sa ne numaram binecuvantarile (cap.8)
Raspunsuri - Pagina 20
herra spune:
buna,
ce mai faceti? nimic de numarat?!
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
Grishca spune:
salut,
Noi suntem bine. Am gasit serviciu mai aproape de casa si mai bine platit. Acum suntem in cautari de gradinite particulare pana in toamna cand Tudor va merge la o gradinita de stat la care l-am inscris deja.
Dificultati intampinam la capitolul financiar dar ne descurcam noi intr-un fel sau altul.Am inceput sa ma obisnuiesc sa ma bucur de clipa prezenta, fara planuri si obiective pe termen foarte lung.Iau viata asa cum vine: ma bucur de tot ce e bun si incerc sa gas solutii la problemele care apar. Imi iese de cele mai multe ori. Va pupam pe toti si toate!
pink_heart spune:
Fetelor ati abandonat subiectul?
lala_20
"Viata este precum o melodie frumoasa, numai versurile sunt o incurcatura" (Hans Christian Anderson)
"Pentru orice realizare, primul pas este curajul"– Johan Wolfgang von Goethe
herra spune:
Eu nu :)
in primul rand, suntem binecuvantati cu sanatate!
consider o binecuvantare, de asemenea, ca am posibilitatea sa-i ofer lui V in seara asta primul concert la filarmonica, am cautat ceva mai "usor" pentru inceput, concert de muzica vieneza, sper sa-i placa.
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
szivarvany spune:
Si noi suntem ok, munca, gradi, parc. Atat. Deci cum ne stiti. Suntem pe linia de plutire si asta este bine
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID
Yasmine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Si noi suntem ok, munca, gradi, parc. Atat. Deci cum ne stiti. Suntem pe linia de plutire si asta este bine Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID |
+1
Gabi_K spune:
si noi idem. Scoala, munci, acasa. Suntem bine, mai avem de dat 2 teze, suferim de boala pubertatii si prepubertatii... e nasol de tot:)
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert