Pufi de 2010 (204) - LMA Teodor, Andreea!
Raspunsuri - Pagina 4
ale1212xa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rox_y neata LMA MIRUNA LMA DARIA LMA STEFAN LMA MADALINA Mami de Diana - 31.12.2009 - povestea nasterii micutei Diana |
SUBSCRIU
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
myky791 spune:
buna dimineata. raportez o noapte creata rau sunt chiauna.
LA MULTI ANI DARIA IOANA.
LA MULTI ANI STEFAN.
LA MULTI ANI MADALINA.
_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
ana_g spune:
'neata tuturor!!!
multumim pentru urari. zi mare intr-adevar!!!! puiul meu scump a facut un an!!! cum si unde a trecut?! parca doar am clipit si a trecut anu.....LMA si celorlalte pufulete, Daria si Madalina!!
aveti de la mine o mare cinste...cu ce vreti voi!!! (torturi a la lucia)
o zi buna...sorry, da-s pe fuga....
_
mama lui Stefan, pui scump
ana_g spune:
a, pentru ca ieri nu am putut intra: La multi ani Miruna!!!!!
pentru ca stefan s-a nascut la 3 fara 10 noaptea/dimineata, am sarbatorit prin...tzatzaiala.......nu stiu ce-a avut.....cred ca s-a invatat prost.....la un moment dat dormea la el in patut, acum de la 3-4 doar langa/pe mine.........trebuie sa remediez cumva treaba asta...
vai,fericita sunt..........ma uit la el ca la icoana si nu-mi vine sa cred...............
_
mama lui Stefan, pui scump
danasor spune:
Nikole sanatate multa Irinei, sper sa nu fie nimik serios, Isa e mai bine? multi
Haircut felicitari pentru iesirea voastra ! Bravo Maiei ca a fost fetitza cuminte
MP casa de piatra, sa fiti fericiti!
Bea i-au iesit maselutele lui Ivan? noi tot de 2 dintisori am ramas de la 8 luni , nu stiu cand au sa iasa restul, in fiecare zi "o caut de dinti "
Onitza multa sanatate lui Dani si pt tine un bratz de , nu stiu cate ar fi rezistat ca tine sa alapteze atat timp cu durerile care le-ai tras; a mea acum trei zile m-a muscat de nu stiam ce e cu mine si nu i-am mai dat sanul atunci, ea radea la mine n-avea nici o treaba... Cu laptele continua sa-i dai , normal ca la inceput bea putin stie ca vine tt, dar se va obisnui cu timpul ;
Lucia ca de obicei f frumoase pozele, felicitari si pt motz, super casca
Ale12 bine ca i-a trecut lui Dragos gatul, si eu o dau cu albastru de metil cand e racita, s-a obisnuit, deschide singura guritza; mi-a zis dr. s-o dau ca face bine. ii pun un pic de tifon pe o periuta subtire, am una de cu dinti de cauciuc, il inmoi in albastru de metil , apoi ii dau in guritza cat mai in spate , dar treaba asta o fac foarte repede... se stramba un picutz, dar e ok, si nu trebuie sa bea nik dupa, cam jum. de ora - chestia asta am zis-o pt Tomaca in special, ca am vazut ca intreba
Lorex pacat ca nu i-au placut bobitzei urzicile, sunt foarte sanatoase, mie cel mai tare imi plac in ciorba cu legume, poate gasesti alta reteta sa-i placa, chiar am sa caut sa-i iau si eu Anastasiei;
Myky de urari de sanatate, la fel si voua sa nu se mai imbolnaveasca baietii, bravo lui Cata pt mers
Apropo de gradinitza, nu ar fi timpul sa ne interesam? stiu ca e problema mare, nu sunt locuri...
se vede ca sunt NF-mita, am scris un carnatz...
danasor spune:
citat din mesajul lui ana_g vai,fericita sunt..........ma uit la el ca la icoana si nu-mi vine sa cred............... _ mama lui Stefan, pui scump |
te cred....
tu cum esti? ti-a trecut durerea?
ratusca_mica spune:
Neata!
Intram si noi pe fuga, ca de obieci necitita, NF-orumita
Maine mergem la vaccinul de 1 an si am uitat sa intreb cat costa tipic...
Si am o frica ca mi-l decaloteaza!!!!
ioana_fota spune:
citat din mesajul lui danasor Neata' gagici Haideti la o cafea aburinda si aromata Mica mea a facut cascadorii acum dimineata, am gasit-o jos. Trebuie sa pun perne in jurul patului .... pui mic |
Cafea.Off sa treaca lovitura,eu am reusit dupa o sapt de exersari sa o fac sa se dea sg jos,poate poate
dandanaG spune:
neata!
si eu la cafea la ora asta
Danasor,Dece
La Multi Ani Miruna Elena de Dastefa
La Multi Ani, Daria - Ioana de Ayanna!
La Multi Ani Stefan de Ana_g!
La Multi Ani Madalina de Satulica!
Dragos Andrei
xela_07 spune:
Astazi e zi mare, zgubi face un anisor .
LA MULTI ANI DARIA Sa fii sanatoasa si sa aduci numai bucurii parintilor tai minunati!
Un www.dogclothingapparel.com/ZenCart/images/garden-flowers.jpg" target="_blank">cadou de la C si mai ai unul surpriza in album
Ayanna - sa-ti traiasca fata si sa fiti fericiti toata viata asa cum sunteti si acum .
LA MULTI ANI STEFAN SI MADALINA