Pufi de 2010 (204) - LMA Teodor, Andreea!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

La multi ani!! Scumpa noastra Daria Ioana
La multi ani!!!!Madalina
La multi ani!!!Stefan
Sa fiti sanatosi,cuminti si sa va bucurati parintii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Astazi e zi mare, zgubi face un anisor .

LA MULTI ANI DARIA Sa fii sanatoasa si sa aduci numai bucurii parintilor tai minunati!

Un www.dogclothingapparel.com/ZenCart/images/garden-flowers.jpg" target="_blank">cadou de la C si mai ai unul surpriza in album

Ayanna - sa-ti traiasca fata si sa fiti fericiti toata viata asa cum sunteti si acum .

LA MULTI ANI STEFAN SI MADALINA

superbe ambele cadouri

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Buna dimineata!!!!!

Sunt total nerecuperata....abia de luni incolo daca apuc sa citesc din urma, sunt abia pe la capitolul 202.

Ne-am vazut in titlu!!!!! Sarumana pentru urari...Zgubilicea tocmai a facut anul, la 9:40...azi o sa ne bucuram in intimitate de prezenta ei in viata noastra, iar party-ul in facem duminica ca sa-i putem avea pe toti cei dragi aproape.
Eu sunt in pline pregatiri...nu ma intrebati de sentimente si corason...sunt in implozie acum, totul se petrece in interior! Ma simt in al noualea cer...dar n-am cuvinte sa exprim ce simt...

Va fac cinste virtuala cu ce vreti voi, la alegere pentru fiecare, iar cinstea reala duminica...inca ma muncesc la pregatiri. O sa fim 20 de invitati la masa plus vreo 5 copii...fac bufet suedez, sper sa ma descurc...

La Multi Ani MIRUNA....scuze ca n-am reusit sa fac urarile ieri!
La multi Ani STEFAN!!!

La Multi Ani MADALINA!!!
Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari, s-aveti o viata plina de impliniri!!!

_
Mami de strumfita zgubilitica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

danasor, mersi de intrebare. sunt bine....cam mult spus durere, mai mult jena. care inca e putin, dar ori ca m-am obisnuit, ori trece.....

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Va zic si eu niste retete care i-au placut Anastaiei, a mancat tot si inca mai voia:
- spanac , 1 ou, unt, branza de vaci, o lg de almette cu smantana , amestecate toate si date la cuptor... a iesit
- am gasit in car4 de la panzani paste alfabet micutze, sunt foarte bune si nu mai trebuie maruntite, si rosii decojite la borcan bio, fara conservanti - le prefer decat cele crude de acum care nu au nici un gust- ; am facut un sos din un pic de ceapa, morcov, ardei, o picatura de ulei de masline, rosii decojite si cateva perisoare sfarmate din carne (eu am avut de vita) , am amestecat sosul cu pastele fierte bine inainte, si am dat la cuptor, deasupra am ras cascaval- super bune au iesit
- ghiveci de legume la cuptor ( cartofi, ardei, morcov, ceapa, fasole verde, mazare, un pic de sos de rosii)
mult mai bine mananca mancarea gatita la cuptor decat cea pe plita, adevarul e ca e si mai gustoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Dece, sarumana de cafea, eu beau una si de la tine, ca cea de la danasor am terminat-o demult...

Declar copil hiper-mega-ultra marait, cred ca-i ies inca 2 dinti, cealalta pereche de incisivi de sus...offff...
Am citit tot, nu mai stiu nimic...

A, cu gradinitza!
Dap, Danasor, mare dreptate ai, cred ca ar trebui si eu sa ma interesez...eu n-am cu cine s-o las..La noi in urbe e cam complicat cu bonele..job-ul ma cere, ea e simandicoasa.. Sincer, am evitat sa ma gandesc la asta, dar se pare ca se apropie funia de par..
Roxy...calciu si fier eu nu i-am dat niciodata pana acum...ma faci sa ma ingrijorez...noua nu ne-a recomandat nimeni...am sa intreb si eu MF. Cand i-am facut ultima data analizele, pe la 5 luni...era ok cu toate..acum...nu stiu. Poate trebuie intai niste analize...chiar am sa intreb.

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Neata' gagici

Haideti la o cafea aburinda si aromata
Mica mea a facut cascadorii acum dimineata, am gasit-o jos. Trebuie sa pun perne in jurul patului ....

Cafea.Off sa treaca lovitura,eu am reusit dupa o sapt de exersari sa o fac sa se dea sg jos,poate poate

de Maria Alexandra 26.03.2010

Ingerii zboara pentru ca o iau usor

chestia s-a intamplat in somn, cand e treaza nu am nici o problema cu ea, stie sa se dea jos si are si foarte mare grija sa nu cada de asta si mai greu cu mersul singurica- in general cauta punste de sprijin pentru siguranta.
am citit ce achizitii minunate are Uca pentru varsta ei, felicitari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

MIRUNA Scuze de intarziere. Sa cresti la fel de frumos ca pana acum si sa va bucurati toti 4 de zile senine

DARIA ZGUBI, STEFANEL PUI, MADALINA sanatosi sa fiti, ca de restul se ocupa parintii deocamdata... si un dram de noroc mai incolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Neatza!!!

si eu la cafele ...multumesc fetelor pentru ele !

se intampla ceva cu pufuletii ca vad ca toata lumea se plange de nopti bigudoase...a mea cel putin a stat NON-STOP mufata ...m-am trezit anchilozata de-a dreptul ...DAR....k sa ma faca sa uit ...S-A DAT SINGURA JOS DIN PAT ...nu credeam sa se intample prea curand...probabil a vazut ea ca eu nu aveam de gand sa cobor din pat dimineata si ce-a zis ...las ca pot si singura si m-a escaladat pe mine si apoi a coborat frumos, pe burtica, cu picioarele inainte...si apoi dupa ce am schimbat-o de pampers a mai repetat o data figura ...sunt in al 9-lea cer

azi avem zi mare ...3 sarbatoriti ...:

La Multi Ani, Daria!

La Multi Ani, Stefan!

La Multi Ani, Madalina!

Mamica mandra de odorul ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

daria,stefan si madalina
sa cresteti mari sanatosi,voinici,isteti si norocosi!

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput