Pufi de 2010 (204) - LMA Teodor, Andreea!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

neata, fetele...
la 10:50 anul trecut se nastea bbTo, lumina vietii mele...

las melancolia, pt ca incerc sa ajung la sot cu pastaia sa sarbatorim minutul impreuna...

asa ca va ofer cel mai mare tort din lume, cu crema de vitamina cioco, cu pacatos de multa frisca si cirese confiate...

plus ceva bulete de cascaval, clatite a la xela, tartine cu somon afumat, oua umplute, salate beuf, pui, cruditati, vinete...

si de baut, de toate pentru toti...

va pup, va multumesc pentru anul petrecut impreuna, pentru urari, pentr ca existati... si ne sunteti alaturi!

pana la urma, n-a scapat netaiata gaina...

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind!

povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

http://www.youtube.com/watch?v=PyoFsv-jcrA&ob=av2el
Ela m-a innebunit cu melodia asta si am sfarsit prin a ma da s eu in vant...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

LMA ANDREEA!

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind!

povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Buna seara...

Varza de bruxelles sunt... imi cam pune Andrei creierii pe moate cu trezitul luio de n-spe ori pe noapte, am cam pierdut socoteala, am pierdut si somnul (mai grav...), deci bantui ca si cucuveaua.

Evident ca nu am citit decat capitolul asta, dar mi-a placut ce a scris Dece despre conditia mamei de pufulete ... corect!

Alexutzzza, intamplator am fost recent vreo 2 zile in GR si am ramas masca de cat de bine m-am simtit! Am avut diminetile capul usor, fara ameteli, fara senzatia de discomfort din Bucu... o fi ceva in aerul de acolo, poate de aceea si Yannis a avut o pofta de mancare deosebita

Dupa cum spuneam dimineata, maine mergem la vaccin. nu stiu cum sa ii spun doctorului sa isi ia mana de pe puta lui fi-miu, sa nu-l decaloteze... Mi-am pus mari sperante in crema minune (saru'mana again Simply ), abia astept sa vina sa vad ce si cum!

Mda, ma tarai inapoi in pat, poate-poate...

Ratusca mami de Imparat (2010)

Cred ca sunt de vina SOARELE si LUMINA si nu ceatza si atmosfera asta apasatoare de aici. Un cer curat si albastru si soare iti ridica tonusul

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

La Multi Ani Teo de mami Plateea, ginerelul nostru drag!
Sa fii sanatos, voios, papacios si norocos!

La Multi Ani Andreea, de mami Happyella!
Sa fii sanatoasa si norocoasa!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Subscriu ca tare frumos ai colorat si urat!

de Yannis

Mergi la inceput

BEA , in legatura cu cele 2 CUTII PUTIN DIFERITE DE APTAMIL JUNIOR , am sunat astazi la nr. verde de pe cutie si i-am intrebat. Asa cum banuiam, e o chestiune de marketing. Au schimbat un pic ambalajul si o perioada (pana se va epuiza complet stocul vechi) se vor gasi pe piata ambele tipuri de cutii, dar m-au asigurat ca nu au schimbat nimic la reteta (desi mie laptele din cutia cu colt rosu mi se parea mai vanilat si mai alb )

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

LA MULTI ANI, bbTo!!!

sa cresti mare, sanatos si voios!!!

LA MULTI ANI, ANDREEA!!!

sa cresti mare, sanatoasa si voioasa!!!

multumesc mamicilor pentru tratatie

Mamica mandra de odorul ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Neatza!!!

Sorina ...yam ...yam ...ce buna e cafeaua .......si Iris ...hai fii fetita vesela azi si mai putin urlacioasa sa poata si mami sa se grijeasca putin de ea ...

apropo de asta ...eu mi-am dat seama ca la mine e clar delasare...adica eu nici macar barbatul ala tolerant nu-l am langa mine ...si acum nici nu-mi arde sa ma gandesc la vre-o prospatura...deci ma complac in propria nesimtire si nici nu prea are cine sa ma scoata din ea ...DARRRRRRR...am de gand..asa de ziua Isabelei...sa ma fac frumusica si eu ...in casa ...atat cat pot eu...dar se cere ...m-ati mobilizat si voi ...citindu-va mi-am dat seama ca duc mai mult spre regnul maimutelor decat al femeilor

miremia ...am gasit acolo multe retete interesante

alexutzzza ...WB!!! si multi lui Yannis sa se obisnuiasca mai repede cu mohoreala de pe la noi si sa-i revina cheful de papa

r_oxy ...sa se rezolve toate problemele!

la noi se vede dintele ...stanga jos...n-a iesit inca ...dar se vede foarte bine ...e gingia ..cam ca lui Ivanel ....deci de majorete fetelor...se pare ca se vrea ovationat ca sa iasa ......si am lamurit si dilema cu opareala ...n-a fost de la kiwi ca i-am dat mai acum 2 seri iar si nu are nimic ...deci dintzocul e de vina ...aaa...si ne-am cam constipat ...o fi tot de la dinte???

Mamica mandra de odorul ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

BEA , in legatura cu cele 2 CUTII PUTIN DIFERITE DE APTAMIL JUNIOR , am sunat astazi la nr. verde de pe cutie si i-am intrebat. Asa cum banuiam, e o chestiune de marketing. Au schimbat un pic ambalajul si o perioada (pana se va epuiza complet stocul vechi) se vor gasi pe piata ambele tipuri de cutii, dar m-au asigurat ca nu au schimbat nimic la reteta (desi mie laptele din cutia cu colt rosu mi se parea mai vanilat si mai alb )

de Yannis

Stiu ca nu sunt Bea dar ma intreseaza si pe mine asa ca multumim de info!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

bbto

andreea

sa fiti sanatosi,frumosi si plini de noroc in viata!

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput