Pufi de 2010 (204) - LMA Teodor, Andreea!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

La Multi Ani, Daria - Ioana de Ayanna!
La Multi Ani Stefan de Ana_g!
La Multi Ani Madalina de Satulica!

Multumim de cafea, Danasor!
mica acrobata...e ok? s-a lovit rau?...sper ca nu...

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

De mai prin urma...
Tomaca nu am poze de la motz, trebuie sa le recuperez de la altii, numai ca o parte sunt la Botosani iar o parte la Focsani, si cum noi suntem la Iasi... , dar ma tin tare sa la iau ca daca nu fac asta acum mi-e sa nu uitam , succes la controalele planificate tie si lui buturel
Alexutzza si Dece pentru raspunsurile despre scaunel, Dece sa stii ca sunt interesata , daca ai sa gasesti ceva care sa se stranga mic si sa pot sa-l port pe umar cum facea tanti aia in poza, da-mi de stire , multa sanatate tatalui tau
Ele, Lillo felicitari pentru bilantz si vaccinuri . Ele ma bucur ca Isa e bine acum, Calciu stiu ca e scump, cand i-am cumparat fiole de calciu gluconic m-am mirat ca era 3 lei si ceva fiola ... dar e bine de dat sa cresca mari si voinici bebeii nostri
Mire pupam fetita curajoasa , dar de ce i-ai facut analize? doar de control de 1 an?
Noi tot cu mucisori, ba e mai bine, ba e mai rau , cica nue bine sa-i aspiri des sa nu-i stimulezi, nu e bine sa-i lasi sa nu se infecteze gatul sau urechile... cum sa faci???? de duminica am tinut-o numai in casa, nu o mai scot pana la vara
Voiam sa va zic de laptele praf care nu mai e bun de dat la bebei ca e trecut de 3 saptamani - nu mai bine puneti unt, cacao si zahar si faceti o cioco de casa buuuuuna decat sa-l aruncati? eu asa am facut
M-ati innebunit cu torturile alea superbe, m-ati facut sa-mi para tare rau ca nu m-am agitat mai mult, desi chiar nu am avut timp fiind si plecati, cred ca am patit ca si Dece, ma gandesc sa o mai sarbatoresc odata ca pana la sf petru din vara ...
multumim de aprecieri si comenturi la poze, si inca odata sorry de faza cu DS, am vazut ca se intreba lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

mica acrobata...e ok? s-a lovit rau?...sper ca nu...

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Si eu sper sa nu, patul nu e inalt, dar aveam tubul de la aspirator langa el si mi-e sa nu fi cazut pe el, ma rog a plans un pic , dupa asta cand o schimbam de pampers suspina de mi se rupea inima, cred ca mai mult s-a speriat... acum doarme iubita mea, imi vine sa , de obicei am grija, simt cand se misca , dar acum m-a prins oboseala ca am avut ceva nopti nedormmite.
Ti-am admirat si eu adolescenta, felicitari pentru cele 2 fete frumoase, trebuie sa fii tare mandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili....nu stiu daca sorina a dat cafeaua...insa mai dau si eu una deoarece mie nu-mi ajunge una :(

sunt praf si pulbere...nu stiu ce are din nou jiji...ca se trez non stop...e agitat , se foieste...la cum pica de oboseala seara a-i zice ca nu se mai trez 2 zile...ma dor si sfarcurile, ba chiar uneori zic ca nici nu mai are ce suge...sper sa fie de la dinti...asta zic de-o luna

am tot intrat...am citit....n-am apucat sa raspund...cand sa raspund deja era raspuns...asa ca am ramas doar cu cititul...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

La Multi Ani, Daria - Ioana de Ayanna! pupam dulce moldoveanca noastra frumoasa si emancipata
La Multi Ani Stefan de Ana_g!
La Multi Ani Madalina de Satulica!

sa fiti sanatosi...sa cresteti mari..si sa aveti parte de tot binele din lume

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

La multi ani Daria!
La multi ani Stefan!
La multi ani Madalina!

Sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti, sa va faceti mari si voinici, si sa aveti parte de tot ce e mai bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

neata

LMA MIRUNA

LMA DARIA

LMA STEFAN

LMA MADALINA

Mami de Diana - 31.12.2009 -

povestea nasterii micutei Diana

Mergi la inceput

ieri am avut o zi tare bigudoasa...

in prima faza s-a trez la 11.. si cand i-am dat sa manance a vrut singura...eu ii puneam in lingurita si ea lua lingurita si baga in gurita..asta a fost ok

apoi s-a mai jucat si cand a venit ora de somn pe la vreo 3..n-a vrut frate a inceput sa maraie sa planga dion orice , sa vrea nu mai in brate..abia pe la 5.40 mi-a a dormit (doar juma de ora) la cina n-a vrut sa manance deloc..imi venea sa-mi iau campii si sa ma tot duc duc

Mergi la inceput

hai ca am chef de vorba...

haicut nu ai putea sa imparti 30 de persoane in 2 zile....noi asa am facut. si oricum tot casa plina era si agitatie si balamuc si multi copii...ce fain sa te nasti vara...ca iti faci ziua la iarba verde sau la curte (cine are)

elefantica..si noua ne da vigantolul gratis (si noi avem o usoara anemie)..treb sa ne mareasca si noua vingantolul? si pana la ce varsta se da? eu am auzit ca se da pana la un an si apoi in lunile ce contine "litera r" pana la 2 ani.

Bea super tort..30 de oua..am salvat crema de sampanie...sa fac si eu la o aniversara

Acum sa va intreb...ca imi sta pe limba de duminica si tot uit...
la toti copii sa da fier si calciu(ca o cumnata de a mea mi-a zis ca ea a auzit de la alte mamicii ca si bebei lor au primit)..sau doar la unii care duc lipsa de calciu si fier?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza
dece, danasor multumesc de cafea..eu sunt relativ odihnita azi, de obicei ma trezeam cand pleca sotul la servici, azi nu l-am auzit, m-a trezit bebe la 8:30 cand s-a trezit si el

danasor sper ca e bine mandra

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput