sa ne numaram binecuvantarile (cap.8)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns s_ana spune:

Anuscha2009 - deschide PM te rog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Citat:
citat din mesajul lui Gabi_K

multa sanatate si rezultate bune!

Noi am fost aseara la dr dintzoshu Am scapat si de asta pentru cateva luni

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Povestea nasterii: Lili si Robert



Si noi am fost aici jos unde mergeti voi, am programat-o pe don`soara la sigilare pe miercuri.
Eu in timpul asta imi tooot fac curaj pt extractia aia ... sa ma preogramez si pe mine.

Pupam toate fetele de aici
Weekend frumos tuturor !

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"



Curaj Doctora e super ok, al meu junior a stat nemiscat ieri pana i-a pus o plomba, si Lili abia asteapta sa fie martie sa mergem din nou la control.
Daca extractia e ceva mai complicata, o sa ti-o faca nene dr, care si el e super ok. Tinem pumnii!
S.ana, da, tot caram sacose si mergem singuri la dr, si tot tacamul... dar la mine asa a fost si cat eram maritata

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Ma dragelor, pacat ca sunteti asa departe, ca va faceam io extravtiile si sigilarile cu mare placere si cu degetele fine de pianista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Si eu abia am venit de la stomatolog :)) M-a trimis la specialist de root canal, ca i-a fost frica sa se apuce de procedura. Este dintele din fata si se apre ca avut o trauma cind eram mica, pentru ca este de fapt mort si cu radacina aiurea. Sa vedem daca se poate salva si apoi facuta coroana pe el. Zau ca imi vine sa ii spun sa imi scoata toti dintii si sa imi faca proteza.
In drum spre casa ma uitam in oglinda masinii si am vazut ca, desi m-am vopsit la par saptamina trecuta, se vedea argintiul uror de tot la timple, la radacina.
M-au apucat dracii ca imbatrinesc si m-am oprit la magazinul de cosmetice care este farmacie si cosmetice si chestii de genul asta (Shoppers Drug Mart) si am trecut printre rafturi. AM luat niste creme (nu din alea care promit ca vei arata ca la 20 de ani!) ci din alea de bun simt, hidratante si chestii marunte. Mi-am luat o masca, o crema buna de corp, chestii care sa ma faca sa ma simt ok fara sa cheltuiesc prea mult. Ah...si o spuma de baie. Am trecut si pe linga rafturile cu condoms si m-am uitat la ele ca la aliens...
Apoi chiar linga, pampers pentru copii si batrini si mi-am zis cu parere de rau ca ma indrept spre batrinete. :((
Am luat si multe, multe chestii de facut curat, dezinfectat si parfumat casa. Azi fac smotru, schimb aerul si fac ordine! Am draci! Pe mine si pe viata asa, in general...


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Mie imi este frica de ce va veni. Sotul isi cauta apartament si presupun ca-si va gasi repede. Mi-e groaza de cum vor reactiona copii.
Imi imginez deja, fetisoarele lor mici si dragalase schimonosite de plans si stand la usa si urland sa vina tati.
Si eu sunt aia rea, caci eu vreau divortul, oare de ce nu mai pot rezista inca vreo 12 ani, pt ei. Sunt o egoista, ma gandesc numai la mine, caci nu mai suport minciunile si toata tarasnia asta.
Copii nu pot intelege de ce, nu au ei de unde sa stie ca tati e un mincinos, ei il cunosc pe papi ce se joaca cu ei, ce le face avioane din lego si nu pe papi ce o minte pe mami.
Cum voi reusi eu cu bani putin sa le ofer tot ce au nevoie, cum sa-mi gasesc de munca, cand eu nu am absolut pe nimeni ce poate avea grija de copii, cum naiba o sa reusesc eu sa ma pun pe picioare. M-a apucat panica , caci de dat inapoi nu se mai poate, sunt destul de departe cu actele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Claudia, cu cat mai repede, cu atat mai bine. Nu ezita sa ceri ajutorul unui psiholog, daca simti ca o iei razna, tu sau copilasii. Vad ca cel mare are aproape 4 anisori, la varsta asta poti explica inca de acum, ca tati va pleca. Daca aveti in anturajul vostru familii asemanatoare (chiar si colegi de gradinita, vecini, etc) poti sa-i explici ca si la voi va fi la fel ca si la ei, tati pleaca pentru ca nu va mai iubiti, dar nu va dispare din viata lui, se vor intalni in continuare.
La noi a fost foarte ok cu programul de vizita stabilit de judecatorie, chiar daca era greu, dar ne planificam mai usor weekendurile.

