lungut chiar) si 2680 de grame...dar copii cresc in burtica in trimestrul III cel mai mult! eu zic sa isi mai faca o eco

Mergi la inceput

Kata, off, speram sa nu ia si micutul sa scapati repede de ea !

Tina ce frumos povestesti tu acolo!! ce bine ca va simtiti bine si ca esti mai linistita

Carmen bine ca e ok Leti si ca nu s-a lovit, te cred ca sperietura noastra e cea mai mare, eu dupa ce a cazut Andrei nu puteam adormi ca auzeam numai bufnitura si il vedeam intins pe jos vreo saptamana mi-a luat sa uit de patanie, in schimb el era vesel, nu avea nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Aelita, mai mami, dar de unde atata timp de net?

a,pai nu v-am spus,azi am fost liiiibera !Dimineata tati s-o duca pe Sofia la gradi,s-a trezit Andres si s-a pus pe plans ca vrea si el la gradinita(poveste veche,doar ca de obicei nu se trezeste sa vada plecarea ei).L-a imbracat repede si pe el si l-a luat.Pe Sofia a lasat-o la autocar iar pe Andres l-a dus la un loc de joaca si la frizer,asa s-a tuns si bietul copil ca avea ditai claia.
Au venit la ora 13,Andres a cazut lat pana la 4 !
in tot acest timp,Miguel a dormit si a supt si iar a dormit.
apoi ne-am imbracat si am iesit pe afara,am luat-o pe Sofia(vine la 17.30).
deci,zi usoara !

KATALINA si eu ma bucur sa te citesc !
vaaaaaaai gemeni de 5 kile!!!!!!

eu de probleme de la premergator am inteles de fortarea bazinului.
un copil cu displasie de sold,spre exemplu,ar avea probleme.
sau daca merg rotile f greu si daca sunt covoare groase si trebuie copilul sa impinga rau.
sau daca sunt uitati acolo cu orele ..
imi amintesc ca al Sofiei doar impingea un pic cu un picior si aluneca asa tare cu rotile alea,si avea o margine groasa ca sa nu se rastoarne ei,siea mereu se impingea asa cu premergatorul in mine,si imidadea la glezne de ma schiopata Cand auzeam rrrrrrru deja puneam o talpa in sus,sa nu-mi maidea la gioale.si earadea,normal!
hahaasta ar fi un risc

au mai fost cazuri de accidente,lume care deschide usa la casa,la bloc,copilul cu premergatorul iese si cade pe scari.

dar cea mai mare problema stiu ca ee asta cu fortarea bazinului.
de asta eu l-am acceptat pe al meu care aluneca fara fortare,de imi rupea mie picioarele

PAULA sta deja in 4 labe??gata,nu mai e mult!

TINA super povestea!!!!!!!!!!!!cand e sa fie...

PAULA f raricopii la nastere au 58 cm.dar la 6 luni de sarcina...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aelita

Citat:
citat din mesajul lui coteasca

Citat:
citat din mesajul lui aelita

COTEASCA mai cauta pe DC poatesunt fete in situatia ta si or sti vreun lapte minune acceptat..Sper sa accepte macar laptele de vaca,sa nu ai surprize si acolo
auzi,dar o fi doar din cauza biberonului cumva?lapte de la tine accepta cu biberonul?ca multi refuza doar din cauza biberonului.cuseringa aiincercat?desi cat pot sa dai si cu seringa sa pape,ca nu mai e nou nascut...nustiu,e greu!!!!!!!!!sper sa reusiti cumva !

Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010)

Nu merge nici cu biberonul, nici cu canita aia cu cioc. Lm accepta in bibe ca-i dadeam inainte cu cereale si manca, dar acum ca nu ma mai mulg nu mai am ce sa pun in bibe decat lp care nu-l vrea sub nici o forma.
Humana am inteles ca e mai bun dar si mai scump. Cica sunt copii care l-au preferat acum ramane de vazut. Daca nici laptele de vaca nu-l accepta at o sa sun pediatra sa vad ea ce zice, sper sa aiba vre-o solutie.
Eu am fost crescuta cu lapte de vaca de la 6 luni si cica chiar mi-a placut, bine ca eu si acum beau la greu lapte de vaca, sper ca tudorel sa semene cu mine.

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE

ai viata grea,atuncisper sa reusiti !

Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010)

si la noi aceeasi situatie
LM doar de la sursa...bibe deloc, nu stie sa taga din tetina, canuta deocamdata nu vrea...eu sper la o minune: sa am laptic pana la un an ca altfel nu stiu ce facem

Noi 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Oana, cartea e in Docs, in 17 ian pusa. se numeste "the no cry sleep solution"

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

am gasit!!

Noi 2

Mergi la inceput

Neata mamici si pitici

eu sunt franta, aseara m-am culcat la 12 jumate, numa bine ca domnisorul a auzit si si-a cerut drepturile de tzitzi, ca se culcase cam flamand...la 4 s-a mai trezit, toate bune si frumoase, doar ca apoi nu a mai vrut sa doarma, ca era odihnit l-am pus langa mine pe canapea, a vorbit pana a adormit, l-am pus in patut, cand m-am asezat in pat iar a inceput sa vorbeasca...el nu se culca singur cand e treaz, vorbeste pana se enerveaza si ma striga l-am luat iar pe canapea, am adormit amandoi, cand sa il pun la loc, am alunecat si m-am proptit in pat, asa ca ne-am speriat tare amandoi si nu a mai vrut in patut...l-am dus in pat cu noi, ca inghetasem pe canapea, ca nu aveam cu ce sa ma acopar, asa s-a foit, mie imi era frica sa nu ii fac ceva, pe la 7 m-am dus iar cu el pe canapea, a adormit si l-am pus in patut pana al 7.40 cand a da t trezirea

si kk pe olita am ratat, ca mi-a fost prea lene sa ma scol sa il aduc il auzeam ca vorbeste si se screme, dar l-am asa, mama lenesa ce sunt

acum e in patutul de voiaj, sper sa fie intelegator azi, ca bona nu vine, ca sunt rupta, o sa imi fac o cafeluta imediat , va servesc si pe voi

LA MULTE LUNITE FRUMUSICA IULIA (ARISSA), NAZDRAVANUL PAUL DE BTZ SI ANAMARIA !!! sunteti mari, aveti 6 lunite frumosilor!!![
fug sa ii dau niste laptic la pui ca l-a luat sughitul

Mergi la inceput