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Deci ne-a luat pe toate dintzarosheala
Happy, io as prefera par argintiu, decat caderi masive de plmbe si dinti de stres/nervi/balarii. Of, genetica asta
Claudia, tu stii cate ai de facut acum ? Trebuie intai-si-ntai sa vezi pe unde se poate iesi cu copiii, daca ai prietene cu copii care pot veni la voi si invers, atatea ai de facut sa va umpleti timpul cu lucruri placute
Nu, nu cred ca vor sta copiii la usa sa planga, pt ca nu vor avea timp, te au pe tine si in marea majoritate a timpului le va fi suficient asta
Trage aer in piept. Gandeste-te ca daca ai ajuns aici, asa e bine, asa trebuie, e si asta o experienta de viata din care vei iesi cu fruntea sus. Iar in momentele alea de jos, gandeste-te ca inca esti mult mai bine decat altii, pt ca in realitate asa este
El va ramane papi orice ar fi , asta NU depinde de tine !!!


Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Buna fetelor !

V-am citit dar n-am prea scris .
Am si eu o problema , de fapt nu stiu daca e chiar problema dar ma deranjeaza teribil.Fii-miu are vad ca obiceiul ca in ultima vreme daca il pun sa faca ceva ce nu vrea ( gen spalat pe dinti de ex , ca tot vorbeati de stomatolog ) sa-mi serveasca replici de genul plec la tati sau te spun lui tati.Asta in conditiile in care pe ala il doare la bascheti de copil , iar in ultimii 3 ani doar eu m-am ocupat de copil .Cum sa gestionez chestia asta ?Pt ca desi stiu ca e inca destul de mic ( fii-miu face 7 ani peste 2 luni ) si nu realizeaza ce spune , pe mine efectiv ma seaca chestiile astea .Si nici nu pot sa las copilul de capul lui sa faca numai ce vrea pt ca altfel ma ameninta ca se duce la taica-su .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Degeaba merge ca si acolo trebuie sa se spele pe dinti.
Intreaba-l de ce vrea acolo. Si daca zice ca acolo nu are obligatii, nu are ora de culcare, acolo e Paradisul si raiul. ia intraba-l: haina de pe tine de unde o ai? de la mami... la gradi cine te duce? mami... la joaca cu cine mergi? cu mami... mancare cine-ti face? mami... la doctor cine te duce? mami... si atunci intraba-l: tati unde intra in schema? Vezi ca facem impreuna lucruri care iti sunt de folos. Mergi cu ella dentist si roaga-l pe doctor sa-i explice de ce e important sa se spele pe dinti. Daca isi da seama ca ai dreptate, va avea mai multa incredere in deciziile tale. Nu-l lasa sa te terorizeze.

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Multumesc Gabi.
O parte din sfaturi le-am aplicat deja .Si da ai dreptate , pt el cu tacsu e raiul , pt ca il vede destul de rar si atunci stau numai de joaca si toate regulile sunt puse la gunoi .Si bineinteles ca atunci cand e cu mine nu e chiar asa pt ca mai trebuie sa facem si altceva decat joaca , trebuie sa mai si scriem cate ceva , sa doarma la o anumita ora , sa respecte un minim de reguli..

Mergi la inceput